Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Değişiklik İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, harekete geçmek için uygun zamanı kollamalısınız. Mümkün olanlar üzerinde yoğunlaşmayı başarabildiğiniz sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacaktır. Hata yapmamalısınız.

Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız. Olumsuzlukların tamamen geride kalması için ne gerekiyorsa onu yapın.

Maddi anlamda kendinizi köşeye sıkışmış hissedeceksiniz ancak bunun da üstesinden gelebilecek girişimlerde bulunabilirsiniz Genel olarak istediklerinizi elde edebileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu taşınma ya da dekorasyonun ötesinde bir karar olabilir, dolayısıyla da yapacağınız değişikliklere hazır olmanızda fayda var. Tutucu ve sabit düşüncenin yerini esnekliğe bırakmalısınız.

11 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim becerileriniz ön planda olacak. Sosyal becerilerinizi kullanarak etkileyici konuşmalar yapabilir ve insanları etrafınıza çekebilirsiniz. Duygusal denge konusunda da başarılı olabilir, ilişkilerinizde uyum sağlayabilirsiniz. Ancak, karar verme sürecinde biraz zorlanabilirsiniz. Detayları iyi düşünün ve sağlam bir karar vermek için zaman ayırın. Ayrıca, bugün kendinizi sosyal aktivitelere ayırmak yerine kendi iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmanız, enerjinizi yenilemenize yardımcı olabilir. İyi bir denge sağladığınız takdirde, bugün başarılı olmak için harika bir gün olabilir.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisine ikinci bir şans veren Terazi burcuysan, baskın olan tarafını ön plana çıkarmak isteyebilirsin. Bu sefer ipleri eline alacaksın. Uzun zamandır saçlarında değişiklik yapmak isteyenlerdensen, istediğin saç modeli kuaförüne göstermeye karar vereceksin. Yurt dışı konuları gündeme gelse de şimdilik sıcak bakmayacaksın.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatın size karşı olduğunu düşünmekten vazgeçmelisiniz. Yanınızda birini ya da bir desteği görmeye olan merakınız sizi geriye düşürecektir. Bugüne kadar yaşadığınız düşüşlerden dersler çıkarın ve yaşadığınız hayatla, ailenizle, sorumluluklarınızla barışmaya çalışın.

11 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Gün içinde programlarınız harici değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Teknik konularla uğraşabilirsiniz. Emlak konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. Yaşanan abartılı olaylara karşı temkinli olmalısınız.

11 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda alacağınız güzel haberlerle keyfiniz yerine gelebilir. Özellikle eski partnerin dönüşü gibi konular gündeme gelebilir.

11 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün farklı fikirlere açık olacağın bir gün. Ancak bugün bir karar almak için acele etmemelisin. Bazı planlar yapmak için daha geniş bir zamanı kullanman ve acele etmemen gerekebilir. Daha iyi bir fikir edinmek için bugünü bol bol araştırmaya ayırabilirsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, ev hayatınız veya sevdiklerinizle ilişkileriniz çarpıksa, hayatın diğer alanlarını düzene koymak çok fazla çalışma gerektirebilir. Öncelikle temeliniz üzerinde çalışmak, yaşamın diğer alanlarının da genişletilmesine yardımcı olabilir. Bugün, yaşamın bu alanlarında yeni başlangıçlar için taze bir enerji getiriyor. Ev cephesinde, örneğin ev içi rutinlerde veya aile ilişkilerinde veya hatta içsel benliğinizle olan ilişkinizde değişiklik yapmak istiyorsanız veya yapmanız gerekiyorsa, bu bunu yapma zamanıdır. Son günlerde ev içi meseleler hayatınızda daha fazla önem kazanıyor ve artık bunların sorumluluğunu üstlenecek enerjiye sahipsiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Bugün felsefi konuşmalar yaparak, çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

11 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

11 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yeni ay ile; aile, ev konularında bazı dengesiz durumlar içinde kalabilirsiniz ve bu durum sizi psikolojik olarak strese sokabilir. Ancak finansal açıdan destekleneceksiniz. Ödemelere dikkat edebilirsiniz. Gününüz güzel geçsin.

11 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyi bazı davranışlarınızı onaylaması için zorluyorsunuz. Bu durumun onu çok rahatsız ettiğinin farkına varmazsanız büyük problemler sizi bekliyor. O size ne kadar ulaşmaya, konuşmaya çalışsa da siz buna imkan tanımıyorsunuz. Bu fırsatı ona vermelisiniz. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Amirlerinizin gözünden düşmemek için biraz daha çaba gösterin. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz.

11 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 32" R
Ay
Koç
24° 20' 18" R
Merkür
Başak
18° 15' 58" R
Venüs
Terazi
26° 12' 35" R
Mars
Yengeç
08° 51' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 59"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:58

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>