Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aşk Kapıyı Çalıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Aralık 2023, Salı

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda istenmeyen sıkıntılarla mücadele etmek durumunda kalabilirsiniz. Size yararı dokunabilecek adımlar atarken biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Bu süreçte birlikte olduğunuz kişiyle ters düşmemeye çalışın.

Mesleki olarak daha sabırlı olmaya çalışın. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmanız gerekiyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünü daha sosyal ve gezgin geçirebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yerlerde olmak zihninizi sakinleştirebilir. Fırsatınız varken bunları değerlendirmenin önemli olduğunu unutmayın.

12 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler açısından olumlu bir gün geçirebilirsiniz. İletişim becerileriniz sayesinde çevrenizdeki insanlarla rahatlıkla iletişim kurabilir ve anlaşmazlık yaşadığınız konuları çözebilirsiniz. Özellikle partnerinizle aranızdaki iletişim güçlü olacak ve ortak kararlar alabileceksiniz. Ayrıca bugün kendinizi daha enerjik hissedebilir ve hayatınızda yapmak istediğiniz değişiklikler için adım atabilirsiniz. Kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeden, başkalarına yardımcı olmaya devam edin.

12 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Merkür yılın başındaki gibi toprak burcunda 4. Retrosuna başlıyor. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız, gönlünüzüyerinizdeki bir kişiye kaptırabilirsiniz. Duygularınızı dile getirmek yerine karşınızdaki kişinin adım atmasını bekleyeceksiniz. Kendinizi duygusal anlamda yorgun hissediyorsunuz. Olumsuz düşüncelerden kurtulmak için meditasyon yapmak size iyi gelebilir. Hayatınızı planlı yaşamaya özen gösterin.

12 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hakkınızda söylenenlerin, duyduğunuz eleştirilerin haklılık payı olduğunu düşünebilirsiniz. Bunları bir milat saydığınızda bakış açınız da, moraliniz de, çevrenize karşı tavırlarınız da değişecektir. Kendinizde sevdiğiniz ve sevmediğiniz özelliklerle yüzleşerek nereden başlamanız gerektiğini görebilirsiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. İşlerinizde yoğun bir hareketlilik içinde olabilirsiniz. Kendinizi uğraştığınız işlerinizde var etmeye çalışacağınız bir gündesiniz. Bazı konularda temel atmak isteyebilirsiniz. Yeni sözleşmeler veya anlaşmalar gündeme gelebilir. Akıcı koşulları iyi değerlendirmeye çalışın.

12 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan fazla zorlanmış hissedebilirsiniz. İnsanların beklentilerini karşılamak isterken kendinizden harcadığınızı fark etmeniz gereken bir gündesiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlara karşı daha fazla empati yapman gerekebilir bugün. Onların düşüncelerini, duygularını anlamaya çalışmak senin için önemli olabilir. Bu çaban, kurmak isteyeceğin düzenin temelini oluşturmaya da oldukça yardımcı olacak.

12 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ekstra bir zihinsel uyarım veya çeşitlilik arayabilirsiniz. Gün, konuşmalarınızı ve düşünme kalıplarınızı güçlendirir. Bir yanınız işleri hafif tutmak isterken diğer yanınız da her şeyi yapmayı tercih eder. Sabırsızlığınız sizi çalışmalarınıza veya kişisel ilgi alanlarınıza ekstra enerji harcamaya teşvik ederken tutkularınız daha tatmin edici bir projede biraz daha derine inmenizi tercih eder. Bu ikilemler sizi bir süre meşgul etse de yakın zamanda sona erecektir. Günün sizi bir konu hakkında endişelenmeniz veya strese girmeniz gerektiğine ikna etmesine izin vermeyin.

12 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın size vereceği desteğin önemli olduğunun farkındasınız. Mantıklı davranışlarınızın size kazandıracağı statü sayesinde istediğiniz her konuda statü yakalayabileceksiniz.

12 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedeflerinize ulaşmada başkalarıyla işbirliği yapmak için en uygun zamandasınız. Bu kişiler arkadaşlarınız, aileniz veyaarkadaşlarınız olabilir. Eğer bu elverişli dönemi parmağınızı bile kıpırdatmadan geçirirseniz, yarım kalan işleriniz gelecekte, kozmik koşulların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde dönüp dolaşıp tekrar sizi bulacak.

12 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün seyahat, eğitim ve çevrenizle olan ilişkilerinizi geliştirmek adına enerjik bir gün sizi bekliyor. Hareketli ve keyifli anlar geçirmeniz dileğiyle.

12 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı duygularınızı sorgulayacağınız bir gün. Bugün partnerinizin her sözü, her hareketi size batabilir. Ön yargılı davranmamaya çalışın. İşinizle ilgili denetim altında tuttuğunuz isteklerinizi ortaya koyabilecek ve başarılı girişimlerde bulunacaksınız. Görüşme yapmak istediğiniz kişilerle istediğiniz konuşmaları yapabilir, fikirlerinizi kabul ettirebilirsiniz. Paranızın idaresi tamamen sizin tekelinizde olmalı. Daha sağlıklı ve mutlu olmak için olaylara takılıp kalmayın.

12 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 01' 44" R
Ay
Boğa
02° 02' 50" R
Merkür
Başak
19° 13' 19" R
Venüs
Terazi
26° 50' 17" R
Mars
Yengeç
09° 09' 12" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 26"
Satürn
Balık
15° 05' 45"
Uranüs
Boğa
27° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 31' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 48"
Lilith
Terazi
09° 12' 24"
True Node
Koç
06° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>