Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gecikmeler Söz Konusu Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2024, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygularınızı ifade etme noktasında sorunlar yaşanabilir. Zihinsel dağınıklığınızın ortadan kaldırmak için harekete geçmekten kaçınmayacaksınız. Tüm istediklerinizi gerçekleştirme şansınız var ancak aceleci olmamanız da gerekiyor.

Mesleğinizle ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırların bilincinde olmalı ve daha aktif adımlar atmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Koşullara uygun hareket etmeniz gereken bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. İstenmeyen tüm sorunları ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmalısınız. Odaklanmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değişken durumlar sizi rahatsız edebilir. Hayatın aynı hızda ve gündemde kalmasını beklemediğinizde bu rahatsızlık ortadan kalkacaktır. Sindirim sistemi ve böbreklerinizle ilgili konulara daha duyarlı olmanızda fayda var.

18 Ocak 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerle ilgili konular ön planda olabilir. İlişkilerde dengeyi korumak ve adil olmak önemli olacak. Eğer bir anlaşmazlık yaşıyorsanız, taraflar arasında uyum sağlamak için diplomatik yaklaşımlar kullanabilirsiniz. Paylaşımlar, ortaklıklar veya işbirlikleri de bugün öne çıkabilir. Karar verirken dengeli düşünmek ve haklarınızı korumak için adımlar atmanız gerekebilir. Bu süreçte kendinizi ifade etmek ve doğru iletişim kurmak daha kolay olabilir. Hoşgörülü ve objektif bir tutum sergilemeniz, ilişkilerinizde sağlıklı sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir. Umarım bugün keyifli bir gün geçirirsiniz!

18 Ocak 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedefler ve kariyer seçimleriyle ilgili her zamankinden daha fazla gecikme veya kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz ancak aslında bu seni büyük hatalar yapmaktan kurtaracaktır. İlerleyen zamanlarda bunu fark edeceksin. Arkadaş ortamına yeni dahil olacak kişiden pek hoşlanmayabilirsin. Sessiz kalmayı tercih edeceksin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Bu taşınma ya da dekorasyonun ötesinde bir karar olabilir, dolayısıyla da yapacağınız değişikliklere hazır olmanızda fayda var. Tutucu ve sabit düşüncenin yerini esnekliğe bırakmalısınız.

18 Ocak 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi açıdan biraz güven sağlamak, aynı zamanda finansal açıdan daha sağlam kararlar almak gerekecek. Yeni desteklerden çok geçmişten gelen imkanlara yönelmeli, artan masrafları kontrol etmeye çalışmalısınız. Paranın emekle kazanılması gereken bu dönem kişisel becerileriniz önem kazanıyor. Sizi bağlayan ortak para konularında risk almaktan kaçının.

18 Ocak 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk hayatınızda alacağınız güzel haberlerle keyfiniz yerine gelebilir. Özellikle eski partnerin dönüşü gibi konular gündeme gelebilir.

18 Ocak 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yapmak istediklerin ile yapmak zorunda oldukların arasında kalabilirsin. Uğraştığın şeylerin sonucunun az olduğunu düşünerek kendini üzmemeye çalış. Ufak da olsa attığın adımlar yakın bir zamanda sana güzel sonuçlar verecek, o yüzden dikkatini dağıtmamaya çalışmalısın.

18 Ocak 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, zihninizi etrafınızdaki daha olumlu ve destekleyici bilgilere yönlendirmek bugün her zamankinden daha kolay. Birisi hakkında önceden sahip olunan inançları besleme ve bu süreçte gerçekle dürüstçe yüzleşmeme eğilimi vardır. Hayati ayrıntıları gözden kaçırıyor olabileceğiniz için önemli kararlarınızı daha iyi bir güne saklayın. İşlerin akışına bırakılması ve sürece güvenmeniz gerekebilir. Olayları daha net görene kadar duygusal mesafenizi korumaya çalışın; gönülsüz sözler vermenize gerek yok.

18 Ocak 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sürekli değişimler içindesiniz.. Partnerinizle olan ilişkilerinizde samimi davranıyorsunuz. Bağımsızlık duygularınızda çılgınlık gizli ve bu özelliğinizi ilişkinize yansıtmaktasınız. Ön plana çıkacak davranışlar içindesiniz.

18 Ocak 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

18 Ocak 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, özel hayat veya sağlıkla ilgili ani olaylar gerçekleşebilir ancak ailenizin desteği sizinle olacak. Gününüz güzel geçsin.

18 Ocak 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karmaşık ruh halinden kurtulmaya çalışın. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız. Bir süre yalnız kalma kararınızı, karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalmanız mümkün. İş yerinde yaşadığınız gerginliği, sert bir tavırla düzeltemeyeceksiniz. Daha akılcı davranmaya çalışın. Sakin, soğukkanlı davranarak sonuca ulaşmak daha mümkün görünüyor. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Sağlığınız mükemmel.

18 Ocak 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>