Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yardımseversin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha net adımlar atmak isteyebilirsiniz. Koşulların yeniden değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Her türlü gelişmeyi yakından takip etmek isteyecek ve ona göre adımlar atacaksınız.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmamalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Mesleğinizle ilgili konularda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Her şeyin daha iyiye gitme ihtimali var ancak bu konuda biraz daha aktif adımlar atmaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dengenin tanımını yeniden yapabilirsiniz. İki tarafın emeğini tek tarafın verdiği bir durummuş gibi görünmesi sizin için artık denge ve huzur hissettirmeyebilir. Hem çalışma ortamınızda hem de özel alanlarınızda bu yeni hissinizi paylaşmanız insanların size olan bakış açısını değiştirecektir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerin ön planda olacağı bir gün olabilir. İletişim yeteneklerinizi kullanarak sevdiklerinizle daha yakın ve samimi ilişkiler geliştirebilirsiniz. İş hayatında ise dikkatli ve özenli adımlar atmanız gerekebilir. Kararlarınızı verirken detayları gözden kaçırmamaya özen gösterin. Kendinize zaman ayırarak stresi azaltmak için biraz dinlenip rahatlama şansı bulabilirsiniz. Umarım güzel bir gün geçirirsiniz!

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş ortamında dedikodu yapan insanlardan gün geçtikçe rahatsız olmaya başlıyorsun. Bu kişileri nazik bir dille uyarmayı tercih edebilirsin. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek manevi olarak her zaman sana iyi geliyor. Daha fazla insana yardım etmek isteyebilirsin. Bu konuda arkadaşlarınla toplu hareket etmen daha çok kişiye ulaşmanızı sağlayabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni heyecanlar ve hobilerin peşinde koşabilirsiniz. Hayatınıza renk gelmesini istiyorsanız size renksiz gelen yerlerden ve konulardan uzaklaşmalısınız. Tanışacağınız insanların ya da ailenizin desteğini alarak ilerleyebileceğiniz imkanlar doğabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki konularda daha dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Yaptığınız şeylerin anlaşılmadığını düşünebilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. Sizi yoran konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde yapacağınız programlar değişiklik gösterebilir. İşlerinizde yaşayacağınız sıkışıklıklar sizi strese sokabilir.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde bir şeylerin kısır döngüye girmiş gibi olduğunu hissedebilirsiniz. Söz sahibi olacağınız bir işte kontrole siz sahip olursanız başarı şansınız artar.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Normalde gerçekler ve mantık ile aran çok iyidir. Ancak bugün bu mantığa duygular bulaşabilir ve bu yüzden kararlarını alırken zorlanabilirsin. Duygularınla karara almamaya çalışmalı ve kendine dikkat etmelisin bugün.

12 Şubat 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün rutin hayat sizi ayrıntılarla ilgilenme konusunda endişeli olmaya yöneltiyor. Hayatınızı düzene sokacak küçük görevleri yerine getirmeyi hedefleyin. Aileniz veya boş zamanın tadını çıkarma arzusu artık sizi motive edebilir. İç huzursuzluğun nedenlerini bilmiyorsanız, her yere saldırma eğiliminde olabilirsiniz. Bazen hayatınızda, bir şey hakkında aşırı düşündüğünüzü veya aşırı endişelendiğinizi hatırlatan sakin bir insana ihtiyaç duyabilirsiniz, yeter ki bunu nazikçe yapın. Bugün zihniniz sizi engellemeden önce başka birinin bakış açısını öğrenin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın arkadaşınızla, hakkında konuştuğunuz üçüncü kişi ile ilgili olarak duygusal temelde yaşadığınız sert dönemeçler sizi rahatsız ediyor. Bugün, karar verme mekanizmanızda sizi zorlayan çevre etkileşimlerden uzak kalın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz ve bedeniniz son derece formda ve neye elinizi atsanız başaracağınızı hissediyorsunuz. Bu enerjiyi, uzun süredir aklınızda olan bir projeyi başlatmak için kullanın. Şimdi en uygun zaman. Projenizin başarılı olması için ne gerekiyorsa, hepsini temin edin ve hedefinize odaklanın.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çalışma hayatı, sağlık, gündelik işleriniz ön plana çıkabilir. Aile, ev, gayrimenkulle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

12 Şubat 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızda doğabilecek yanlış anlamaları fazla büyütmemenizde fayda var. Hoş gelişmeler olabilir. İşinizle ilgili yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Başarınız, tecrübe ve kabiliyetlerinizi daha verimli alanlara yöneltebilmenize bağlı, cesur adımlarla değişiklik peşinde koşun. Beklemediğiniz bir alacak, şu günlerde elinize geçiyor. Bu, hesaplarınızı biraz yoluna sokacak. Sağlığınıza özen gösterin. Fazla sigara içmemeli ve soğuk algınlıklarına karşı tedbirli davranmalısınız.

12 Şubat 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 50' 31" R
Ay
Akrep
09° 13' 46" R
Merkür
Aslan
28° 15' 57" R
Venüs
Terazi
11° 33' 26" R
Mars
Yengeç
01° 54' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 01"
Satürn
Balık
16° 02' 32"
Uranüs
Boğa
27° 14' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 16"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 45' 01"
Lilith
Terazi
07° 49' 16"
True Node
Koç
06° 41' 49"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>