Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düşüncelisin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Haziran 2024, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Ufak tefek problemler yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Karmaşadan uzak durmayı başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Etkin adımlar atma şansınız var. Mesleki olarak toparlanmaya başlıyorsunuz. Her şeyin yavaş yavaş istediğiniz gibi olma ihtimali bulunuyor.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmalısınız. Sorumluluklarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanlı hissedebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili kararlar hayattaki bazı gölgeli yanlarınızı ve endişelerinizi alıp götürebilir. Bu konuda daha önceki yaşadıklarınızı geride bırakmanın, kendinizi esnetmenin, önünüzdeki imkanlara odaklanmanın ne kadar önemli olduğunu fark edeceksiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olabilirsiniz. Karşınızdakilerle iletişiminizde nazik ve anlayışlı olmanız, sorunların çözümünde size yardımcı olacaktır. Kendinize zaman ayırarak içsel denge sağlayabilir ve duygusal olarak daha güçlü hissedebilirsiniz. Bugün, estetik ve güzellikle ilgili aktivitelerle ilgilenmek size iyi gelebilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle.

30 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi olarak ailene yardım etmen gerekebilir. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle bu aralar baş başa vakit geçiremediğini düşünüyorsun. Ona kendini özel hissettirecek bir hediye almayı planlayabilirsin. İlişkinizi dinç tutmak istiyorsun. İş hayatında birtakım dedikodular kulağına gelebilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile konuları gündemizde olabilir. Aile üyeleriyle olan iletişimde dikkatli ve anlayışlı olmalısınız. İhtiyaçlar ve sorumluluklar konuşulduğunda,bölümü yapıldığında evde daha huzurlu bir ortam kurabilirsiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında eşinizle ve genel olarak karşılıklı konular içinde daha dengeli ve sabırlı olmaya çalışmalısınız. Öğleden sonra başkalarıyla ilgili ortakla işlerle daha fazla ilgilenmek durumunda olabilirsiniz.

30 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hedeflerinizi elde ederken yaptığınız hataları göz önünde bulundurmanız gereken bir dönemdesiniz. Kendinizi oldukça verimli hissedeceğiniz bir zamandasınız.

30 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün yeni insanlarla tanışabilir ve arkadaş çevreni genişletebilirsin. Farklı bakış açılarına sahip insanlarla daha fazla iletişim kurmak sana daha yapıcı bir enerji sağlayabilir. Bugün bazı konulardaki düşüncelerin değişebilir.

30 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün destek, en çok ihtiyaç duyduğunuz anda yanınızda gibi görünüyor. Özellikle kariyer veya işle ilgili bir projeyi güncellemek veya yenilemek için iyi bir zaman. Ayrıca bugün, iş, sağlık veya rutinlerde yavaşlamalar, gecikmeler veya geri dönüşler yaşanabilir. Bu, yenilik yapmak yerine gözden geçirmek ve düşünmek için daha iyi bir zaman. Motivasyonunuzun azaldığı veya gecikmelerle karşılaşabileceğiniz halde, halihazırda sahip olduklarınızı basitleştirmek, düzenlemek ve inşa etmek için iyi bir konumdasınız. Bu değişim gerçekleşirken hatalara dikkat edin. Gergin ilişkiler olabilir veya işinizin veya sağlık sorumluluklarınızın ağırlığı geçici olarak ağırlaşabilir.

30 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çalıştığınızyerinde sabırlı davranışlarınızla ilgi çekiyorsunuz. Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza çok fazla takıyorsunuz. Nasıl olsa her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var biliyorsunuz.

30 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizi her zamankinden daha fazla baskı altına alacak zorluklarla karşılaşacaksınız. Her şeyin sorumluluğunu üstlenmek yerine, biraz ortalıktan çekilmeniz iyi olabilir. Bu size, her şeyden önce işinizde gerçekten önemli şeyler için enerji toplamanızda yardımcı olacak. Sağlığınızı da düşünün. Enerjinizi tamamen tüketmek yerine saklamanız çok daha yararlı.

30 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partnerinizle, ortağınızla geleceğe dair kararlar alabilirsiniz. Ailenizle ilgili gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

30 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dürüstlüğünüzle tanınmanıza rağmen, düşüncelerinizi söylerken, aşırıya kaçabilirsiniz. Bugün partnerinizin maddi olanaklarından siz de faydalanacaksınız. Onunla alacağınız ortak kararlar sonucunda, kazançlarınızı yeniden belirleyeceksiniz. Olayları abartmayın.

30 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>