Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İç Dünyana Dönüyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ocak 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak kendinizi geriye çekebilirsiniz. İstenmeyen sorunların ve sıkıntıların tamamen son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz, çok daha doğru olacaktır.

Kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz. Sorunların son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerektiğini de unutmayın.

Maddi anlamda kendinizi toparlamaya çalışın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor. Daha bilinçli ve kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bir duygunun, bir konunun, bir insanın esiri gibi hissettiğiniz durumlarda hisleriniz ağır gelebilir. Duygularınızı ve yaşama biçiminizi özgürleştirmelisiniz. Bastırdığınız, görmezden geldiğiniz, ilgilenmeniz gereken yüz çevirdiğiniz her şeyin olumsuz geri dönüşlerini bu şekilde durdurabilirsiniz; kendinize bir "dur" noktası koyun.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeli bir yol izlemeniz gerekebilir. Başkalarıyla olan iletişiminizde açık ve anlayışlı olmaya özen gösterin. Kendi ihtiyaçlarınızı göz ardı etmeden, diğer insanların da ihtiyaçlarını önemsemelisiniz. Bir anlaşmazlık durumunda, uzlaşmaya hazır olun ve karşılıklı çözüm yolları arayın. Aynı zamanda dikkatli olmanız gereken konular da olabilir, bu nedenle kararlarınızı dikkatlice değerlendirin. Sevdiklerinizle keyifli bir zaman geçirebilir ve bazı hoş sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Kendinize özen göstermek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için zaman ayırmayı unutmayın.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini diğer insanlara anlatmak yerine içine dönmeye ihtiyaç duyabilirsin. İç gözlem yapmayı tercih ettiğin sessiz bir gün seni bekliyor. Bir yandan olayları izlerken bir yanda da kendini konuştuklarını ve bugüne kadar anlattıklarını düşünürken bulabilirsin. Platonik bir Terazi burcuysan hislerini paylaşmak konusunda acele etmek istemediğin durumlar ortaya çıkabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gözlem yeteneğinizin baskın geleceği bir gündesiniz. Bunu kullanın ve hayatın neler getirdiğini, gün içinde nasıl yaşadığınızı, beslendiğinizi, değer kavramına ne kadar yer verebildiğinizi görün. Bazen durup düşünmek, gözlemlemek adım atmak gibi ileriye götürebilecek bir eylem olabilir.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yaratıcı çalışmalar ve keyifli uğraşlar açısından güzel bir gündesiniz. Kendinizi sahneye koyabilirsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi zorlarsanız stres odaklı problemler baş gösterebilir. Bu yüzden bazı olayları çözümlemeye çalışmadan olduğu gibi kabul etmelisiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini daha iyi ifade etmek için çaba göstermen gerekecek. Hem duygularını hem de düşüncelerini insanlara aktarabilmen gerekiyor. Beğenmediğin veya istemediğin bir şey varsa kibar olmaya çalışma.

13 Ocak 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, yeteneklerinizi geliştirmek artık tatmin edici ve güçlendirici olabilir. Kazançlarınıza veya eşyalarınıza daha olumlu yaklaşırsınız, farklı sonuçlar doğurursunuz. Mali bir konuyu tersine çevirmek bir rahatlama olabilir. Günün büyük bölümünde keyifli bir şekilde meşgul olabilirsiniz. İlişkiler şu anda özellikle keyifli ve üretken ve anlaşmalar iyi sonuç veriyor. Hatta birine ilham bile verebilirsiniz. Şu anda ilişkiler hakkında çok fazla konuşulabilir veya üzerinde çok fazla düşünülebilir. İlerledikçe, ailenizle ve evle ilgili olanlarla konuşmalara, projelere veya planlara devam edebilirsiniz. Derin düşünmek ve eski yöntemleri yenilemek için mükemmel bir zaman.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için, kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altına almalısınız Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk, hobileriniz ön planda olabilir ancak harcamalarınız çok artabilir. Yakın çevre, kardeşler, eğitim konularında şanslısınız. Gününüz güzel geçsin.

13 Ocak 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk maceraları size enerji veriyor fakat başlarken dikkat edin. Çok farklı ve ilginç kişiler dikkatinizi çekebilir.Yakın dostlarınızla birlikte bazı sinsi ve keyifli planlar peşinde koşturabilirsiniz. Bu planlar, çalışma ortamında başınıza bazı dertler açabilir. Dikkatli olmanızda yarar var. Aile içinde bazı konularda esnek düşünemiyor, hemen patlıyorsunuz. Bu tavrınız yakınlarınızla ilişkilerinizi güçleştiriyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız. Gergin haliniz, midenizi de etkiliyor. Biraz rahatlayın.

13 Ocak 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 30" R
Ay
Koç
24° 19' 41" R
Merkür
Başak
18° 15' 53" R
Venüs
Terazi
26° 12' 32" R
Mars
Yengeç
08° 51' 49" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 59"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:57

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>