Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yatırım Yapıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Şubat 2024, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kararsızlıktan olabildiğince uzak durmaya çalışmalısınız. Çabalarınızın karşılığını almak için ne gerekiyorsa onu yapmanız gerekiyor.

Mesleki olarak ufak tefek problemlerle karşılaşacaksınız ancak bundan ziyade, karşılaştığınız sorunları gözünüzde çok fazla büyütme ihtimaliniz var. Yoğun süreçten geçiyorsunuz ve bunu lehinize çevirmeye çalışın.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı gücünüzü kullanmalısınız. Sakladığınız işleri ortaya çıkarabilir, bu işte yetkinliği olan kişilerle görüşebilirsiniz. Birilerinin sizin yanınıza gelmesini beklemek, gidebileceğiniz ve görebileceğiniz manzaraları kaçırmanıza neden olabilir; buna fırsat tanımayın.

9 Şubat 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Terazi burcu için şimdiye kadar paylaşılan birçok burç yorumu bulunmakta ve burç yorumları sürekli olarak değişiyor. Bu yüzden tarih belirtmeden genel bir Terazi burcu günlük burç yorumu yapmak mümkün olmamaktadır. Bunun için astronomik durumlar, gezegenlerin konumu ve diğer etkiler göz önünde bulundurulmalıdır. Güncel Terazi burcu burç yorumlarını gazete ve internet sitelerinden takip edebilirsiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikiminle farklı alanlarda yatırım yapmak isteyebilirsin. Bu konu hakkında alanında uzman birinden yardım almak isteyeceksin. Ergenlik çağında kardeşi olan Terazi burcuysan, kardeşinle daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin. Onu yargılamaktansa anlamayı tercih ediyorsun. Aranızda bağ daha da güçleniyor.

9 Şubat 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik koşullarınızla ilgili kararları tek başınıza alabilirsiniz. Ancak bu durum sizi başka düşüncelere ve insanlara kapatmamalıdır. Bugün kendi halinizde kalmak, kimseyle iletişimde olmak istemiyorsanız bunu kırıcı olmayan bir dille ifade etmeniz önemli olacaktır.

9 Şubat 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Size keyif veren pek çok konu öne çıkıyor. Duygusal olarak özgün ve sıra dışı etkiler altında olmanız önünüzü açmaya yetecektir. Zira yaratıcı uğraşlarda farklı olanı denemeye yöneliyorsunuz. Sosyal açıdan da son derece canlı zamanlar içindesiniz. Ancak çocuklarla ilgili konuların getirdiği sorumluluklar biraz keyif kaçırıcı noktaya gelebilir.

9 Şubat 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzak mesafelerle alakalı konular, seyahat gibi konularda başarı sağlamanız mümkün. Uzak mesafe ilişkilerinde beklemediğiniz güzel gelişmeler yaşanabilir.

9 Şubat 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailen bugün seni ziyaret edebilir. Eğer uzakta yaşıyorsanız birbiriniz ile daha fazla konuşabilirsiniz bugün. Bu konuşmaların seni germemesine dikkat etmeli ve her şeyin birbirinizi sevdiğiniz için söylendiğini hatırlamalısın.

9 Şubat 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özellikle yaratıcı projeler ve yakın ilişkiler konusunda veya birisi karşısında nerede durduğunuzu bilmiyorsanız, kendinizi biraz gergin hissediyor olabilirsiniz. Esnek kalmaya çalışın ve eski yöntemlere inatla bağlı kalmaktan kaçının. Enerjinizi bilinçli olarak gergin durumlardan uzaklaştırmayı ve mümkün olduğunda stresten kurtulmayı hedefleyin. Elbette, aniden ortaya çıktıklarında tepkilerinizi incelemek genellikle akıllıca olacaktır. Gün ilerledikçe, konu kendi psikolojinize, yakın ilişkinize veya destek sisteminize dair iç görü konusunda atılımların tadını çıkarabilirsiniz.

9 Şubat 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Harcamalarınızı denetlemek zorundasınız. Bugün sıra dışı düşünceler içinde olacak ve partnerinizin gözüne girmek için, bütçenizin dengelerini bozabilirsiniz dikkatli olun. İsteklerinizde farklı bir aşırılık gözleniyor.

9 Şubat 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

9 Şubat 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi dış dünyadan çekmek isteyebilir ve bununla birlikte karşılaştığınız zorlukları gözünüzde büyütebilirsiniz. Çevresel koşullara uygun hareket edebildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşamayacaksınız. Karmaşadan uzak durmayı başarabilmelisiniz. Tüm sorunları geride bırakmak için harekete geçmeniz gerekiyor.

9 Şubat 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşka büyük özlem duyuyorsunuz. İçinizden geçirdiğiniz gibi yaşamadığınızı düşünebilir ve kendinizi duygusal anlamda mutsuz hissettiğinizi düşünmeniz mümkün. Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissedecek ve kafanızda geçirdiğiniz bir ilişkinin içinde olmak isteyeceksiniz. İşinizle ilgili bazı yükümlüklerinizin bugünlerde gecikmemesi gerekiyor. Herhangi bir gecikme çok önemsediğinizilişkilerinde bile güvensizliklere yol açabilir. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak

9 Şubat 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>