Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Harekete Geçiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ocak 2024, Salı

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha dengeli olmaya çalışın. Duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Acele ettiğiniz sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak ön planda olmak isteyeceksiniz ancak bu konuda sabırsız davrandığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

Girişimlerinizden elde edecek olduğunuz geliri doğru ve dengeli kullanmaya çalışın. Çabalamaya devam etmeniz gereken bir gün. Fırsatları net olarak değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamdan keyif almalısınız. Bulunduğunuz yer, yaptığınız iş, ilgilendiğiniz spor bunu size hissettirmiyorsa orada daha fazla zaman kaybetmemelisiniz. Kendinize özgün bir davranış biçimi ve his belirlediğinizde hayatınızın farklı bir yöne gittiğini görebilirsiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için harmoni ve denge ön planda olacak. İlişkiler,ortaklıkları veya aile ilişkilerinde uyum ve anlayışı korumak önemli olacak. Kendinizi ifade etmek ve duygularınızı aktarmak konusunda rahat olabilirsiniz. Finansal konularla ilgili kararları dikkatli bir şekilde değerlendirmelisiniz, çünkü bugün alınan kararlar gelecekteki mali durumu etkileyebilir. İyi bir iletişim kurmak için kendinize zaman ayırmalı ve çevrenizdeki insanlarla empati kurmalısınız. Kendinizi dengede tutmak için yoga, meditasyon veya diğer rahatlama tekniklerini deneyebilirsiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlerlemeyen birçok konu için harekete geçmek isteyebilirsin. Çalışan bir Terazi burcuysan bugün zamana yetişmek konusunda zorlanabilirsin. Bazı konulardaki şüphelerinde yanılmadığını fark edeceksin. İlişkisi olmayanlardansan, eski partnerine özlem duyduğunu fark etmen, ona mesaj atmana neden olabilir.

16 Ocak 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal mecralarda okuduğunuz gördüğünüz her bilgiyi uygulamak size fayda getirmeyebilir. Bu denemelerin netice vermemesi motivasyonunuzu kırdığında öfkeli ve mutsuz hissedebilirsiniz. Bugün bir sosyal medya detoksu yapın ve zamanınızı kitap okuyarak, mümkünse gezerek, arkadaşlarınızla bir araya gelerek geçirin.

16 Ocak 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde heyecanlı bir dönem içindesiniz. Daha fazla rekabet öne çıksa da, uzlaşı içinde kalarak yeni önerilerin içinde yer bulacaksınız. Harekete geçirici şartlar ortaklıklar açısından önemli olacak. Kendi beklentilerinizi ustaca manevralarla hayata geçirme şansınız var. Yakın arkadaşlıkların getireceği hezeyanların abartmamaya çalışın.

16 Ocak 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşle alakalı problemlerinizi çözümlemekte rasyonel tutum faydalı olsa da daha verimli bir duygusal hayat için kalbinizin sesini dinleyerek hareket etmeniz gerekebilir.

16 Ocak 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir süredir planladığın ve üstünde uğraştığın konularda bugün aklına daha iyi sonuçlar elde etmek için bazı fikirler gelebilir. Yeni gelen fikirler gözünü korkutsa da sonuçlarına odaklanarak güzel bir yola girmek seni daha iyi hissettirecek.

16 Ocak 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün diğer insanlarla ilgili değil. Bu, dünyanın sizi nasıl algıladığıyla da ilgili değil. Bu sizinle ve sizin gerçekle olan ilişkinizle ilgili. Bu yüzden yargılamaları ve beklentileri bırakın. Kutsal amacınızı gerçekleştirmeye başladığınızda, içinizdeki parlaklığın kaynağıyla yeniden bağlantı kurun. Yaşam dansını yaparken kendiniz için bolluk yaratma yeteneğinize güvenin. Yol boyunca her adımda ihtiyacınız olan kaynaklar size doğru zamanda sağlanacaktır. Yeter ki kendinize, kadere ve şansınıza güvenin!

16 Ocak 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Masraflarınızdaki artışların nedeni biraz da kendi hatanız. Bugün alış veriş yaparken, bütçenizi aşabilirsiniz. Düşüncelerinizi karşı tarafa sivri bir dil kullanarak söylemeniz, istenmeyen tatsız olaylara neden olabiliyor.

16 Ocak 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

16 Ocak 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner veya ortağınızla ilgilenebilirsiniz. Aile içi bazı sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz güzel geçsin.

16 Ocak 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki problemler pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. Sevgilinizle ilgili ortada dolaşan söylentilerden, güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Yeteneklerinizin ucuza gittiği şeklindeki düşünceniz, yeni arayışları getirebilir. Şu sıralar vermeye yeltendiğiniz karaları belli bir süre dondurmanız, size sağlıklı bir yeniden düşünme fırsatı sunacak. Harcamalarınız için sizi uyaranlara kulak vermeniz yerinde olur.

16 Ocak 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>