Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Geçmişle Yüzleşeceksin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mayıs 2024, Salı

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Duygularınızı ifade ederken pek sorun yaşanmayacak. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmak için uygun zamandasınız.

Mesleki olarak kendinizi toparlamanız gerekiyor. Olumsuzlukların sizi yıldırmasına müsaade etmeyin. Çabalamaya devam etmeniz gerekiyor.

Maddi harcamalarınızı dengelemeye çalışın. Elinize geçen fırsatları doğru değerlendirmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mecburi katılım sağlamanız gereken ortamlar, davetler söz konusu olabilir. "Ayıp olmasın" diye idare ettiğiniz, görmezden geldiğiniz her şey, kendinize ayıp etmenize neden olabilir. Bugün iyi yönlü bir bencillik yapmak, kendi sınırlarınız doğrultusunda hareket etmek yanlış anlaşılmaları ve kırgınlıkları önleyerek sorunu çözebilir.

14 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim konularında başarılı olabileceğiniz, sosyal ilişkilerinizde dengeyi sağlayabileceğiniz bir gün olabilir. Fikir alışverişleri ve ortaklık işlerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Ancak duygusal olarak kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz, bu nedenle duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. Enerjinizi dengede tutmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır. Hayatınızdaki denge unsurlarına odaklanarak, iç huzuru ve mutluluğu yakalayabilirsiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişin tozlu raflarında olan konular tekrar gündeme gelebilir. Bu konular her ne kadar seni rahatsız etse de yine de yüzleşmeyi elden bırakmayacaksın. Ergenlik çağında çocuğu olan bir Terazi burcuysan, çocuğuna öğüt verirken oldukça dikkatli davranacaksın. Ona bir arkadaş gibi yaklaşmak önceliğin olacak.

14 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir adım sonrası sizi tedirgin edebilir ve bu da ilerlemenizi zorlaştırabilir. Duygusal ve ekonomik açıdan kendinizi iyi hissettiğiniz bir düzenin dışında olma düşüncesine fazlaca kapılabilirsiniz. Bugün, henüz gerçekleşmeyen ya da zaten gerçekleşmesi gündemde olmayan konulardan etkisinden sıyrılmaya çalışın.

14 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentilerinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde keyifli zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumluluklarınızdaki artış keyfinizi kaçırabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsatınız olabilir. Gün içinde mücadele vereceğiniz konulara sakin yaklaşmalısınız.

14 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi daha iyi ifade etmek ve karar almak için ilerleyen günleri seçmelisiniz. Bugünleri dinlenme fırsatı olarak değerlendirmenizde fayda var.

14 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün öncelik vereceğin mevzularda güzel gelişmeler yaşayabileceksin. Hangi konuya kilitlenirsen o konuda güzel bir disiplin sergileyebileceksin. Senin için önem taşıyan sorumluluklara öncelik vermen daha iyi sonuçlar verebilir.

14 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi yepyeni planlar veya stratejiler hayal etmeye hazırsınız. Şimdi sağlığınız, işiniz veya finansal konularınızla ilgili gerçekçi değerlendirmeler yapmak için iyi bir zaman. Neyin iyileştirilmesi veya değiştirilmesi gerektiğini daha net bir şekilde görebilirsiniz. İlişkileri dürüst konuşmalar yoluyla onarmak veya geliştirmek için mükemmel bir zaman. Analiz veya araştırma gerektiren işlerin de oldukça iyi gitmesi muhtemeldir. Planlar ve listeler yapmak, bir şeyleri düzenlemek, geliştirmek ve tartışmak için mükemmel durumdasınız.

14 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinizi aşma konusunda yeni bir dönem başlatıyorsunuz. Kendinize daha fazla güvenmenin zamanının artık geldiğini görüyorsunuz. Karşıt evinizde ilerleyen Mars, geçmişle ilgili olaylarda size çok şey öğretecektir.

14 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşılaştığınız günlük sorunlar pek azalacak gibi görünmüyor. Dayanıklı olun ve önemli noktayı gösteren doğru bakış açısını yeniden kazanmaya bakın, aksi takdirde sürekli bir başarısızlık hissi duyabilirsiniz. Dikkatle ölçüp biçin, gerçekten hangi hedeflere ulaşmak istediğinizi ve hangilerini göz ardı etmeniz gerektiğini düşünün. Bunu başarabilirseniz, çözümlerin çok daha kolay geleceğini göreceksiniz.

14 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Ancak sağlık, finans alanında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

14 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili ilginç gelişmelerin olduğu bir gündesiniz. Yeni şartların lehinize gelişmesi sizi de şaşırtacak. Partnerinize şans verdiğiniz zaman, şartların aleyhinize döneceğini sanarak hata ediyorsunuz. Sinirleriniz oldukça duyarlı.

14 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 59' 25" R
Ay
Akrep
11° 02' 51" R
Merkür
Aslan
28° 27' 50" R
Venüs
Terazi
11° 44' 39" R
Mars
Yengeç
01° 59' 56" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 54"
Satürn
Balık
16° 01' 49"
Uranüs
Boğa
27° 14' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 01"
Plüton
Oğlak
29° 54' 10"
Chiron
Koç
22° 44' 42"
Lilith
Terazi
07° 50' 17"
True Node
Koç
06° 42' 04"
Son Güncelleme : 08/09/2024 06:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>