Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Azimlisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Kendinizi toparlamaya çalışın. İlişkinizdeki sorunları kısa zaman içerisinde toparlamalısınız. Daha dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

İstediklerinize ulaşmak için zamana ihtiyacınız var. Daha kontrollü ve sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmamanız gerekmekte.

Maddi konularda beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Harcamalar konusunda daha temkinli olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ortak kararlar ve yeniplanları için bir fırsat sunuyor. Bankalarla ilgili sorunları çözebilir, birikimlerinizi yönetebilir ve miras veya gayrimenkul ile ilgili haberler alabilirsiniz. Eski alışkanlıklardan kopmak ve gelişimi seçmek önemlidir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün size denge ve uyum arayışında olacağınız bir gün olabilir. İlişkilerinizde uyum ve anlayışı ön planda tutmaya çalışın. Açık iletişim kurmak ve karşılıklı anlayışı sağlamak bugün önemli olacaktır. Kendinizi dengede tutmaya çalışarak, kararlarınızı verirken mantığı ve duyguları bir arada kullanabilirsiniz. Uzlaşmaya ve anlaşmaya açık olmanız olumlu sonuçlar getirebilir. Enerjinizi sağlıklı bir şekilde dengelemek için yoga veya meditasyon gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan, işinde kreatif fikirler üretmen diğerarkadaşlarından bir adım öne geçmeni sağlayacak. Yaptığın işlerin beğenilmesi konsantrasyonunu arttırıyor. Yediğin yiyeceklere dikkat etmediğin için mide sorunları yaşayabilirsin. İlişkisi olan Terazi burcuysan, partnerinle tatile çıkabilirsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi ve manevi eksiklerinizi tamamlayabilir, ailenizden ve sevdiklerinizden destek alabilirsiniz. Bu yeniayda geçmişi bırakıp önünüze bakabilir, cesaretli seçimler yaparak hayatınızda köklü değişimler yapabilirsiniz. Kendinize güvenin ve korkularınızı yenmek için çaba gösterin, bu değişim size sağlık ve özgüven getirecektir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gelecek planlarınızla ilgili kendinizi daha rahatlamış hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte tatil organize edebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular ilginizi çekebilir. İş arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirebilirsiniz. İşlerinizde eksikleri gidermek için uygun bir gündesiniz. Bugün sorumluluk almak isteyebilirsiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evli Terazi'ler ailenin önemli kararlarını almayı ilerleyen günlere bırakın. Kusurlarınız yüzünüze vurulabilir, gergin olabilirsiniz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine güzel bir vakit ayırabileceksin. Hem sevdiklerinle keyifli vakitler geçirebilecek hem de istediğin konulara odaklanabilecek vakti bulabileceksin. Bugün kendin için güzel şeyler yapmak sana daha iyi bir enerji katacak.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özellikle fikirleri başkalarıyla paylaşmayı destekliyor. Kararsızlığın acısını önlemek için bir şeyi kabul etme isteğine karşı dikkatli olmak iyi bir fikirdir. Aksi takdirde, dostane nitelikler yansıtırsınız ve eylemleriniz ve fikirlerinizle doğal olarak diğerlerini iyileşmeye yönlendirirsiniz. İyileşme ve büyüme arzusu şimdi güçlü. Kendinizi duygusal olarak açmaya mecbur hissedebilirsiniz. Başkalarına daha pozitif ve sıcak bir yaklaşımla yaklaşmak bugün özellikle başarılı olabilir. Ayrıca hem maddi hem de duygusal anlamda sağlam planlar ve stratejiler geliştirmenin de güçlü bir zamanı. Zihninizi meşgul eden aktiviteler bugün yenilenmiş hissetmek için çok önemlidir. Artık finansal bir hedef doğrultusunda ilerleme kaydedebilirsiniz veya derin bir ilişkiye dair yeni fikirler ortaya çıkabilir.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır olması canınızı sıkıyor.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sizi uğraştıracak bazı sıkıntılarla karşılaşacaksınız. Birileri sizin aleyhinize hareket ediyor veya sırf varlığıyla bile sizi rahatsız ediyor olabilir. Ama siz karşılık vermediğiniz sürece, bu gibi anlık engeller hayatınızı ne derece etkileyebilir?

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla ilgilenebilirsiniz ancaksağlık veya finansal konularda ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

15 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sadece kendinize güvenmekle hata ediyorsunuz. Bugün çevrenizle işbirliği içine olmanız gereken bir gün. Sizin için her türlü iletişim çok önemli ve bu özellikleri karşı taraftan görmediğiniz zaman duygusal kırıklıklar yaşıyorsunuz.

15 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 23' 10" R
Ay
Boğa
06° 50' 32" R
Merkür
Akrep
07° 04' 25" R
Venüs
Yay
00° 34' 21" R
Mars
Yengeç
23° 16' 53" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 08" R
Satürn
Balık
13° 22' 21"
Uranüs
Boğa
26° 24' 21"
Neptün
Balık
27° 47' 46"
Plüton
Oğlak
29° 39' 04"
Chiron
Koç
21° 02' 57"
Lilith
Terazi
12° 16' 56"
True Node
Koç
06° 35' 47"
Son Güncelleme : 18/10/2024 09:50

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>