Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İlham Kaynağısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Daha kontrollü olmalısınız. Çabalarınızın karşılığını alabileceksiniz ancak bu konuda biraz daha tutarlı olmaya çalışın. Aktif adımlar atmanız gereken bir gündesiniz.

Daha sabırlı olmalısınız. Zihinsel olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece başarıya ulaşmanız çok da zor olmayacaktır.

Maddi anlamda biraz daha kontrollü olmalısınız. Harcamalar konusunda abartıya kaçtığınız sürece her şey daha zorlayıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğitim, kariyer, yurt dışı seyahatleri ve medya gibi alanlarda şanslı bir dönem sizi bekliyor. Kendinizi motive ederek, bilginizi deneyime dönüştürerek ve fırsatları değerlendirerek önemli başarılar elde edebilirsiniz. Ancak, bu süreçte fazla iyimserlikten ve yasal konulardaki dikkatsizliklerinizden kaçınmanız gerekiyor.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu bekleyen abartılı beklentilerin gerçeklerle uyuşmayabileceği bir gün olabilir. Özellikle iletişimdeki bazı belirsizlikler sizi endişelendirebilir ancak sağduyunuza güvenerek kararlar almaya çalışmalısınız. Kendinize ve duygularınıza dürüst olmak, ilişkilerinizde olası sorunları engelleyebilir. Enerjinizi dengede tutmaya özen gösterin ve içsel dengeyi koruyarak hareket edin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, burcunda hareket ediyor. Birtakım sırlar gün yüzüne çıkabilir. Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, hayatta hiçbir zaman mücadeleyi elden bırakmayan hâlinle çevrendekilere ilham oluyorsun. Kendi tecrübelerini onlara aktarmayı ihmal etmeyeceksin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni hedefler koymak adına iyi bir gün olabilir. İçinizde bir cesaret doğduğunu hissedebilirsiniz. Maddi ve manevi açıdan daha güvende olacağınız, sesinizi duyurabileceğiniz gelişmeler konusunda ilk adımı sizin atmanız gerekecektir.  

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yenileyici ve canlandırıcı enerjilerin etkisi altına giriyorsunuz. Yaşantınıza dair yeni kararlar alabilir, yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Görünüşünüz ve sağlığınızla ilgili değişiklikler gündeme gelebilir. Üstelik bu değişiklikler gerek beraber olduğunuz kişi tarafından gerekse arkadaş çevreniz tarafından beğeniyle karşılanacak.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde manevi isteklerinizle ön plana çıkacağınız bugünlerde şükür edecek şeylerinizin fazlalığını keşfetme fırsatı yakalayabilirsiniz.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İçinde bulunduğun ortamları güzelleştirmek için çaba sarf edebilirsin bugün. Etrafında sana güzel enerjiler verecek bir dekorasyona sahip olmak senin için önemli olabilir. Bu tür detaylara özen göstereceğin bir gündesin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün güne hoş bir hayal gücü dokunuşu katıyor. Acele etmek ya da işleri zorlamak yerine sizi akışa bırakmaya teşvik ediyor. Sizi doğru bilgilere ve sağlığınızı iyileştirmenin yaratıcı yollarına yönlendiren sezgisel önseziler olabilir. Başkalarını desteklemek veya kendinizi geliştirme çabaları artık ödüllendirici olabilir. İşiniz, sağlığınız ve yakın ilişkileriniz hakkında geçerli önseziler veya içgörüler edinmenin zamanı olabilir. Gün, özellikle ilişkileriniz ilgili sezgilerinizin değerini vurgular. Başkalarını desteklemek veya kendini geliştirme çabaları artık özellikle ödüllendirici olabilir.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Siz kendi hesaplarınızı yaparken, çevrenizde farklı gelişmelere tanık olacaksınız. Konuşmalarınıza derin bir anlam katarak karşınızdaki kişileri etkileyebiliyorsunuz. İstekleriniz ve duygularınız arasında denge çok önemli.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sırtınıza bir dolu sorun yüklemişsiniz. Bunları birer birer azaltmaya başlayın, aksi takdirde sorunlar daha da büyüyecek. Mesleki ve özel sorunlarla aynı anda, fazla enerji harcamadan başa çıkmak için bir strateji geliştirin. Ancak bunun üzerinde düşünmek için çok da zaman harcamayın. Her geçen gün bir kayıptır. Bu nedenle işleri daha fazla gecikmeden ele almanın tam zamanı.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün fiziksel değişim, kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Gündelik uğraşlarınızı düzenleyebilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

20 Mayıs 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizle ilgili yapıcı kararlar alırken, onların sorunlarıyla uğraşacaksınız. Aynı zamanda evinizi güzelleştirecek çalışmalar içinde olacaksınız. Bugün, birden fazla işle uğraşmak sizi yorabilir. Sinir sisteminiz zayıf. Vitamin takviyesine ihtiyacınız var.

20 Mayıs 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>