Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gerçekler Gün Yüzüne Çıkıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2023, Salı

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi daha mutlu ve huzurlu hissetme şansınız var. Enerjinizi doğru kullandığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışın. Bakış açınızı biraz olsun değiştirmeniz gerekiyor. Daha sabırlı ve aktif olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Finansal durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alma şansınız var. Belirsizlikleri tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir süreçtesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tutkulu, maceraperest, kendinden emin ve tez canlısın. Çok mutlu bir aile hayatın var. Bununla beraber finansal güvenceli bir hayatta küçük şeylerden bile büyü bulabilirsin. Tebrikler, finansal konularda da senin için iyi haberler var. Ayrıca zorlu bir şey yapma isteğin var ve bunu başaracaksın. Bu sayede yeni bir çalışma alanı yaratıyorsun kendine.

19 Aralık 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizdeki dengeyi korumak için çaba sarf etmeniz gerekebilir. İkili ilişkilerde karşı tarafın ihtiyaçlarını anlamaya ve onlara özen göstermeye çalışın. Ayrıca, projelerinizi gerçekleştirmek için başkalarıyla işbirliği yapmanız önemlidir. Dengesizlikler veya anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir, ancak sorunları çözmek için tarafsız ve adil bir şekilde yaklaşmanız gerekmektedir. Bugünü ilişkileriniz üzerine odaklanarak geçirebilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysanız partnerinizle ciddi konuşmalar yapmaya karar verebilirsiniz. Onun evlilik hakkındaki düşüncelerini merak ediyorsunuz. Geçmişte arkanızdan konuşan bir kişi sizinle iletişime geçebilir. Kim dost kim düşman anlayacaksınız. Akşam saatlerinizi yakın arkadaşınıza ayırmak isteyeceksiniz.

19 Aralık 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü daha sosyal ve gezgin geçirebilirsiniz. Gitmek istediğiniz yerlerde olmak zihninizi sakinleştirebilir. Fırsatınız varken bunları değerlendirmenin önemli olduğunu unutmayın.

19 Aralık 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sağlık vekonularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Özellikle işe dair çalışmalarınızda yoğun bir tempo içine girmeniz mümkün gözüküyor. Bu yüzden sağlığınızla ilgili randevularınızda gecikmeler veya ertelemeler meydana gelebilir. Gün içinde evcil hayvanınız bazı ufak rahatsızlıklar geçirebilir.

19 Aralık 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerçekten karşınızdaki kişinin bir problemi olup olmadığını ya da bir şeyleri sizin abartıyor olabileceğinizi iyi sorgulayarak karar almanız ve tepki göstermenizde fayda var.

19 Aralık 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Söylediklerini daha sakin bir şekilde ifade etmeye çalışmalısın bugün. Kalp kırmamak senin için önemli olabilir çünkü. Etkileşime girdiğin insanlara karşı kibar davranmak ve kalp kırmamak önemli bir mesele haline gelebilir. Yıkıcı davranmamalısın.

19 Aralık 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kendinizden ödün verme ve başkalarını mutlu etme eğilimindesiniz. Aile meselelerini ve geçmiş kalıpları anlamlandırmaya çalışıyor olabilirsiniz ve eski bir soruna ilişkin ilginç bir bakış açısına ulaşabilirsiniz. Bazı yeni fikirlerinizin daha sonra geliştirilmeye ihtiyaç duyabileceğini unutmayın. Bununla birlikte, ortak ilgi alanları ve ilginç bakış açıları aracılığıyla insanlarla bağ kurma konusunda mükemmel durumdasınız. İyi fırsatlarve aile yoluyla ortaya çıkabilir. Gün, yaşamınız, işiniz ve kişisel bakımınızla ilgili planları iyileştirme ve mükemmelleştirme çabalarını teşvik eder.

19 Aralık 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün dengenizi bozmamak adına, pozitif düşündüğünüz konularda çevrenize taviz vermek istemeyebilirsiniz. Özellikle tartışmalardan uzak kalmanızda yarar var. Maddi konulara daha fazla ağırlık vermeniz gerekebilir.

19 Aralık 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

19 Aralık 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün çalışma hayatı, gündelik işler veya sağlık konuları ön plana çıkabilir. Ani harcamalar veya sağlık sorunları gerçekleşebilir. Neşe dolu bir gün dilerim.

19 Aralık 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Teraziler, yakın zamandaortamında sunduğunuz bir fikir herkesi şaşırtmış olabilir. Biraz çılgınca bir fikir olabilir ama bu fikri ortaya atarak herkese ilham vermiş olabilirsiniz. Verdiğiniz bu ilham sayesinde harika sonuçlar elde edebilirsiniz.

19 Aralık 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 54' 49" R
Ay
Boğa
00° 17' 14" R
Merkür
Başak
19° 00' 10" R
Venüs
Terazi
26° 41' 38" R
Mars
Yengeç
09° 05' 14" R
Jüpiter
İkizler
20° 45' 00"
Satürn
Balık
15° 06' 16"
Uranüs
Boğa
27° 06' 38"
Neptün
Balık
28° 31' 56"
Plüton
Oğlak
29° 45' 06"
Chiron
Koç
22° 17' 05"
Lilith
Terazi
09° 11' 37"
True Node
Koç
06° 37' 22"
Son Güncelleme : 20/09/2024 12:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>