Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorunları Çözmek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal olarak kendinizi toparlamaya başlıyorsunuz. İlişkinize yönelik adımlar atarken pek sorun yaşanmayacak.

Olumsuzlukları tamamen geride bırakmaya çalışın. Zorluklarla mücadele etmeye hazırlıklı olun.

Parasal konularda kendinizi köşeye sıkışmış hissedebilirsiniz. Kontrollü olmanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Korkusuz olmak aklına geldiği gibi hareket etmek değil, tüm riskleri veya olumsuzlukları değerlendirerek ilerlemektir. Bugün bu ayrımı yapabildiğiniz için kendinizi şanslı göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Hem insan ilişkilerinde hem de kişisel alanlarınızda empati ve iyi niyet kadar öngörünün ve seçiciliğin de önem kazandığı bir gündesiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcu için iletişimde kalmak ve ilişkileri güçlendirmek önemli olabilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade etmeye çalışmalısınız. Aynı zamanda içsel denge ve huzuru sağlamak için kendinize zaman ayırmalı, rahatlatıcı aktiviteler yapabilirsiniz. Bugün, karar verme süreçlerinde mantıklı düşünmeye ve önyargılardan arınmaya özen göstermeniz gerekebilir. Keyifli bir gün geçirmenizi dilerim!

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alacak olduğunuz etkiler size her konuda güç verecek. Koşulları tamamen lehinize çevirmek için zamana ihtiyacınız var ve siz de bundan doğru anlamda yararlanmalısınız. Çevresel koşullara çok fazla takılı kalmadığınız sürece genel olarak sorun yaşanmayacak. Temkinli olmanız gerekmekte.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşiniz ya da ilgilendiğiniz, sorumluluk aldığınız alanlar bireysel yaşamınızdan ayrı bir noktadadır. Bugün bireysel yaşamanızdaki bazı konuların işinize gölge düşüreceği, süreci zorlaştıracağı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Daha önce benzer durumlar yaşadığınızda sizi kurtaran tutumlarınızı düşünün ve bugün yine bunları sergileyin. 

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında bazı hassasiyetler ya da elde olmayan nedenler yüzünden kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Öğleden sonra şahsi alanda daha kararlı koşullar var.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizden geçenlerin sizin de çabalarınız ile kolayca hallolduğunu görerek daha da cesaretli adımlar atmaya kendinizi teşvik edebilirsiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı telefon konuşmaları yapman gerekebilir. Bazı haberler alman veya bir şeyleri halletmek için karşı taraftan haber beklemen gerekebilir. Bu iletişim trafiği seni biraz yorabilir bugün. O yüzden günün bir kısmında kendine vakit ayırman gerekecek.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, şu anda uğraşabileceğiniz zor konular, kişisel sınırlar ve bir ilişkide sorumlulukların paylaşılmasıyla ilgili meselelerdir. Gün ilerledikçe, dikkatinizi bazı değişikliklerin, güncellemelerin ve daha ilerici bir yaklaşımın gerekli olabileceği yaşam alanlarına çeviriyorsunuz. Sınırları zorlama dürtüsü güçlü ve ani bir şekilde ortaya çıkabilir. Yakın ilişkiler veya duygular muhtemelen aniden kızışabilir veya bu, gömdüğünüz veya inkar ettiğiniz duygulara uyandığınız bir zamandır. Cesur olun, hislerinizin peşinden gidin ve sizi nereye götürdüklerini görün.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın dostlarınızla birlikte ortak çalışmalar içindesiniz. Beraber çalışacağınız kişileri sınayarak seçiyorsunuz Duygusal konularda aşkın her türlüsü size ilginç geliyor ve keşfetme içgüdünüz sizi bekliyor.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkilerinizde yaşadığınız sıkıntılı süreçlere her geçen gün bir yenisi ekleniyormuş gibi hissetseniz de çok yakında feraha kavuşacaksınız. Uyumlu ve adaletli tavırlarınızı biraz dengelerseniz daha kıymetli olacaksınız. Parasal konularda yeni teklifler alabilirsiniz. İki düşünüp bir hareket edin.

18 Mayıs 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Fikirlerinizden ödün vermiyorsunuz. Bugün, inatçı tavırlarınızda keskin bir görüş açısı var. Savunduğunuz olaylarda haklı olabilirsiniz. Vizyonunuzla ilgili problemler sizi kısıtlayabilir. Olayları esnek bir şekilde değerlendirmelisiniz.

18 Mayıs 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 55" R
Ay
Koç
22° 53' 51" R
Merkür
Başak
18° 05' 18" R
Venüs
Terazi
26° 05' 34" R
Mars
Yengeç
08° 48' 36" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 10"
Satürn
Balık
15° 08' 27"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 23"
Chiron
Koç
22° 18' 17"
Lilith
Terazi
09° 08' 21"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>