Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Alışkanlıklarını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mayıs 2024, Pazar

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün, duygularınızı ifade etme konusunda daha temkinli olmanız gerekiyor. Her şeyin daha da iyiye gitmesi için kendinize zaman ayırmaya çalışın.

Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine yoğunlaşacak ve çözüm arayışlarına yöneleceksiniz. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeni bir haftaya giriş yapmadan önce bugün dinlenmeyi, bazı hazırlıkları tamamlamayı düşünebilirsiniz. Arayış ve görüşmeleriniz bazı engellere takılabilir. Özellikle ekonomik bağımlılık, aile ya da otorite figürleri gibi konularda sağduyuyu ve mantığı elden bırakmadan karar alıp hareket etmeniz önemli olacaktır.

12 Mayıs 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

İlişkilerinizde dengeyi sağlamak için olanaklarınızı zorlayabilirsiniz. İş ortaklıkları veya partnerliklerde iletişimi güçlendirmek adına adımlar atabilirsiniz. Duygusal konularda ise iç sesinizi dinlemek size doğru yolu gösterebilir. Keyif alacağınız aktivitelere yönelerek stresinizi azaltabilirsiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan, kendini yeteri kadar doğru ifade edemediğini düşünebilirsin. Bazı zamanlarda fikirlerini dile getirmekte zorlandığını fark ediyorsun. Geç saatlerde yediğin yemekler hızlı kilo almana neden olabilir. Beslenme düzenini değiştirmeye karar veriyorsun.

12 Mayıs 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir yandan sevdiklerinizle olmak bir yandan kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bunu bir arada kalmışlık olarak düşünmek yerine zamanı doğru değerlendirmeyi, sıralama yapabilmeyi alışkanlık edinmelisiniz. Duygusal bir yükün altındaymış gibi davranmak gerçek bir yüke dönüşebilir; duygularınızı ve kendinizi serbest bırakın.

12 Mayıs 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün kendinizi daha fazla öne çıkarabilirsiniz. Aynı zamanda ev ve aileyle ilgili konularda hareketlilik getirebilir.

12 Mayıs 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayattaki isteklerinizi yerine getirebilmek için elinize çeşitli fırsatlar geçecek ve bu fırsatları olumlu yönde kullanmayı başarabileceksiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendi fikirlerini geliştirmek ve daha fazla insan ile muhatap olmak için kendini aşman gerekecek. Sosyal ortamlara daha fazla girmek ve farklı konularda, farklı insanların fikirlerini öğrenmek gününün daha iyi geçmesini sağlayabilir.

12 Mayıs 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi doğrudan veya dolaylı olarak kendinize olan güveninizi arttırabilir ve geleceğe dair özellikle iyimser hissedebilirsiniz sevgili Terazi. Hem kendinize hem de başkalarına karşı sorumluluklarınıza daha fazla dikkat etmenin zamanı gelebilir. Kurallara uyma konusunda sabırlı olmayı hedefleyin ve hedeflerinizi aklınızda tutun. Neyse ki, para meseleleri veya borç, destek veya paylaşılan kaynaklarla ilgili bir sorunun çözümü için iyi enerji yanınızda. Zihninizi serbest bırakmaya ve rahatlatmaya odaklanın ve gerisini fazla düşünmeyin. Şu anda bazı kritik keşifler yapıyor olabileceğiniz için, samimi düşüncelerinizi ve duygularınızı derinlemesine araştırmak için iyi bir yerdesiniz.

12 Mayıs 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır. Yüksek hedefleriniz var. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirme gücünüzün farkındasınız.

12 Mayıs 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yolunuzda ilerlemeniz ilk başta düşündüğünüzden daha zor bir hal alıyor. Biri sizi planınızdan vazgeçirmeye hatta engellemeye çalışıyor olabilir. Pes etmeyin – bunu bir meydan okuma ve irade sınavı olarak görün. Ya planlarınızı savunarak ileri doğru bastırın, ya da fikirlerinizi mevcut koşullara uyarlayın. Hangisini seçerseniz seçin, hedefinizin gerçekçi olup olmadığı ve sonuna dek ilerlemenize değip değmeyeceği açığa çıkacak.

12 Mayıs 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer,hayatınıza odaklanabilirsiniz. Finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili şans sizden yana olacak. Aşkta da sürpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Mayıs 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularla ilgili bir takım gelişmeler söz konusu. Çevrenizin doğal bir genişleme söz konusu. Partnerinizin desteği sayesinde bazı olayları daha kolay sonuçlandıracaksınız. Başarılı dostlarınızın size ortaklık teklif etmesi söz konusu.

12 Mayıs 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 35" R
Ay
Balık
06° 01' 21" R
Merkür
Başak
12° 24' 12" R
Venüs
Terazi
22° 18' 54" R
Mars
Yengeç
07° 03' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 40" R
Satürn
Balık
15° 22' 18"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 53"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 39"
Lilith
Terazi
08° 47' 47"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>