Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Fikir Ayrılıkları Yaşıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Şubat 2024, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, mesleki olarak daha kontrollü olmalısınız. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin daha doğru olabileceğini unutmayın. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Önceliklerinizi belirleme konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi de iyi biliyorsunuz. Kontrolü elinizde bulundurmaya çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz duruma uygun hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi sıkıştıran değil mutlu eden ve ufkunuzu genişleten seçenekleri arttırmalısınız. Bu durum, yaşadığınız diğer olumsuzlukları aşmanızı ve daha farklı bir şekilde yönetmenizi de sağlayacaktır. Kendinize bir kalıba sıkıştırmanın kaybettirdiklerini hatırlayın; bugün bu döngüyü kırabilirsiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için ilişkiler ve iletişim ön planda olacak. İnsanlarla etkileşim kurmak ve görüşlerinizi paylaşmak için harika bir gün olacak. Ancak, bazen aşırı tolere etme eğiliminiz olabilir. Kendinizi ifade etmekten kaçınmamalı ve sınırlarınızı belirlemelisiniz. İlişkilerinizde dengeyi sağlamak önemli olacak.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal medyada çok fazla vakit geçirdiğini düşünüyorsun. Sosyal medya detoksu yapmak için hesaplarında temizlik yapabilirsin. Yakın bir arkadaşınla fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Arkadaşının haklı olduğunu anlayıp ortak noktada buluşuyorsun. Kibirli olmaman arkadaşlarınla güçlü bağlar kurmana neden oluyor.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiniz için bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Nereden başlayacağınızı bilemediğiniz durumlarda daha önce yapmak isteyip yapamadığınız konuları düşünebilirsiniz. Her şeyin bir zamanı vardır ama bu zamanları ortaya çıkarmak için çaba göstermeniz gerektiğini unutmamalısınız.

8 Şubat 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konular bugün gündeminizi oluşturabilir. Toplumsal olaylardan kaynaklı kırılgan durumlar oluşabilir. Zorlandığınızı hissedebilirsiniz. Ev hayatınızdaki olaylara yeniden yön vermek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizde sıkışmalar yaşanabilir. Akşama doğru hafta sonu için yeni planlar yapmak isteyebilirsiniz. Abartılı hareketlerden kaçınmalısınız.

8 Şubat 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ruhsal enerjiniz ve sezgileriniz yükselebilir. Bu durum da beraberinde size yeni kapılar açarak fırsatlar getirebilir. Niyetlerinizin enerjisini üzerinizde taşımaya çalışın.

8 Şubat 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazı konularda kararsız kalabilirsin. Yeni kararlar almak için kendini zorlama bugün. Bazı şeyleri oluruna bırakmak ve önemli konuları ertelemek daha az yoracak seni. O yüzden bu konuda kendini çok zorlamamaya çalış.

8 Şubat 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, şimdi serbest düşünme için kendinize biraz nefes alma alanı bırakmak iyi bir fikir. Bugün aşırı hassas veya duyarsız olmadan zor konuları tartışabilirsiniz. İyi yumuşatılmış bir dürüstlük bunun bir parçası olabilir! Bir projede ileriye doğru hareket etmek heyecan verici olabilir veya evde yaratıcı problem çözme ve sevdiklerinizle yaratıcı ilişkiler kurma konusunda iyi durumdasınız. Genel ruh haliniz cömert ve işbirlikçidir, bu da size çok yakışır. Çalışma ve yaşam ortamlarınıza daha fazla uyum, huzur, güzellik veya denge getirmek için harekete geçmeye karar verebilirsiniz. Benzer şekilde, yaratıcı yeteneklerinizi işinizi, sağlığınızı veya ev içi hedeflerinizi ilerletmek için kullanmak da başarılı olabilir.

8 Şubat 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor.

8 Şubat 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

8 Şubat 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul, aşk konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

8 Şubat 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi etkilediğini düşündüğünüz arkadaşınız kötü bir niyet taşımıyor, ama böyle bir etkinin varlığı da söz konusu. Bazı şeyleri zamana bırakırsanız, her şey daha kolay çözümlenebilir. İş yerindeki sorumluluklarınızı yerine getirirken, bunların ağırlığı altında eziliyor olmanız, başarının uzaklaşmasına ve performansınızın düşmesine neden oluyor. Yaşamın size sunduğu yenialternatiflerini değerlendirmeniz, belki de daha büyük fırsatların önünüze serilmesinde etkili olacaktır.

8 Şubat 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>