Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kazançlarınızı Değerlendiriyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Aralık 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınıza karşı olan bakış açınızın tamamen değişiklik gösterme ihtimali var. Kendinizi doğru ifade etmeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacağınızı da bilmelisiniz.

İhmalkar davranışlar ortaya koymaktan kaçınmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Bilinçli olduğunuz sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Maddiyatla ilgili ufak tefek pürüzler yaşanabilir. Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumayı başardığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadıklarınızın bir sebebi olarak ilişkilerinizi, insanların tutumlarını düşünebilirsiniz. Kendinizce haklı olduğunuz noktalar olsa bile tamamen buna odaklanmamalısınız. Bugün hayatınızdaki dengeleri şaşırtan, sizi iyi niyetten alıkoyan durumları, harcamaları gözden geçirmenizde fayda var.

10 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün, ilişkilerinizde denge ve uyum sağlama konusunda önemli bir gün olabilir. İlişkilerinizde çatışmaları önlemek için daha adil ve tarafsız bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Empati yeteneğinizi kullanarak karşı tarafı anlamaya çalışmalısınız. İş hayatında ise uyumlu ve işbirliğine açık olmanız, başarıyı yakalamanıza yardımcı olacaktır. Bugün kendinizi güvende hissedeceğiniz hobilerle uğraşmak ve keyifli vakit geçirmek size iyi gelebilir. Özellikle mükemmeliyetçi yönünüzü bir kenara bırakarak daha esnek ve rahat bir tavır sergilemek, gününüzü daha olumlu bir şekilde geçirmenize yardımcı olabilir.

10 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir ilişkisi olan bir Terazi burcuysanız, partnerinizden sürpriz bir teklif alabilirsiniz. Arkadaşınıza verdiğiniz sırrı başkasından duymak, aranızdaki güven ilişkisini sorgulamanıza neden olabilir. Uzun süredir birikim yapanlardansanız, artık bu paranızı değerlendirmek isteyeceksiniz. Bu konuda ailenizin fikrini de almayı ihmal etmeyin.

10 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışmalarınıza ara vermeniz, bazılarını sonlandırmanız gerektiğinde nasıl düşündüğünüze odaklanın. Bazı insanlarla vedalaşmak için de aynı mantığı uygulamaya koymalısınız. Bugün, artık sadece sizin emeğinizle şekil alan konuları görmeyi ve bunlardan sıyrılabilmeyi deneyimlemelisiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularda sizi tedirgin edebilecek ani bir durum söz konusu olabilir. Bugün ortaklı işler üzerine daha fazla durabilirsiniz.

10 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda partnerinizin rahat etmesini engelleyebilirsiniz. İki kişilik bir oluşumun içerisinde olduğunuzu hatırlayarak hareket etmek ilişkiye sağlık getirecektir.

9 Aralık 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlhamın sana nerede geleceğini bilemezsin, özellikle de bugün. Her an yeni fikirlere kendini açabilmelisin bugün. Kendini kısıtlamamak fikirlerin daha rahat bir biçimde ortaya çıkmasını sağlayabilir. Bazı fikirlere ilk başta bir anlam veremesen de ileride daha mantıklı gelebilir.

10 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, çok hızlı başlayan bir şey bugün neredeyse aynı hızla tükenme tehlikesiyle karşı karşıya. Nitekim şu anda aksilikler olsa bile, hızla ayağa kalkma eğilimindesiniz. Önemli olan, hayattan daha fazla anlam veya keyif almak istediğinizde çok fazla ek proje üstlenmekten kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapmaktır. Ayrıca, başkalarının muhtemelen kasıtlı olarak bugün yerine getirebileceklerinden daha fazlasını vaat ediyor olabileceğini unutmayın. Bu aynı zamanda maddi şeylerle ilgili de geçerli olabilir! Ne istediğinizi bilmiyorsanız umutlarınızı yanlış hedeflere bağlayabilirsiniz, bu da şeylere, durumlara ve insanlara aşırı değer vermenize yol açabilir.

10 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işlerin alt yapısına çok önem veriyorsunuz. Başlattığınız organizasyonların gelişmesi size bağlı bir durum. Bugün yaşamı farklı noktalardan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz edecektir.

10 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

10 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kazançlarınızla ilgilenebilirsiniz ancak ödeme ve borçları unutmamanız tavsiyedir. Gününüz güzel geçsin.

10 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda süregelen mutlu beraberliğiniz, sizin birçok konuya daha iyi konsantre olmanızı sağlıyor. Ancak eski sevgilinize karşı dikkatli olmanızda fayda var. Karşınıza çıkanfırsatlarını değerlendirme konusunda başarısızsınız. Olayları sağlam kafayla değerlendirip sezgileriniz yerine mantığınızla hareket etmeye çalışın. Biriktirdiğiniz küçük bir parayı hiç istemediğiniz halde harcamak zorunda kalabilirsiniz. Havanın da etkisiyle biraz kırıklık olabilir. Başağrılarına dikkat edin

10 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 01' 20" R
Ay
Boğa
01° 56' 38" R
Merkür
Başak
19° 12' 33" R
Venüs
Terazi
26° 49' 46" R
Mars
Yengeç
09° 08' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 24"
Satürn
Balık
15° 05' 47"
Uranüs
Boğa
27° 06' 32"
Neptün
Balık
28° 31' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 02"
Chiron
Koç
22° 16' 49"
Lilith
Terazi
09° 12' 22"
True Node
Koç
06° 37' 26"
Son Güncelleme : 20/09/2024 15:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>