Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 90%

İlişkisi olanlar için bugün partnerle iletişimde açık olmak önemli bir yer tutmakta. Duygusal paylaşımlar ve samimi konuşmalar, aradaki bağı güçlendirebilir. Huzurlu bir ortam yaratmak için karşılıklı anlayışa özen göstermek faydalı olacak.

Bekar olanlar için, sosyal ortamlarda tanışılacak yeni kişiler, ilgi çekici olabilir. Bu hafta, flört etmek için uygun fırsatlar doğabilir. Eğlenceli etkinliklere katılmak, yeni insanlarla tanışma şansını artıracak.

İş hayatında işbirliklerine açık olmak, bugün projelerin ilerlemesine yardımcı olabilir. İş arkadaşlarıyla olan ilişkilerde uyum sağlamak, verimliliği artırabilir. Bugün yenilikçi fikirler ortaya koyarak, dikkat çekici sonuçlar elde edebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi istekleriniz ile başkalarının beklentileri arasında kalabilirsiniz. Sınırlarınızı belirlemek, duygusal baskılara karşı durmanızı sağlar. Gerekirse birine hayır demek, ilişkilerinizi güçlendirebilir.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için iletişim ve ilişkiler ön planda olabilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade edebilir, karşılıklı anlayışı artırabilirsiniz. İş hayatında ise ekip çalışmalarına önem verebilir, ortak projelerde başarılı olabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeyi ihmal etmeyin. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

21 Ekim 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Terazi burcuysan, ilişkinde kıskançlığın dozunu aşabilirsin. Arkadaşlarınla beraber olmak seni her zaman rahatlıyor. Onlarla daha çok vakit geçirmeye özen göstereceksin. İnternet üzerinden yaptığın alışverişte sorunlar yaşayabilirsin. Cilt bakımına özen göstermeye başlıyorsun.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarda bir arkadaşınızla planlar konusunda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Yönlendirilen olmakla ilgili ednişelerinizi bu şekilde dışa vurmak yerine gerçek düşüncelerinizi paylaşın ve artık o aşamada olmadığınızı kabullenin. Orta yolu bulmak ve farklı seçenekler sunmak, arkadaşlık bağınızı güçlendirecektir.   

21 Ekim 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konularda başarıya ulaşmak isteyebilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almak sizi zorlayabilir. İşlerinizde en iyisini yapmak için fazla çaba gösterebilirsiniz. Alternatif planlar yapabilirsiniz. Gün içinde kendi potansiyelinizi ortaya çıkarmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız da önemli gelişmeler olabilir.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı kendinizi geliştirmeye ayırabilirsiniz. Aşk hayatınızı ve ikili ilişkilerdeki süreçlerinizi iyi gözlemlemeniz gereken bir gün.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlene kadar olan süreçte kendinizi ifade etmek isterken sorunlar yaşayabilirsiniz. Amaçlarınızın değişim gösterebileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Kişisel olarak doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya devam edin ancak yine de tedbirli olun.

21 Ekim 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün Güneş, burcundayken zor açılar oluşturuyor ve bu, mevcut projelerin veya işlerinle ilgili biraz baskı altında ya da memnuniyetsiz hissetmene neden olabilir. Değerinin tam olarak anlaşılmadığını ya da baltalandığını düşünebilirsin, ancak bu his geçici. Kendini kötü hissetmen, hayal gücüne daha fazla yer açman gerektiğinin bir işareti olabilir. Biraz dinlenme ve düşünme zamanı gelmiş olabilir. Yaşadığın bu geçici durgunluk, seni alternatif yolları keşfetmeye ve faydalı ayarlamalar yapmaya yönlendirebilir. Eğer geride kaldığını hissediyorsan, enerjini geçici olarak başka yöne çevirmek gerekebilir. Kafanı dağıtmak için elinden geleni yap.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Para konusunda çok sorumsuz ya da çok dikkatli olmamalısın. Eğer mümkünse ikisi arasında bir denge kurmalısın. İyi bir işin ödüllendiriliyor, senden daha az şanslı olanlara da imkân tanıyabilirsin. İçinde yanlış bir kapana kısılmışlık duygusu varsa, maddi şeylere fazla odaklanmamalısın. Olumsuz ya da korku odaklı düşünceler seni aşağıya çekiyor, bunlardan uzak durmalısın. Ayrıca sana huzur veren geçmiş ya da çocukluk anılarından bugün bahsedebilirsin.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Cesur davranıp, umutlarınızı ve arzularınızı başkalarına anlatın. Alacağınız olumlu tepkiler hayallerinizi gerçeğe dönüştürme şevkinizi artıracak. Hızla yeni destekçileri kendinize çekeceksiniz. İşyerinde dahi fikirlerinizi ilgiyle dinleyecekler. Ama tavsiye ve eleştirilere de kulak tıkamayın, bunlar planlarınızı tamamlayacak ve daha iyiye götürebilecek.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kariyer hayatınızda sorunlar yaşanabilir. Gününüz harika geçsin.

21 Ekim 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partneriniz bazı kararları almak için acele ediyor. Onun ısrarlarına direnmeye çalışmayın. Birbirinizi biraz daha yakından tanımaya ihtiyacınız olabilir. Gelişigüzel teşebbüsler, düşünce ve davranışlardan sonra pişmanlık duymak istemiyorsanız, şimdiden tedbirinizi almalısınız. Olayların sonunu istediğiniz gibi getirme imkanınız var. Sürpriz şekilde gelecek bir ortaklık önerisi, sizi büyük para hesapları içine sokacak. Uykusuzluk sağlığınızı etkileyebilir. Uyku düzeninizi bozmamaya çalışmalısınız.

21 Ekim 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
29° 48' 12" R
Ay
Yengeç
10° 31' 34" R
Merkür
Akrep
13° 53' 18" R
Venüs
Yay
05° 56' 26" R
Mars
Yengeç
25° 13' 03" R
Jüpiter
İkizler
21° 02' 10" R
Satürn
Balık
13° 10' 52"
Uranüs
Boğa
26° 15' 03"
Neptün
Balık
27° 41' 37"
Plüton
Oğlak
29° 40' 10"
Chiron
Koç
20° 50' 51"
Lilith
Terazi
12° 46' 29"
True Node
Koç
06° 24' 30"
Son Güncelleme : 22/10/2024 20:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>