Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Duygusalsın! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Haziran 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün, bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalısınız. Duygularınızı ifade etme konusunda biraz daha zamana ihtiyaç duyabilirsiniz.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz.

İstediklerinize ulaşmak için biraz sabırlı olmaya çalışın. Her şeyi toparlamak için zamana ihtiyacınız var. Hata yapmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sağlığınıza ve zindeliğinize odaklanın. Düzenli egzersiz yapmak ve sağlıklı beslenmek önemlidir. Günlük rutininize yeni ve keyifli aktiviteler eklemeniz gerektiğinde bunu bilinçli bir şekilde yapmanızda fayda var.

27 Haziran 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Bugün, Terazi burcu için iletişim konularında olumlu gelişmeler yaşanabilir. Kendinizi ifade etmek ve fikirlerinizi paylaşmak için uygun bir gün olabilir. Aynı zamanda ilişkilerde uyum ve denge arayışınız artabilir. Özellikleortaklıkları ve ortak projelerde işbirliği yapmak için uygun bir gün olabilir. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeye odaklanabilirsiniz. Uyumlu ve dengeli ilişkiler kurmaya özen göstermelisiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin çocukluk arkadaşın ile sosyal medya aracılığı sayesinde tekrar iletişim kurabilirsin. Arkadaşına mesaj atarak geçmiş anılardan bahsedebilirsin. Geçmiş anılarını düşünmek seni duygusallaştırıyor. İlişkisi olan Terazi burcuysan, sevgilinhayatında birtakım değişiklikler yapmak isteyebilir

27 Haziran 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeniliklere açık olmalısınız, kendinizi geliştirmeye odaklanın ve güveninizi koruyun. Hemhem de sosyal alanlarda etkin bir rol oynayarak denge sağlayacağınız bir gündesiniz. Tutumlu olun ve motivasyonunuzu yüksek tutarken harcamalarınızı kontrol altında tutun.

27 Haziran 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay tutulması çalışma arkadaşlarınızla ilgili mevzuları gündeminize getirebilir. Üretken olduğunuz bir gündesiniz. Planlarınıza sadık kalmalısınız. Olaylar değişkenlik gösterebilir. Kararlarınızı hemen uygulamak isteyebilirsiniz. İşleriniz hız kazanabilir. Sizi yoran koşullar içinde kalabilirsiniz. Sakince düşünmeniz gereken durumlar oluşabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi duygusal konularda karmaşık hissedebilirsiniz. Geçmişten gelen bazı konular da sizleri epey yorgun hissettirebilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk ve ilişkiler konusuna öncelik verebilirsin bugün. Nasıl bir duruma dahil olduğunu anlamak ve olayları gözlemlemek için kendine zaman tanıman gerekecek. İçinde bulunduğun aşk mevzularını değerlendirmek için geri çekilmek iyi olabilir.

27 Haziran 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugünlerde kariyeriniz ve ilişkileriniz üzerinde daha fazla düşünüyorsunuz. Önemli hedefleri ve projeleri planlamak ve sıralamak için iyi bir zaman. Düşünceniz kesinlikle daha hedef odaklı. Sorumlu tarafınız esas olarak işiniz veya liderliğiniz aracılığıyla ön plana çıkarılır. Misyon veya amaç duygusu üretkenliğinizi artırır. Gün ilerledikçe ilginç haberler veya açıklamalar olabilir. Başkalarının sizinle ve sizin onlarla nasıl ilişki kurduğunuzu farklı bir perspektiften gözlemlemek için güçlü bir zaman. Bugün bazı konuları derinlemesine düşünmeyi gerektirdiği için başta hoşunuza gitmeyebilir ancak iyi sonuçlanacağına güvenmelisiniz.

27 Haziran 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere tanık olacaksınız. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkileyebiliyorsunuz. İstekleriniz ve duygularınız arasında denge çok önemli.

27 Haziran 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar planlarınız pek yolunda gitmiyor. Belki de değiştiremeyeceğiniz şeyleri kabullenmeniz gerekiyor. Ama hayal kırıklığınızın sizi kösteklemesine izin vermeyin, bilakis önünüzdeki hedeflere odaklanın. Ulaşmanız biraz daha uzun sürse bile, azim ve sebatla hedefinize mutlaka ulaşacaksınız.

27 Haziran 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün gündelik hayat, sağlık veya çalışma hayatınızdahayatınızı da etkileyen ve gelirinizi yükseletecek gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz harika geçsin.

27 Haziran 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Güven duygusunun yarattığı motivasyon gücü, aynı zamanda başarılı olma konusunda size destekleyici bir zemin hazırlıyor. Kendinize güvenmenize rağmen, aile içi ilişkilerinizde, karşılaştığınız problemlerde etkin olamıyorsunuz.

27 Haziran 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 26' 44" R
Ay
Koç
23° 06' 24" R
Merkür
Başak
18° 06' 51" R
Venüs
Terazi
26° 06' 35" R
Mars
Yengeç
08° 49' 04" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 13"
Satürn
Balık
15° 08' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 04"
Neptün
Balık
28° 32' 43"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 15"
Lilith
Terazi
09° 08' 26"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 01:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>