Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gergin Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, sahip olduğunuz enerjiden doğru anlamda yarar sağlamaya çalışın. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekmekte.

Düşündüklerinizi uygulama konusunda daha sabırlı olmalısınız. Daha dengeli olduğunuz sürece her türlü sorunların son bulabileceğini de unutmayın. İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Maddi anlamda biraz daha sabırlı olun. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun şu an için mümkün olmayacağını da bilmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile ve ev eksikleriniz için bir liste hazırlayabilirsiniz. Hepsini tek seferde yüklenmek yerine parçalara bölmeyi,bölümü yapmayı deneyebilirsiniz. Birlikten doğan kuvveti alt edecek herhangi bir güç yoktur.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sevdiklerinizle daha iyi iletişim kurabilir, ortak projelerde başarılı bir şekilde çalışabilirsiniz. Ancak bazı kararsızlık yaşayabilirsiniz, bu yüzden dikkatli olmanızda fayda var. Enerjinizi dengeli kullanmak ve hedeflerinize odaklanmak için kendinize zaman ayırmanız gerekebilir. İş hayatında da anlaşmalar ve görüşmeler ön plana çıkabilir, dikkatli ve adil bir şekilde hareket etmelisiniz. Sağlık açısından ise stresle başa çıkmak ve rahatlama sağlamak için dinlenme tekniklerini kullanmanız faydalı olabilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Artık arkadaş ortamında toparlayan taraf olmaktan sıkıldığını fark ediyorsun. Herkesi kendi haline bırakıp kendi kabuğuna çekilme kararı alacaksın. Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan yöneticinle fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Bu durum gergin bir gün geçirmene neden olabilir. Motivasyonunu kaybetmemeye özen göstermelisin.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bakım, estetik, giyim, diyet gibi konular belli bir ölçüde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir. Ancak duygusal sıkıntılarınızı fiziksel uğraşlarla bastırmadığınızdan emin olmalısınız. Kendinizi bir kısıtlamanın içine sokmaktansa ihtiyaçlarınızı, kalbinizi ve mantığınızı dinleyerek hareket etmeniz daha çok fayda görmenizi sağlayabilir.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Ticari konularda yeni kararlar gündeme gelebilir. Güçlü kişilerle anlaşma yapmanız gerekebilir. Zihinsel olarak kendinizi göstereceğiniz bir gündesiniz. Ev hayatınızda bu durumdan etkilenebilir. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha nazik olmalısınız. İşlerinize yön kazanmak için fırsatlar var.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok fazla duygusal hissetmeyebilirsiniz bu durum da partnerinizi incitebilir. İş konusunda üstlerinizle çatışma içerisinde olmamaktan emin olmaya çalışın.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün,veya okul ile alakalı konuların sosyal hayatını normalden fazla etkilediğini fark edebilirsin. Arkadaşlarına eskisi kadar vakit ayırmadığını düşünüyorsan eğer, onlarla bir plan yapmak için güzel bir gün olacak. Zaman planlaması konusunda kendinle yarışacağın bir gün.

10 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, ilerleme ruhuna sahip olsanız bile, bugün pratik işler öncelikli olma eğilimindedir. Çok üretken olabilirsiniz ve gerçekçilikle planlarınıza daha fazla güvenebilirsiniz. Şimdi aile veya ev meselelerinde çok üretken olabileceğiniz anlamına gelir. Özellikle aile, ev ve işle ilgili yeni fikirleri eyleme geçirmeye çalışmaktan özellikle keyif alabilirsiniz. İşleri verimli bir şekilde halletmenin daha kolay olduğu bir dönemdesiniz. Duygusal düzeyde bir şeyi arkanızda bırakma şansı ortaya çıkabilir ve bu finansal, duygusal veya evle ilgili bir meseleyi içerebilir. Bu, tekdüzelikten kurtulmanın yollarını keşfetmenin zamanıdır.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başlattığınız bir işi bitirme konusunda son derece becerikli ve hızlı hareket edeceksiniz. Organizasyon yeteneğinizin güçlü olmasından dolayı, ortakkonularında öne geçmeniz mümkün. Fakat sakin bir tavır sergileyin.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Beraber hareket ettiğiniz kişilerle ortak nokta üzerinde buluşmakta pek zorlanmayacaksınız. Davranışlarınız konusunda daha temkinli olmanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha iyiye gitme ihtimali olduğunu da unutmayın. Olumsuzlukların son bulması için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

10 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinse olan duygularınızı açmanız için uygun bir dönem değil. Yaza doğru özlemini çektiğiniz aşkınız hiç ummadığınız bir yerde karşınıza çıkacak. Fikirleriniz bir tenis topu gibi oradan oraya gidiyor. Çevrenizdeki her şey değişiyor. Bu kaostan kurtulmanız için biraz huzura ihtiyacınız var. Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz şeyler de sizi strese sokuyor. Strese girmemek için içinizden geleni söyleyin. Parasal kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, ani harcamalar yapmamalısınız.

10 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>