Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güven Kazanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ocak 2024, Çarşamba

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda daha karmaşık adımlar atabilirsiniz. Değişim gösteren koşullara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini unutmamalısınız. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın.

Mesleğinizle ilgili bazı iniş ve çıkışlar gündeme gelebilir. Çabalarınızın karşılığını almak için uygun zamanı beklemeniz gerekiyor. Gereğinden fazla hızlı hareket ettiğiniz sürece her şeyin daha zorlayıcı olabileceğini de unutmayın.

Parasal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. İçinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket etmenin her açıdan daha önemli olabileceğini de unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Karar alma mekanizmanız hızlı çalışabilir. Bu hızdan korkmayın. Birine ve bir olaya müdahale edebilmek, onu geliştirebilmek diğer adıyla bir cesarettir. Cesaretinizi engelleyecek hiçbir duruma müsaade etmeyin.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve iletişim ön planda olacak. Yakın ilişkilerinizde denge ve uyum sağlama konuları önem kazanacak. İlişkilerdeki dengeyi korumak için sağduyulu ve adil olmanız gerekebilir. Tartışmalardan kaçınmak ve anlayışlı bir tutum sergilemek ilişkilerinizi kuvvetlendirecektir. Ayrıca bugün, karar verme sürecinde detaylara dikkat etmek ve objektif olmak önemlidir. İş hayatında da işbirliği ve uzlaşma arayışında olmanız gerekebilir. Yaratıcı çözümler bulabileceğiniz bir gün olabilir. Sağlığınıza özen göstermeyi unutmayın ve stresli durumlarda kendinizi rahatlatmak için zaman ayırın. Umarım bu bilgiler yardımcı olur. İyi günler dilerim!

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bel ve boyun bölgesinde hassaslıklar söz konusu olabilir. Disiplin anlayışın ve titizliğinle dikkat çekebilirsin. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, ortaklık anlaşmalarında ve finansal ilişkilerde zor işlerin insanı olman karşı tarafa güven verebilir. Finansal yönde atacağın adımlarla kâr elde edebilirsin.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ve ev eksikleriniz için bir liste hazırlayabilirsiniz. Hepsini tek seferde yüklenmek yerine parçalara bölmeyi,bölümü yapmayı deneyebilirsiniz. Birlikten doğan kuvveti alt edecek herhangi bir güç yoktur.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi harekete geçiren etkilerle ortak beklentilerinize yöneliyorsunuz. Yeni anlaşmalar, önerilerin ne şekilde ilerletileceği konusunda ikileme düşebilirsiniz. Bu dönemde parasal konularda ise daha kararlı ve paylaşıma açık bir dönemdesiniz. Aileden gelen desteklerle yeni yatırım projeleri üretilebilir. İş hayatında toplumun ihtiyaçlarına yönelik hedefleriniz olacak.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde ilhama açık olmanız neticesinde kendinizi iyi hissetme fırsatı yakalayabileceksiniz ve duygusal boşluklarınızı kapatabileceksiniz.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiklerinle vakit geçirmek için iyi bir gün. Bir süredir anlaşmazlık yaşadığın bir arkadaşın varsa onunla aranı düzeltebilir veya sevdiğin kişi ile uzun zamandır yapmak istediğin bir aktiviteyi gerçekleştirebilirsin. Bütün bunlar seni çok iyi hissettirecek.

17 Ocak 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısındaki enerjiler mutluluğa ilham veriyor sevgili Terazi. Kendinizi ilgili, destekleyici ve ilgi çekici yollarla ifade edersiniz ve kişisel ilgi alanlarınız veya projelerinizin tadını çıkaracak çok şey bulabilirsiniz. Kendiniz ve hayatınızdaki önemli insanlar hakkında daha fazla şey öğrenmek için iyi bir zaman. Nitekim gün ilerledikçe gücenmek veya hüsrana uğramak mümkündür. Şu anda hayatınızda başkalarının çok fazla söz sahibi olduğunu hissediyorsanız oldukça sinirli olabilirsiniz. Çok fazla yöne çekildiğinizi hissediyorsanız, biraz sert tavırlı olabilirsiniz. İşin püf noktası, kırgın olabileceğiniz şeyle temasa geçmek ve havayı temizlemeye çalışmaktır.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, sezgiselsiniz ve ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Onların problemlerinin canınızı sıkmasını istemiyorsunuz. Mantık ağırlıklı düşüncelerden yola çıkarak, çözümleyici noktaları bulacaksınız.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hakkın olanı alıyorsun. İlahi adaletten kaçış olmaz. Lehine alınan kararlar var, sakın pes etme. Umut ettiklerin gerçekleşiyor. Evrenin tükenmez adaleti, sana bolca akıyormuş. Sevgi ve iradenle birlikte başarı sınırlarını zorla.

17 Ocak 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz. Birkaç gün kadar duygusal anlamda yüzeysel olacaksınız. Oluşmuş ve süregelen olumsuzluklardan sonra tersliklerden ve yolunda gitmeyen işlerden arınacaksınız. Meslek yaşantınızda kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın. Başarının keyfini çıkartabilirsiniz ama eğer kendisini başarılı hissetmiyorsanız moralinizi sağlam tutun yeter. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor

17 Ocak 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>