Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hesap Kitap Peşindesin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 80%

Terazi burcu bugün, aşk ve ilişki hayatınızda geri planda kalma eğiliminde olacaksınız. Gösterdiğiniz ilginin ve sevginin yeterince karşılık bulmadığını hissedebilirsiniz. İlişkinizdeki sorunları hızlıca çözmeye çalışmalısınız, zira bu durum hem sizi hem de partnerinizi rahatsız edebilir.

Bugünve kariyer hayatınızda, çeşitli etkilerle karşılaşabilirsiniz. İçsel sorunları ve sıkıntıları geride bırakmanız, sorunlarla karşılaşmamanız için önemli bir adımdır. Enerjinizin yoğunluğundan yararlanarak, işleri daha verimli hale getirmeye çalışmalısınız.

Finansal açıdan, bugünkü harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Amacınızın dışına çıkmadığınız sürece maddi durumunuz iyileşebilir. Harcamalarınızı kontrol altında tutmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize dönerek içsel bir yolculuğa çıkmanız, özgüveninizi artıracak ve büyük değişimlere kapı açacaktır. Ruhsal ve bedensel sağlığınızı desteklemek için çeşitli aktivitelere yönelerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Özellikle yeni insanlarla ilişkilerinizde daha dikkatli olmalı ve sırlarınızı paylaşma konusunda temkinli davranmalısınız.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde denge arayışında olabilirsiniz. Karşı tarafın ihtiyaçlarını anlamaya çalışarak iletişimi kuvvetlendirebilirsiniz. Aynı zamanda sanatsal ve estetik aktivitelere zaman ayırmak size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha güçlü ve mutlu hissettiğin bir günün içinden geçerken, sana en uygun hobileri edinmek üzere araştırma yapabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin sosyal çevresiyle yapılan planlar sıklaşabilir. İş yerinden gelen ani bir haberle bölünebilirsin. Paranın kıymetini kart ekstrelerini görünce daha iyi anlayacaksın.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi güvende hissedeceğiniz bir düzen kurmak için, 2023 ve 2024'ün başındaki zorlukların sonuçlarını değerlendirin. Özgüvenli ve yenilikçi kurallar oluşturun, otorite ile çatışmak yerine anlaşmayı tercih edin. Çalışma düzeninizle ev hayatınız arasındaki dengeyi korumak içinmodellerinizde değişiklik yapabilirsiniz.   

9 Eylül 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi ortaya çıkarabileceğiniz işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda yeni başladığınız işler için harcama yapabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızda yenilenme ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Ticari oluşumlarınız için yeni kararlar alabilirsiniz. Gelecek yönünde yeni fikirler geliştirebileceğiniz zamanlar içindesiniz.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde belli başlı bazı konularda yine sabır göstermeniz ve tevekkülle beklemeniz gerekebilir, sabırlı olmaya çalışın.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaklaşımlarınız birçok insanı bir araya getirmek ve ortakyapabilmek konusunda önemli olabilir. Bu sayede üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şeyin olmadığını bildiğiniz halde konu size gelince çekingen davranabilirsiniz. Haklarınızı gözetin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün biraz öngörülebilirlik ve rahatlık arıyorsunuz, sevgili Terazi. Bu, işleri basit tutmayı tercih edeceğiniz zamandır! Nitekim gün, can sıkıcı ama yönetilebilir olabilecek küçük zorlu yönler içeriyor. Dikkat dağıtıcı şeyler bol miktarda veya onlara karşı daha hassassınız. Yine de bunları çok fazla sorun haline getirmemeye dikkat edin çünkü bugün ortaya çıkan şeylerin çoğu daha sonra çok az önem taşıyabilir. Sizi gerginleştiren sorunlara odaklanmamaya çalışın. Önemli olan onlardan kaçınmak değil onları farklı görmek için bir adım geri atmaktır. Kısa bir kaçamağın tadını çıkarmak, özellikle aşırı düşünmekten dolayı tam da ihtiyacınız olan şey olabilir.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayallerini gerçekleştirmek için hazırsın çünkü kabiliyetinin ve kaynakların seni destekliyor. Hayat büyülüdür unutma. Senin için büyük zafer haberleri geliyor çok yakında. Kariyerinde büyük bir başarı kazanıyorsun bugün. Hayatın küçük lükslerinin tadını çıkar. Yalnız başına zaman geçirme, seni sevenlere daha fazla vakit ayır. Sezgilerini dinlersen eğer mesleğinde çok başarılı olacaksın.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün takım çalışmalarında özellikle verimlisiniz. Diğer bir deyişle, en çetrefilli fikirleri bile hayata geçirebilecek gücünüz var. Hemhem özel yaşamınızda başkalarından özellikle kuvvetli bir destek göreceksiniz. İlişkilerinizi güçlendirmek için, hoşlandığınız insanlara bunu belli edin. Hayatınızın aşkıyla karşılaşma ihtimaliniz de var, bu yüzden gözlerinizi dört açın!

9 Eylül 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün para, kazançlar ön planda güne başlayabilirsiniz ve önemli ödemeler aniden karşınıza çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

9 Eylül 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk maceraları size enerji veriyor fakat başlarken dikkat edin. Çok farklı ve ilginç kişiler dikkatinizi çekebilir.Yakın dostlarınızla birlikte bazı sinsi ve keyifli planlar peşinde koşturabilirsiniz. Bu planlar, çalışma ortamında başınıza bazı dertler açabilir. Dikkatli olmanızda yarar var. Aile içinde bazı konularda esnek düşünemiyor, hemen patlıyorsunuz. Bu tavrınız yakınlarınızla ilişkilerinizi güçleştiriyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız. Gergin haliniz, midenizi de etkiliyor. Biraz rahatlayın.

9 Eylül 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 23' 03" R
Ay
Yengeç
18° 14' 04" R
Merkür
Akrep
14° 46' 06" R
Venüs
Yay
06° 38' 40" R
Mars
Yengeç
25° 27' 49" R
Jüpiter
İkizler
21° 00' 34" R
Satürn
Balık
13° 09' 30"
Uranüs
Boğa
26° 13' 47"
Neptün
Balık
27° 40' 51"
Plüton
Oğlak
29° 40' 21"
Chiron
Koç
20° 49' 17"
Lilith
Terazi
12° 50' 21"
True Node
Koç
06° 23' 40"
Son Güncelleme : 23/10/2024 10:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>