Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İnançlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2024, Cumartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Terazi burcu bugün aşk ve ilişkilerde bilinçli adımlar atacak ve duygularınızı dengelemeyi başaracaksınız. İletişimle ilgili küçük sorunlar yaşanabilir, ancak bu sorunların üstesinden gelme şansınız mevcut. Koşullara uyum sağladığınız sürece mutluluğa ulaşmak sizin için zor olmayacak.

Terazi burcuve kariyer hayatında bugün beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Durumunuza uygun adımlar attığınız sürece her şey olumlu yönde gelişecektir. Meslek hayatınıza daha profesyonel bir yaklaşım sergilemek size fayda sağlayacaktır.

Bugün maddi konularda beklenmedik gelişmeler olabilir. İstediklerinize ulaşma konusunda zorluk yaşamayacaksınız ve dengeleri lehinize çevirme fırsatınız olacak. Odaklanarak bu fırsatları değerlendirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Harcamalarınızın artacağı bir gün olabilir. Kendi ihtiyaçlarınız, sosyal programlar ya da işinizle ilgili yenilikler sizin için büyük bedellere dönüşmemelidir. Bugün düzenli bir yaşam için gerekli olan ve olmayanı ayırt etmeye, hırslarınızı törpülemeye çalışın.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli ve sağlam adımlar atabilirsiniz. Kararlarınızı daha objektif bir şekilde almak ve partnerinizle iletişiminizi güçlendirmek için uygun bir gün olabilir. Duygusal konularda denge sağlamak önemli olacak. Kendinize zaman ayırarak içsel dengeyi bulmaya çalışın. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi içinde inançlı ve kimseye ispatlama hırsı içinde olmayan bir burçsun. Maneviyatı bugünlerde daha yoğun hissediyorsun. Tek başına yaşayan bir Terazi burcuysan, yaşam alanında yapacağın değişiklikler, daha düzenli olmanı sağlarken; yenileyeceğin eşyalarını ihtiyacı olanlara verebilirsin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal hayatınızda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla vakit geçirmek, grup etkinliklerine katılmak ve sosyal bağlantılar kurmak için enerjik bir dönemdesiniz. İlham olacağınız işler yapabilirsiniz; kendinize sınırlar koymayın.    

7 Eylül 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi durumunuzu ve parasal konulara daha fazla düşünebilirsiniz. Ortaklık konularda ayrıca çaba sarf etmek gerekiyor olabilir.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda Sanatsal ya da yaratıcılık gerektiren konularla alakalı yapmak istediğiniz şeyler olduğunda güzel sonuçlar alabilirsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

“Bir gün işe yarar” diyerek sakladığınız eşyaların da bilgilerin de size bir yararı olmayacağını bilmelisiniz. Bunu çözmeye başladığınızda omzunuzda ve hayatınızda yük oluşturan her şeyden kurtulmanız kolaylaşacaktır. Eskinin gitmesi yeniye her zaman yer açar.

7 Eylül 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ilk başta sizin için biraz fazla gibi görünebilecek sorumlulukların farkına vardıkça stres düzeyiniz artabilir. Gitmek istediğiniz yere ulaşmanızı engelleyen şeyleri ortadan kaldırarak muhtemelen fayda sağlayacaksınız. Bugün hiçbir yere varmayan güç mücadelelerine dikkat edin. Bazı sorunlar ve muhtemelen yönetilmesi gereken sinsi veya aldatıcı davranışlar olabilir. En iyi sonuçlar için ego meselelerine karışmaktan kaçının. Mümkünse yapmanız gereken ve yapmanız gerektiğini düşündüğünüz şeylere odaklanın ve bundan fazlasını üstlenmeyin.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayatına geleneksel bakış açıları ve yöntemleri uygulayabilirsin. Ruhsal organizasyonlar, spiritüel zamanlar geçireceksin. Akıl hocaları ve seninle aynı görüşten olan arkadaşlarını ara bul, unutma ki evrende ruh dostların seni bekliyor. Aynı anda ne kadar çok şey oluyor hayatında, bunların arasından bir karar vermen gerekebilir. Vereceğin kararda doğa belirleyici olsun.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar özel bir güç ve dayanıklılık frekansı yaydığınızdan, insanlar yardım ve destek konusunda sizden medet umacak. Enerjinizi kullanarak başkalarına yardım etmeye çalışın, böylece sizin ihtiyacınız olduğunda da mutlaka onlar yardımınıza gelecektir. Ama kendi hedeflerinizi de gözden kaybetmeyin, çünkü şu anda onlara ulaşmak için gereken güce sahipsiniz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sizin canlılığınız ilham vericidir. Dünya ile iletişiminiz, belinizle birlikte, genişleyebilir. Diyet izleyin ve kibirden kaçının. Etkili insanlarla tanışmak için hazır olun. Siz diğerlerini egonuzla değil, düşünce ve yeteneklerinizle çekiyorsunuz.

7 Eylül 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyi bazı davranışlarınızı onaylaması için zorluyorsunuz. Bu durumun onu çok rahatsız ettiğinin farkına varmazsanız büyük problemler sizi bekliyor. O size ne kadar ulaşmaya, konuşmaya çalışsa da siz buna imkan tanımıyorsunuz. Bu fırsatı ona vermelisiniz. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Amirlerinizin gözünden düşmemek için biraz daha çaba gösterin. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz.

7 Eylül 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 28' 01" R
Ay
Yengeç
19° 19' 25" R
Merkür
Akrep
14° 53' 37" R
Venüs
Yay
06° 44' 41" R
Mars
Yengeç
25° 29' 55" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 20" R
Satürn
Balık
13° 09' 18"
Uranüs
Boğa
26° 13' 36"
Neptün
Balık
27° 40' 44"
Plüton
Oğlak
29° 40' 23"
Chiron
Koç
20° 49' 03"
Lilith
Terazi
12° 50' 54"
True Node
Koç
06° 23' 34"
Son Güncelleme : 23/10/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>