Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tarafsızsın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Temmuz 2024, Salı

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Birlikte olduğunuz kişiyle zaman zaman çekişme içerisine girebilrisiniz. Yüzeysel yaklaşımlarınızı biraz olsun değiştirmeniz gereken bir gün. Mümkün olanlar üzerinde odaklanmayı başardığınız sürece gelişmeler istediğiniz gibi kontrol de edebilirsiniz. Uyumsuzluktan uzak durmanız gereken bir gün,

Üstünüz olan kişilerle aranızdaki sorunları tamamen çözüme kavuşturmaya çalışın. Sorumluluklarınız ne kadar artış gösteriyor olsa da üstesinden gelebileceksiniz.

İstediklerinizi elde etmek için harcama yapmaktan hiç kaçınmayacaksınız. Elinizde avucunuzda ne varsa tüketme ihtimaliniz var. Mutlaka dikkatli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi ve hayatınızı analiz etme, gerekli değişiklikleri yapma gününde olabilirsiniz. Sosyalleşmek, işinizi tanıtmak ve maddi durumunuzu iyileştirmek için de bunun faydalarını görebilirsiniz. Dikkatli olmanız gerekenler ise; objektif kalmak, gurura kapılmamak ve duygusal davranmamak olacaktır.

2 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu duygusal ilişkiler ve sosyal ilişkiler ön planda olacak. Sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmek, paylaşımlarda bulunmak ve yeni insanlarla tanışmak için uygun bir gün olabilir. Duygusal anlamda dengeyi korumaya özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde dürüst ve açık iletişim kurmaya özen göstererek sorunları çözebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

2 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, neden yalnız olduğunu sorgulayabilirsin. Arkadaş ortamında gruplaşmalar söz konusu olabilir. Bu durumda taraf tutmak istemeyeceksin. Çalışan bir Terazi burcuysan, emeklerinin karşılığını tam olarak alamadığını düşüneceksin. Yeni birarama düşüncesi kafanı meşgul edebilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılığınızı ve kişisel ifadelerinizi ortaya koymak için harika bir gündesiniz. Sanatsal projelerle uğraşabilir veya hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Bu konuda becerilerinizi ihmal etmemeli, hatta onları kazanca dönüştürmelisiniz. Ayrıca, romantik ilişkilerde keyifli ve eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz. 

2 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda tedbirli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda ani gelişmeler olabilir. Parasal konularda hızlı karar almanız gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki işlerle ilgili eğitim alabilirsiniz. Finansal konularda sözleşme ve anlaşmalara dikkat etmelisiniz. Gözden kaçan unsurlar olabilir.

2 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size uzmanlık getiren tecrübelerinizle kariyerinizi harmanlayarak ortaya güzel birçıkartabilirsiniz. Zamanınızı entelektüel konulara da harcamanız mümkün.

2 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelecekte eline daha fazla para geçmesi için bugünden adım atman gerekebilir. Sadece harcamalara değil, birikimlere ve kazançlara da özen göstermen gerekecek. Bugün önceliği maddi konulara verebilirsin.

2 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birisi amaçlarınızı ve niyetlerinizi yanlış anlayabilir. Programınızı değiştirme arzusu yoğun olabilir ancak bu muhtemelen sadece bir arzu olarak kalacaktır. Bugün zamanınıza daha büyük talepler olabilir, bu da kendi ilgi alanlarınızı takip etme fırsatlarını azaltır. Enerjinizi değişim, güncellemeler ve daha ilerici bir yaklaşım gerektiren alanlara yönlendirmek istersiniz ancak bugün bunların ne olduğunu veya nasıl yapılacağını anlamak biraz zaman alabilir. Gün ilerledikçe, sezgilerinizle bağlantı kurmak daha kolay hale gelir. Bu durum, hayallerinize olan inancınızı artırır ve hedeflerinize ulaşma yöntemlerinizi yeniler.

2 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gücünüzün farkındasınız. Bugün iletişim konusunda zorluk çekmeyecek, görüşmek istediğiniz kişilere bir şekilde ulaşacaksınız. Girişimciliğinizi hızlandırmak istiyorsunuz. Gelişmeleri olumlu bir şekilde takip ediyorsunuz.

2 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir süredir her şey yolunda gidiyordu ama şimdi önünüzde bir şey veya bir kişi engel olarak duruyor. Bu engellerin üzerinden atlamak için ne kadar güce ihtiyacınız olacağını hesaplayın veya bunlardan kaçınmanın daha kolay olup olmayacağını dikkate alın. Gücünüzü akıllıca kullanmanız gerekiyor. Küçük olayların sizi oyalamasına veya dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Enerjinizi ve kapasitenizi tek bir yöne odaklayın.

2 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, sağlık ve özel hayatınızda kalıcı ve güzel kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

2 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. Çevresel koşulların değişkenliği, sizin kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Bugün, görüşeceğiniz kişilerin ilginç teklifleri karşısında, tercih hakkınızı mantıklı bir şekilde kullanacaksınız.

2 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 12' 29" R
Ay
Koç
19° 26' 40" R
Merkür
Başak
17° 39' 50" R
Venüs
Terazi
25° 48' 48" R
Mars
Yengeç
08° 40' 52" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 18"
Satürn
Balık
15° 09' 28"
Uranüs
Boğa
27° 07' 17"
Neptün
Balık
28° 33' 07"
Plüton
Oğlak
29° 45' 32"
Chiron
Koç
22° 18' 50"
Lilith
Terazi
09° 06' 50"
True Node
Koç
06° 37' 00"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>