Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kişisel Gelişiminize Odaklanıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Aralık 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak beklenmedik adımlar atabilirsiniz. İlişkinizden yana yaşadığınız tüm sorunları ve sıkıntıları geride bırakmanız gereken bir gün. Verdiğiniz değeri net olarak belli etmeye çalışın.

Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabilirseniz, istediklerinizi elde edebilirsiniz. Dengeleri gereğinden fazla zorlamaktan kaçınmanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Parasal durumunuzla ilgili bazı sorunlar yaşanabilir. Maddi terslikleri tamamen ortadan kaldırmak için elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ödemelerinizi planlarken neye dikkat etmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz. İyi bir harcama dağılımı yapmak, günü ve işlerinizi doğru planlamak, sağlığınıza odaklanmak bu hayatı yaşanılır kılacak konuların başında geliyor. Kendinize neyi layık gördüğünüzü, bunun için neler yaptığınızı bilerek yaşamalısınız.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge ve uyum arayışınız öne çıkabilir. İçinde bulunduğunuz durumları objektif olarak değerlendirirken, adil ve adaletli bir tutum sergilemek önemlidir. İletişim becerileriniz sayesinde çözüm odaklı yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Dışarıdaki enerjilere karşı hassas olmanız gereken bir gün olabilir, bu yüzden kendi iç dünyanızı dengelemek için zaman ayırmak önemlidir. Öte yandan, karar vermek ve seçim yapmak istediğiniz konularla ilgili daha objektif bir perspektif geliştirmek için düşüncelerinizi derinlemesine analiz etmek faydalı olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, işler planladığınız gibi gitmeyebilir, aksilikler peşinizi bırakmıyor. Motivasyonunuzu düşürmemek için işlerinizi biraz daha ertelemeye karar verebilirsiniz. Yediğiniz yemeklerden dolayı mide problemleri yaşayabilirsiniz. Daha hafif yemeklere yöneliyorsunuz. Psikolojiyle ilgili kitaplar okumaya karar verebilirsiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki insanlarla kendinizi kıyasa sokabilirsiniz. Bunu yapıcı bir şekilde uygulamadığınızda hem kendinize hem de hayatınızdaki insanlara birtakım zorluklar yaşatabilirsiniz. Dinleyin, araştırın ve hayatınıza nasıl uyarlamalar yapabileceğinizin yollarını bulun. Bu sayede kimsenin sizinle ilgili fikirlerinin düşündüğünüz gibi olmadığını göreceksiniz.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi paraya çevirebileceğimiz fırsatlar var. Aynı zamanda ortaklaşa konulardan da değişik imkanlar gelebilir.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinizin rahat etmesini engelleyebilirsiniz. İki kişilik bir oluşumun içerisinde olduğunuzu hatırlayarak hareket etmek ilişkiye sağlık getirecektir.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün daha enerjik olman beklenebilir senden. Çevrende olup bitenler seni istemesen de yorabilir o yüzden. Bu durumda arkadaşlarından yardım istemekten çekinmemen en iyisi. Üstündeki yükü azaltmak adına onlarla konuşman daha iyi hissetmene yardım edecek.

9 Aralık 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün işler akıyor, özellikle zihinsel ve duygusal seviyelerde. Sorunları zihninizde veya özel biriyle çözebilir, mutlu yerlere ve sonuçlara varabilirsiniz. Şu anda en başarılı olanı, iç meselelere, paylaşıma, finansa ve yakınlığa açık bir yaklaşımdır ve en destekleyici, olumlu ve umut verici senaryolara odaklanma eğilimi vardır. İnsanlar sizinle işbirliği yapma eğilimindedir ve aile veya yakın ilişkiler, yalnızca bağlantı kurarak, onlara ulaşarak, yardım veya destek sağlayarak gelişebilir. Aileniz veyaarkadaşlarınız işbirliği yapabilir ve muhtemelen hayatınıza yeni bir bakış açısı getirme konusunda yardımlarını alabilirsiniz. Gün ilerledikçe gerginlik çatışmaları alevlendirebilir ancak bu kendinizle, başka biriyle veya bir durumla ilgili önemli bir şeyin ortaya çıkmasına yardımcı olur.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalıştığınızyerinde memnun olmadığınız durumlar söz konusu ise, değişiktekliflerini değerlendirebilirsiniz. Azimli yapınız sizi hırslı yapabilir. Enerjinizi doğru kullanmalı, çevrenize baskıcı davranmamalısınız.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sosyal hayatınızda tam bir uçarı kelebek olduğunuzdan, son dönemde çevrenizdeki bazı kişileri ihmal ettiniz. Şimdi bu ilişkilerinizi yeniden yoluna koymanın ve onlarla görüşmenin tam zamanı. Aile içinde veya arkadaşlar arasındaki bir anlaşmazlığı kesin olarak tümüyle çözüme kavuşturma şansınız epey yüksek. Uzlaşma ve birliğin ön plana çıktığı önemli bir dönem yaşayacaksınız. İleride zor zamanlarda bunun insanlar üzerinde yumuşatıcı bir etkisi olabilir.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kazançlarla ilgili kalıcı gelişmeler gerçekleşebilir. Tatil, çocuk, eğlenceden yana şanslı olacaksınız. Gününüz güzel geçsin.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde sergilediğiniz yersiz endişe ve kuruntularınız ilişkinize zarar verebilir. Tepkisel davranmamaya ve anlayışınızı yükseltmeye çalışın. Yapmak istediğiniz projeleri bir süre daha ertelemeniz gerekiyor. Çok yakınlarınızdan biri sizin hayalperest olduğunuzu düşünüp bunu sorun ediyor. Yakın çevrenizin sizinle ilgili değerlendirmelerini dikkate alarak daha etkileyici davranmalısınız. Beklemediğiniz yerden alacağınız para bütün maddi sıkıntılarınızı ortadan kaldıracak. Midenizle ilgili sorunu önemseyin.

9 Aralık 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 02' 08" R
Ay
Boğa
02° 09' 03" R
Merkür
Başak
19° 14' 06" R
Venüs
Terazi
26° 50' 47" R
Mars
Yengeç
09° 09' 26" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 28"
Satürn
Balık
15° 05' 43"
Uranüs
Boğa
27° 06' 31"
Neptün
Balık
28° 31' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 01"
Chiron
Koç
22° 16' 47"
Lilith
Terazi
09° 12' 27"
True Node
Koç
06° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>