Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gerçekleri Görüyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Yapabileceklerinizin pek sınırı olmayacak gibi görünüyor. Gün içerisinde birlikteliğinize verdiğiniz değeri de net olarak belli etmelisiniz. Aşk hayatınızdaki amaçlarınızı görmezden gelmemeye çalışın. Kendi istekleriniz doğrultusunda hareket ederken birlikte olduğunuz kişinin de duygu ve düşüncelerine önem vermeniz gerektiğini unutmayın.

Kimin sizin yanınızda olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Hayalperest davranışlarınızı bir kenara bırakmanızın da zamanı geldi. Gün içerisinde yorgun düşeceğiniz anlar olacaktır. Kendinize fayda sağlayacak şeyler üzerinde yoğunlaşmaya çalışın.

Finansal durumunuzda inişli çıkışlı grafik gözlenebilir. Kişisel olarak zorlandığınız anlar olacak. Elde etmek istediğiniz şeylere ulaşmak isterken kendinizi maddi olarak gereğinden fazla zorlamadığınızdan emin olmalısınız. İstekleriniz açısından biraz daha gerçekçi olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Stressiz bir hayat mümkün değildir. Ama sınırlarınızın olması stresin size ne kadar yaklaşacağını belirleyebilir. Hayattaki önceliklerinizi bilmek, bunları en iyi şekilde kullanmak size her zaman artı puan getirir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün fikirlerinizde ve iletişimde parlaklık ve canlılık var. Karşınızdaki kişilerle sağlam ilişkiler kurabilir, fikirlerinizi etkili bir şekilde ifade edebilirsiniz. Ancak, duygusal meselelerde biraz daha dikkatli olmanızda fayda var. Mantıklı kararlar almak için duygularınızla düşüncelerinizi dengelemeniz gerekebilir. Aynı zamanda, hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı kullanarak projelerinizi hayata geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı arkadaşların hakkında duydukların düşüncelerini olumsuz etkileyebilir. Akşama doğru bu düşüncenin yersiz olduğunu kanıtlar nitelikte bir olaya şahitlik edebilirsin. Artık görmediğin şeye inanmaman gerektiğini daha iyi anlayacaksın. İlişkisi olan Terazi burcuysan, duygusal git gellerin ilişkini olumsuz etkileyebilir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal konularla ilgili yeni planlarınız olabilir. Kendinizi bu konuda sorumluluk altında hissedebilirsiniz. Tedbirli olmak elbette sizi kazançlı kılar ama bu durum kendinizi ve hayatınızı gereksiz kısıtlamalar altında tutmanıza da sebep olmamalıdır.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz konular bugün keyfinizi kaçırabilir. Finansal konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Duygusal yönden sizi bağlayan durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Öğleden sonra daha akıcı temalar söz konusu. Karar vermek için uygun zamanlar var.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizin yoğun anlayışıyla kendinizi mutlu hissedeceksiniz. Aşk odaklı bir gün olacak ve sevginin sıcaklığının hayatınıza mutluluk göreceksiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Değişime karşı hazır olacağın bir gün olacak. Hayatında değişmesini istediğin şeyler için adımlar atmak daha kolay olabilir. Bugün düşünceden çok eyleme geçmek sana çok daha güzel etkiler taşıyabilir.

26 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim bugün canlı ve teşvik edicidir. Düşünmeyi ve yeni çabalarla ilerlemeyi hedeflemelisiniz. Perde arkasından destek alabilirsiniz. İnançlarınızı ve fikirlerinizi coşkuyla ifade etmek etkili olabilir. Romantizm ve yaratıcılık konusunda olumlu bir gün. Kendinizi yenilenmiş hissedebilirsiniz. Bu, kendinize meydan okuma ile boş zamanın tadını çıkarma arasında kalmanıza neden olabilir. Gün ilerledikçe duygularınız netleşir ve sonuçlara ulaşabilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin söylediği her söz kafanızı karıştırabilir. Tartışmalar aleyhinize sonuçlanabilir. Her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, partneriniz, sizi anlayamıyor.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün gündelik hayat, sağlık veya çalışma hayatınızla ilgili gelişmeler kariyer hayatınızda önemli fırsatlara sebep olabilir. Gününüz harika geçsin.

26 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün olayların nedenlerini araştırmak istiyorsunuz. Güçlü sezgilerle yola çıktığınız için, partnerinizi de kolay bir şekilde etkileyeceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek itiyorsunuz.

26 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 19" R
Ay
Koç
23° 00' 07" R
Merkür
Başak
18° 06' 04" R
Venüs
Terazi
26° 06' 05" R
Mars
Yengeç
08° 48' 50" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 12"
Satürn
Balık
15° 08' 25"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 44"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 16"
Lilith
Terazi
09° 08' 24"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>