Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Özlem Gideriyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha sabırlı olun. Genel olarak istediklerinize ulaşacaksınız ancak bunlar için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evinizin ve ailenizin ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz. Bu konuda sorumluluk almak için bu iyi bir fırsat olabilir. Bir bütçe hesabı yapmanız, ilerleyen günlerdeki planlarınız için referans niteliği taşıyacaktır.

14 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. İletişim becerilerinizle öne çıkacak ve başkalarını etkilemek için doğal bir cazibeniz olacak. Ancak, kararsızlık ve tereddütler sizi zorlayabilir. Bu nedenle, net ve objektif bir bakış açısıyla hareket etmekte fayda var. İlişkilerinizde yapıcı bir şekilde çözümler üretebilir, uzlaşmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak etkinliklere yönelmek de önemli olacak. Dışarı çıkarak, doğada vakit geçirerek veya sanatsal aktivitelerle uğraşarak dengenizi sağlayabilirsiniz. Sağlığınıza da özen göstermeyi ihmal etmeyin.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sizin için çok yorucu geçecek. Bir an önce işinizi bitirip eve gitmek istiyorsunuz. Zamanında yaptığınız birikimler borç ödemelerinizi kolaylaştırıyor. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysanız ekibinizin birtakım taleplerini yerine getirmeniz gerekebilir. Akşam uzun süredir görüşmediğiniz akrabanızla telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi geliştirebileceğiniz yeni alanlar bulmak isteyebilirsiniz. Bazı insanların sizi yalnız bırakması, bazı işlerin yürümemesi aslında sizin yeni seçimler bulmanız için bir fırsattır. Geri dönüşüm, sadece fiziksel ve çevresel değil kişisel olarak da yapılabilir; bugün bunu deneyimleyeceğiniz gelişmelere şahit olabilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda yeni gelişmeler olabilir. Ev hayatınızda farklılıklar yaratmak isteyebilirsiniz. Geçmiş konulardaki fikirlerinizi daha net ifade etmeniz gerekebilir. Gün içinde kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Güven arayışı içinde olacağınız zamanlar olabilir. Akşam saatlerinde kendinizi daha derin hissedebilirsiniz.

14 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi duygusal olarak eksik hissedebilirsiniz. Emin olmadığınız konular ya da kendinizi güvensiz hissettiğiniz alanlar su yüzüne çıkabilir.

14 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ufak bir gezi hakkında bir plan yapmak isteyebilirsin bugün. Durumunu gözden geçirip olası bir tatil hakkında imkanlarını değerlendirmen gerekebilir o yüzden. Yeni yerler görmek, yeni insanlar tanımak sana çok daha iyi bir ruh hali katabilir.

14 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün düşüncelerinizi etkileyebilir ve geçmiş kararlarla ilgili fikrinizi değiştirebilir, olaylara farklı bir perspektiften bakmanıza olanak tanır. İlk başta, gecikmeler veya yanlış anlamalar normalden daha sık meydana geldiğinden rahatsızlık hissedebilirsiniz ancak bunlar zihninizi kendinizi ifade etmenin yeni yollarına açılabilir ve gözden geçirilmesi, düzenlenmesi gereken sorunlu alanlar konusunda sizi uyarabilir. Gün biraz kafa karışıklığı yaratabilir, çünkü hafife alma eğiliminde olduğunuz iletişimler küçük ama yine de rahatsız edici şekillerde sorun çıkarıyor gibi görünüyor. İşin püf noktası, yüzeysel meselelerin üzerine çıkıp, beceriksizce söylenen sözlerin ardındaki kişinin kalbinin içini görebilme yeteneğinizdir. En iyi sonuçları elde etmek için işleri basit ve net tutun.

14 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kazançlarınız konusunda oldukça ısrarcı davranmakla madde grafiğinizi yükseltiyorsunuz. Sizi engelleyecek ortamlardan sıkılıyor ve yeni konularla kendinizi meşgul ediyorsunuz. Amaçlarınızın saptırılmasına tahammülünüz yok.

14 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

14 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; ev, aile konuları ön plana çıkabilir ve maddi konularda ani gelişmeler, güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Neşe dolu bir gün dilerim.

14 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beklemediğiniz birinden özel bir teklif alabilirsiniz. Bu teklifi düşünmenizde fayda var. Çünkü bu insan size karşı yoğun duygulara sahip biri. İşle ilgili heyecan verici gelişmelere hazırlıklı olun. Karşılaştığınız imkanları doğru şekilde değerlendirirseniz kazançlı çıkacaksınız. Paranızın kıymetini bilmenize rağmen, aşırı cömert davranmanız bütçenizi sarsıyor. Gereksiz düşünceleri kafanızdan atarsanız, kendinizi rahatlamış ve huzurlu hissedersiniz

14 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 15" R
Ay
Boğa
00° 54' 32" R
Merkür
Başak
19° 04' 49" R
Venüs
Terazi
26° 44' 41" R
Mars
Yengeç
09° 06' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 09"
Satürn
Balık
15° 06' 05"
Uranüs
Boğa
27° 06' 36"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 59"
Lilith
Terazi
09° 11' 54"
True Node
Koç
06° 37' 23"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>