Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Çözümcüsün! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, gereğinden fazla ciddi yaklaşımlarda bulunuyorsunuz. Birlikte olduğunuz kişi, ortaya koyacak olduğunuz yaklaşımlar karşısında şaşkınlık yaşayabilir. İlk başlarda ayak uydurmakta zorlanacak olsa da ilerleyen saatlerde o da etkilerden keyif almaya çalışacaktır. Ayrıca, sadakat duygunuzu yoğun bir şekilde belli etmeniz gerekiyor.

Eksik olanları gidermek isterken kendinizi güçsüz hissetmeyeceksiniz. Canınızı sıkan konularda ne yapmanız gerektiğini daha net görebiliyorsunuz. Bencil davranmadığınız, işbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle paylaşımda bulunduğunuz sürece sorunların etkisini en aza indirebilirsiniz.

Söz konusu parasal konular olduğunda kendinizi denetim altına almalısınız. Gereksiz paralar harcamaya müsaitsiniz. Ödemeler açısından gecikmeler yaşanabilir. Bunların size sıkıntı yaratmasını istemiyorsanız, elinizdeki parayı bu alanda kullanmak önceliğiniz olmalı. Aksi halde, var olan sıkıntıların artmasına sebebiyet verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Konuşmalarınız ilgi çekebilir. Bu yüzden bunu iyi değerlendirmek adına nitelikli, işe yarar konular seçmeniz gerekebilir. Sosyal mecralarda bu gücü kullanmanız size yeni sosyal ve ekonomik fırsat getirecektir.

21 Haziran 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Terazi burcundakiler duygusal denge ve uyumu sağlama arayışı içinde olabilirler. İletişim konularında daha dengeli ve anlayışlı olmaya çalışmanız gerekebilir. Bu süreçte iç huzurunuzu ve pozitif enerjinizi korumak için meditasyon ya da yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde açık iletişim kurarak sorunları çözme fırsatı bulabilirsiniz. Uyumlu ve sevgi dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

21 Haziran 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmiş konulara takılı kalmakta üstüne yok! Geçmişte yaşadığın olayların artık bugününü etkilemesine izin vermemelisin. Önüne bakmayı öğrenmen gerekiyor. İlişkisi olan Terazi burcuysan, partnerinle birtakım iletişimsel sorunlar yaşayabilirsin. Sorunlarınızı büyümeden çözme taraftarısın.

21 Haziran 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı planlarınızı insanlarla, sosyal mecralarda paylaşmamak sizin nezdinizde normal olmalıdır. Bunu başardığınızda, seçici olduğunuzda insanların da suskunluğunuzu garipsemesi son bulabilir. Bireysel zaman oluşturmak, bunu rutinleştirmek önemli olacaktır; kendinize iyi bakmanın bir yolu da budur. 

21 Haziran 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eğitimle ilgili işlerinizde değişiklikler gündeme gelebilir. Ticari işlerinizde dikkatli olmanızda fayda var. Destek almanız gereken işlerle uğraşabilirsiniz. Yakın çevrenizde yaşanan durumlardan rahatsız olabilirsiniz. Bazı konularda çatışmalar yaşanabilir. Finansal konularda sizden daha tecrübeli kişilerden yardım alabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kusurlarınızı fark etmek ve onları düzenlemeye yoğunlaşmak içsel yolculuğunuzda da size tam ve tüm düzeyde anlamlı bir perspektif kazandıracaktır.

21 Haziran 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve kariyer konularında önemli adımlar atabilirsin. Yeni şeyler öğrenme, farklı yollar izleme ve yeni projeler geliştirme konuları gündemini meşgul edebilir. Maddi konularda nasıl adımlar atacağın önemli olacak bugün.

21 Haziran 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugünün enerjileri biraz belirsiz olabilir. Bu, muhtemelen bazı planların geçici olarak askıya alınması gerektiğini gösterir. Bu şekilde kendinize ve ihtiyaçlarınıza daha iyi bakabilirsiniz. Eğer bu süreçte önemli kişisel rutinleri göz ardı ederseniz, deneyimlerinizden tam anlamıyla keyif alamayabilir veya takdir edemeyebilirsiniz. Kişisel ilişkilerinizdeki kaos, programınızı etkileyebilir ve planlarınızı geciktirebilir. Öte yandan belirsizlik hissi ileriye doğru kesin bir adım atmanızı engelliyor olabilir ancak kararsız olmak bir şeye erken karar vermekten daha iyi olabilir.

21 Haziran 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partnerinizde paylaşıyor. Uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamı doğal akışına bırakmış durumdasınız; esnek ve değişimlere açıksınız. Her şey kendiliğinden yolunda gidiyor, sizin en ufak bir çaba harcamanız gerekmiyor. Bu rahat dönemi, hep içinizde kalmış o hayallerinizi ve emellerinizi gerçekleştirmek için kullanın. Ama bir anda çok işe kalkışmamaya da dikkat edin, ileride yıldızların bu kadar elverişli olmadığı dönemlerde tüm projelerinizi birden yürütmekte zorlanabilirsiniz.

21 Haziran 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün yakın çevre, seyahat, kardeşler ve eğitim konularında iletişim ve sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

21 Haziran 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle bağlarınızın güçlü olmasına rağmen, arkadaşlarınızla aykırı düşünceler içinde olabilirsiniz. İsteklerinizde direnmemeli ve fikirlerinizi kendinize saklamalısınız. Düşüncelerinizi açıklarken, farklı bir üslup kullanmanız, sizi anlaşılmaz bir kişi yapabiliyor.

21 Haziran 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 25" R
Ay
Koç
24° 18' 26" R
Merkür
Başak
18° 15' 44" R
Venüs
Terazi
26° 12' 26" R
Mars
Yengeç
08° 51' 46" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 31"
Satürn
Balık
15° 08' 02"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 58"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 02:55

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>