Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yaşam Alanınız Değişiyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Aralık 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında daha sabırlı olun. Genel olarak istediklerinize ulaşacaksınız ancak bunlar için biraz daha zamana ihtiyacınız olduğunu da unutmayın.

Mesleki olarak biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yarar sağlamayı başardığınız sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini unutmayın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları net olarak değerlendirme altına almaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Evde her şey kuralına göre olmayabilir. Böyle durumlarda kimsenin kimseye sorun çıkarmaması için serbest zaman geçirmeyi teklif edebilirsiniz. Sakin kalınan ve iyi düşünülen bir evde, her kural için bir yer vardır.

15 Aralık 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge ve adalet ön planda olacak. İletişim becerilerinizle çevrenizdeki insanlarla uyumlu bir şekilde çalışabileceksiniz. Duygusal denge ve barışçıl bir atmosfer yaratmak için çaba gösterebilirsiniz. Kararsızlık yaşayabileceğiniz durumlarda iç sesinizi dinlemek ve kalbinizin sizi nereye yönlendirdiğine odaklanmak önemlidir. İlişkilerinizde sosyal adaleti ve eşitliği sağlayabilmek için kendinizi ifade etmeyi ve görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın. Unutmayın, dengeyi korumak ve adil olmak sizin doğal yeteneklerinizdendir. Umuyorum ki bugün size huzur ve uyum getirir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

15 Aralık 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizle yaşadığınız fikir ayrılıkları artık sizi bunaltabilir. Yaşam alanınızı değiştirmek için harekete geçeceksiniz. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız, eski sevgiliniz sizinle iletişim kurmak isteyebilir. İlk başta hayır deseniz de arkadaşlarınızın ısrarı ile iletişim kuracaksınız. Akşam saatlerinde alacağınız bir telefon sizi şaşırtacak. Bu haberi çevrenizdekilerle paylaşmayı ihmal etmeyeceksiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle çatıştığınız, birbirinize sözünüzü dinletemediğiniz bir gün olabilir. Karşınızdaki kişilerin tepkileri kadar kendi tepkilerinizi de düşündüğünüzde bazı çözümleri daha kolay bulabilirsiniz. Maddi imkanlarınızı geliştireceğiniz yeni işler yapmak isteyebilirsiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde evinizle ilgili sorumluluklar almanız gerekebilir. Ailenizle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlayabilirsiniz. Tepkisel davranmamaya özen gösterin. İlişkilerinizde mücadele vermeniz gereken konular ortaya çıkabilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konularında sakin kalmalı ve mantığınızla hareket ettiğinize emin olmalısınız. Dostlarınızın da desteğini alarak rahatlayabileceğiniz bir gündesiniz.

15 Aralık 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Günün erken saatleri daha rahat ilerleyebilir bugün. O yüzden işlerini öğlene kadar halletmeye bakmalısın. Bu konuda gecikmelerin yaşanması, seni enerji bakımından biraz zorlayabilir. Bu konuda dikkatli olmanda fayda var.

15 Aralık 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün bir projeye, fikre veya konuya özel bir ilgi duyabilirsiniz ve şimdi kurduğunuz bağlantılar zaman içinde çok değerli olabilir. Yeni insanlarla bağ kurmak özellikle verimli olabilir, farklı fikirleri teşvik edebilir veya motivasyon seviyenizi yeniden canlandırabilir. Aynı zamanda bir partnerle bağlantı kurmak ve belki de özel birine söz vermek için de güçlü bir zamandır. Ayrıca para veya mülkiyet ikilemlerini ve sorunlarını çözmek için de güçlü bir konumdasınız. Bugün insanların işbirliği yapma ve adil anlaşmalara varma şansı her zamankinden daha yüksek. Sevdiklerinizle bağınız, duygularınız ve motivasyon depolarınız güçlendikçe özgüvenle dolarsınız.

15 Aralık 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişle ilgili anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partneriniz de paylaşıyor. Bulunduğunuz ortamlarda dostlarınızın varlığıyla mutlusunuz...

15 Aralık 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çevrenizdeki insanları motive edebilirsiniz. Ama kendi ihtiyaçlarınızı da göz ardı etmeyin, çünkü hedefleriniz bugün her zamankinden daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Enerjiniz bulaşıcı ve başkalarının da dikkatini çekeceksiniz. Fikirlerinizi coşkuyla kutlayıp eğlenmemeniz için hiçbir sebep yok. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. Şu anda kendinizi formda hissetseniz de, hayatın zevklerine fazla kapılırsanız sağlığınız zarar görebilir.

15 Aralık 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi, ev ve aile konuları öne çıkabilir. Maddi konularda ani gelişmeler ve güzel fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Neşe dolu bir gün dilerim.

15 Aralık 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız bugünlerde biraz karmaşık. İşleri düzeltme çabanızda güvendiğiniz bir kişi, sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Araya mesafe koyma yoluna giderseniz daha yararlı olacak. İşinizde farklı arayışlar içine girebilir, daha donanımlı olmak adına farklı sosyal grup veya kurslara katılabilirsiniz. Maddi gücü seviyor ve paranın kıymetini iyi biliyorsunuz. Yatırımlarınızdan iyi bir geri dönüş alacaksınız. Küçük bir sağlık problemi çıkabilir, bu masraf için para ayırmaya çalışın.

15 Aralık 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 57' 40" R
Ay
Boğa
01° 00' 45" R
Merkür
Başak
19° 05' 35" R
Venüs
Terazi
26° 45' 12" R
Mars
Yengeç
09° 06' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 11"
Satürn
Balık
15° 06' 03"
Uranüs
Boğa
27° 06' 35"
Neptün
Balık
28° 31' 51"
Plüton
Oğlak
29° 45' 04"
Chiron
Koç
22° 16' 58"
Lilith
Terazi
09° 11' 57"
True Node
Koç
06° 37' 24"
Son Güncelleme : 20/09/2024 13:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>