Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Uzun Vadeli Planlar Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Şubat 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, karmaşık durumlarla karşı karşıya kalmayacak, huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmayı başarabileceksiniz. Sorunların ve sıkıntıların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekmekte. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Amaçlarınıza uygun hareket edebildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gündesiniz. Herhangi bir sorun yaşanmayacak.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Var olan sorunları ve sıkıntıları ortadan kaldırmayı başarabildiğiniz sürece pek sorunla karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hırsınızla değil akılcı çözümleriniz ve özgün disiplininizle hayata tutunabilirsiniz. Bunu bugüne kadar deneyimlememiş olmaktan korkmayın. İmkanları doğru değerlendirmek kadar bunu doğru bir zamanda ve doğru bir tavır sergileyerek yapmak da önemlidir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi korumak ve adaletli olmak önemli olacak. Karşılaştığınız olaylara tarafsız bir şekilde yaklaşarak adaleti sağlamaya çalışın. İkili ilişkilerinizde dengeyi kurmak için iletişimi ön planda tutmanız gerekebilir. İhtiyaç duyduğunuz desteği ve sevgiyi partnerinizle paylaşmak için iletişim kanallarını açık tutmalısınız. Bugün, sanatsal faaliyetlere yönelmek ve estetik zevkinizi tatmin etmek için ideal bir gün olabilir. Aynı zamanda kararlarınızı verirken mantıklı ve adil olmanız gereken bir dönemdesiniz. Eşitlik ve dengeyi korumanızı gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. Dengeli bir şekilde ilerlemek için neye ihtiyacınız olduğunu saptamak önemlidir. Bugün enerjinizi dengeli ve adil şekilde kullanarak, hayatınızdaki dengeyi sağlama fırsatınız var. İyi bir iletişim kurarak anlaşmazlıkları çözebilir ve uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünü bakım günü ilan ediyorsun. Uzun zamandır ertelediğin cilt bakımına bugün gidiyorsun. Kariyerinde uzun vadeli planlarlar yapmak seni rahatlatıyor. Networkünü genişletmek isteyebilirsin. Yeni kişiler tanımak ileride işine yarayabilir. Çocuğu olan Terazi burcuysan, çocuğun hırçın tavırları gün geçtikçe artabilir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hırsınızla değil akılcı çözümleriniz ve özgün disiplininizle hayata tutunabilirsiniz. Bunu bugüne kadar deneyimlememiş olmaktan korkmayın. İmkanları doğru değerlendirmek kadar bunu doğru bir zamanda ve doğru bir tavır sergileyerek yapmak da önemlidir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcı konulara zaman ayırmak için ideal. Sevdiklerinizle bir arada olmakta keyif verici olacak.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzun alacak olduğu etkilerden en iyi şekilde yarar sağlama şansınız var. Sizi farklı gösterecek yaklaşımlar ortaya koyabilirsiniz. Kişisel görüntünüzde de değişikliğe gitme ihtimaliniz bulunuyor. Güzel gelişmelerle karşı karşıya kalabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Kontrol sizde olduğu sürece pek sorun yaşanmayacak.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün seyahat etmen gerekebilir. Veya sürekli olarak bir koşuşturmaya girebilirsin. Bazı işleri halletmek için çok fazla hareket etmen gerekecek. O yüzden günün sonunda iyi dinlendiğine emin olmalısın.

10 Şubat 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün biraz abartma eğilimi olabilir. Yeni bir fikrin üzerine atlayabilir ve heyecanınız içinde onun gerçekleşmesi için gereken pratik detayları unutabilirsiniz. Aksi takdirde, biraz uzak görünseler bile yaratıcı fikirlerinizi ve ilhamlarınızı dinleyin. En iyi sonuçları elde etmek için ayaklarınızı yerde tutarak zihninizi esnetin. Harika fikirlerin genellikle potansiyellerine ulaşmadan önce pek çok dönüşümden geçtiğini kendinize hatırlatın. Gün ilerledikçe kendinizi merkeze almak veya önceliklere odaklanmak çok daha kolaylaşır. Bir sorunu çözmeniz veya bir şeyi daha iyi bir düzene sokmanız gerekiyorsa, enerjiler bugün sizi oldukça destekleyecektir.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konuların ön sıralarda yer alması nedeniyle ertelediğiniz bazı özel işlerinizin birikmesine meydan vermemelisiniz. Ele aldığınız konuları sabırla çalışarak ortaya çıkarma konusunda planlarınız başarı getirecek.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerjiniz başkalarına da bulaşıyor. Yeni fikirler öne sürmenin tam zamanı. Bugüne dek almaktan çekindiğiniz kararlar sizin açınızdan önemli bir hal alabilir. Enerjinize rağmen aceleci davranmayın ve hareketlerinizin sonucunun tam bilincinde olun. Her şeyin üzerinden dikkatle ve sakince geçmeyi ihmal etmeyin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul, aşk konularında güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

10 Şubat 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde. Bugünyaşamınızdaki insanların işbirliğinden çok duygusal desteklerine ve onaylarına ihtiyacınız var. Birlikte çalıştığınız insanlarla etkili konuşmalar yapabilir, geleceğe yönelik kişisel planlarını paylaşabilirsiniz. Finansal konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler, motivasyonunuzu kaybetmenize neden olabilir

10 Şubat 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 20" R
Ay
Akrep
09° 23' 41" R
Merkür
Aslan
28° 17' 01" R
Venüs
Terazi
11° 34' 28" R
Mars
Yengeç
01° 54' 58" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 06"
Satürn
Balık
16° 02' 28"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 18"
Chiron
Koç
22° 44' 59"
Lilith
Terazi
07° 49' 21"
True Node
Koç
06° 41' 50"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>