Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yeni İlişki Gündeminizde Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Kıskançlık duygularından uzaklaşmanız gereken bir süreçtesiniz. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da biraz olsun uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendiniz için en doğru kararları vermeye başlayacaksınız. Zamanınızı doğru değerlendirmeyi başardığınız sürece her şeyi en doğru şekilde yönetme şansı da elde edebilirsiniz. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Doğru ve dengeli adımlar atmanın her açıdan önemli olabileceğini de unutmamanız gerekiyor. Harcamalarınızı biraz olsun sınırlamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ne ile meşgul olduğunuza dikkat etmelisiniz. Yeni ve farklı bir fikir ortaya atabilir, girişimcilik planları üzerine düşünebilirsiniz. Ne hissediyorsanız ona göre davranmanın önemli olduğunu unutmayın.

17 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Terazi burcu olarak bugün dengeli ve adil bir tutum sergilemeniz gereken bir gün olabilir. İlişkilerinizde uyum sağlamaya ve işbirliği yapmaya önem vermelisiniz. Başkalarının fikirlerine değer vermek ve onlarla anlayışlı bir şekilde iletişim kurmak sizi pozitif etkileyecektir. Karar verirken objektif olmalı ve mantığınızı kullanmalısınız. Adil bir tavır almak, haksızlık veya yanlış anlaşılmalardan kaçınmanıza yardımcı olacaktır. Kendinize zaman ayırmayı ve ihtiyaçlarınızı göz ardı etmemeyi unutmayın. Sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

17 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız beklenmedik bir anda tanışacağınız kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bu sefer aradığınız aşkı bulduğunuzu düşünüyorsunuz. Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysanız işlerinizi yetiştiremediğinizden dolayı mesai yapmanız gerekebilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadıklarınızın bir sebebi olarak ilişkilerinizi, insanların tutumlarını düşünebilirsiniz. Kendinizce haklı olduğunuz noktalar olsa bile tamamen buna odaklanmamalısınız. Bugün hayatınızdaki dengeleri şaşırtan, sizi iyi niyetten alıkoyan durumları, harcamaları gözden geçirmenizde fayda var.

17 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sevdiklerinizle bir arada olmak ya da yaratıcı çalışmalara zaman ayırmak için güzel bir gündesiniz. Eğitsel konular da sizi canlı tutabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kimseyi kırmak istemeseniz de zorlayıcı kararlar almanız gereken bir dönemden geçebilirsiniz. Sosyalliğinizi dengeleyebilir, arkadaşlık ilişkilerinde daha seçici olabilirsiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakınlarının yardımını kabul etmek senin için iyi olabilir bugün. Üzerindekiyükünü azaltması için onların yanında olması iyi bir karar. Sana kalacak zaman içinde kendini geliştirmek için yeni fırsatları değerlendirmek daha da kolaylaşabilir böylece.

17 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün bir konunun özüne inmek için iyi bir zaman. Algılarınız özellikle keskin. Nitekim gün ilerledikçe aldığınız sinyalleri anlamlandırmak zorlaşır veya bir şey kafanızı karıştırabilir. Hayallere dalıp her şeyin planlandığı gibi ilerlemesini beklemekten kaçınırsanız daha iyi bir yerde olabilirsiniz. Özellikle gevşek hale gelen rutinlerle, hayatınızın sizi parlamaktan alıkoyan zayıf alanlarını güçlendirmenin yollarını arayın. Gün, çizgileri kolayca bulanıklaştığı içinve eğlenceyi birbirinden ayırmak iyi bir fikir olabilir. Her şey ne kadar karmaşık görünse de basit tutmayı hedefleyin!

17 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda yaratıcılığınızı kullanmak için elinize geçen fırsatları akıllıca kullanacaksınız. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin size olan davranışları çok önemli. İsteklerinizi karşı tarafa dayatarak kabul ettireceksiniz.

17 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem fiziksel enerjiniz hem ruhsal kavrayışınız yüksek seviyelerde. Bu dönemde akıllıca kararlar alabilme kabiliyetinizden faydalanarak planlarınızı gerçekleştirmeye çalışın. Dikkat, işi tembelliğe vurursanız pek fazla sonuç elde edemeyeceksiniz. Bu dönemde karşılaştığınız her duruma uygun davranma kabiliyetiniz de var, yararlanın!

17 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; aşk, tatil, çocuk veya hobileriniz ön plana çıkabilir. Sağlık, iletişim, kardeşler veya seyahatlerde hayal kırıklığı gerçekleşebilir. Neşe dolu bir gün dilerim.

17 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşınızdakine yansıtmasanız da ilişkinizi kendi içinizde sürekli eleştiriyor ve mutsuz oluyorsunuz. Bugünortamında blöf yapmamaya gayret edin. İş hayatınızın ve dostlarınızın güvenini sarsıyorsunuz. Bundan bir an önce vazgeçin. Yoksa en çok zararı siz görürsünüz. Biraz gayretle büyük bir başarı kazanmanız olası. Bütçeniz çok açık veriyor, toparlanmanız gerek! Sürekli işi ve maddi problemleri düşünmek sizi strese sokabilir. Açık havada yürüyüş yaparak sakinleşebilirsiniz.

17 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 58' 04" R
Ay
Boğa
01° 06' 58" R
Merkür
Başak
19° 06' 21" R
Venüs
Terazi
26° 45' 42" R
Mars
Yengeç
09° 07' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 12"
Satürn
Balık
15° 06' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 31' 50"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 57"
Lilith
Terazi
09° 11' 60"
True Node
Koç
06° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>