Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Keskin Çizgilerin Var! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Duygularınızı ifade etme konusunda herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. Detayların da her açıdan önemli olabileceğini unutmamanız gerekiyor.

Düşündüklerinizi gerçekleştirme şansınız oldukça fazla. Yolunda gitmeyen her ne varsa onun üzerine gidecek ve çözüm arayışlarına yöneleceksiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha temkinli olmanız gerekiyor. Şartlara uygun hareket etmeniz gerekmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmiş deneyimlerinizin de etkisiyle kariyerinizde önemli fırsatlar ve desteklerle karşılaşabilirsiniz. Aile desteği ve işbirlikleri, gelecekteki adımlarınızı güçlendirebilir. Sezgilerinizin rehberliğinde, yeni imzalar atma ve dikkat çekme şansı elde edebilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcununun insanlar için ilişkilerinizde dengeyi sağlamanız gerekebilir. Karşınızdaki insanlarla iletişiminizi açık tutmaya özen gösterin ve ortak kararlar almak için adil ve uyumlu olmaya çalışın. Enerjinizi iyi yönlendirmek için ortak aktivitelere yönelebilirsiniz. Sevgi ve uyum dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Keskin çizgilere sahip olman arkadaş ilişkilerini olumsuz etkileyebilir. Bu özelliğini törpülemek sana iyi gelebilir. Sinirlendiğinde yaşadığın öfke krizleri çevrendekileri rahatsız ediyor. Buna bir çözüm yolu bulmalısın. Gün içerisinde az su içtiğin için baş ağrıların artabilir.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fark edilmek isteyebilirsiniz. Stiliniz, düşünceleriniz konusunda destek bekleme arzusu bir noktadan sonra sizi olumsuz bir hırsa sürüklüyorsa burada bir sorun var demektir. Kendinizi başka ilgilere muhtaç etmemeniz gerektiğini ve ilginin yine samimi bir ilgiyle karşılık bulacağını hatırlamalısınız.  

17 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün harcamalarınızla ilgili gelişmeler olabilir. Maddi kaynaklarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda kişisel yeteneklerinizi ön plana çıkaracağınız işlere yönelebilirsiniz. Gün içinde başkalarından alacağınız desteklerle işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Planlardaki değişikliklerin keyfinizi kaçırmasına izin vermeyin

17 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda dinginlik arayacağınız için bilinçli olarak evde kalmayı tercih edebilirsiniz. Neşenizi ve güler yüzünüzü herkes ile paylaşın.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Farklı ortamlara girmek, sevdiklerine vakit ayırmak daha güzel bir gün geçirmeni sağlayacak. Fikirlerine değer veren ve seni seven insanlara vakit ayırman bütün enerjini tazelemeni sağlayabilir. Bugün arkadaşlarını içeren programlar yapmalısın.

17 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kişisel zevkinize müdahale edebilecek bir belirsizliğe işaret edebilir. Bugün pratik konulara odaklanmak kolay değil çünkü düşünceniz şimdilik mekanik olmaktan çok hayal ürünü ve yaratıcı. Mümkünse aşırı derecede yorucu veya zorlu faaliyetler planlamamaya çalışın. Başkalarına olduğu kadar kendinize de adil ve nazik olmaya çalışın. Elbette arzularınızın peşinden gitmek ile temkinli olmak arasında kalabilirsiniz. Anahtar, işleri yavaş ama emin adımlarla ele almak ve mümkünse hayal gücünüzü besleme ihtiyacınızı karşılamaktır. Unutmayın, taahhütlerde bulunurken dikkatli olmak bir zayıflık işareti değil, kendinizi korumanın bir yoludur.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmişle ilgili nostaljik anılarınızı paylaşabileceğiniz insanların varlığı sizi mutlu ediyor. Sizin bu halinizi, aşırı olmaması şartıyla partnerinizde paylaşıyor. Uzun süredir haber alamadığınız kişileri özleyebilirsiniz.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni yakaladığınız enerji ve şevkinizle, sizi heyecan verici ve unutulmaz deneyimlere taşıyabilecek farklı fırsatları keşfetmeye başlamanın tam zamanı! Yalnız, birbirinden çok farklı projelere dalıp kendinizi fazla yıpratmamaya dikkat edin. Aksi takdirde, yükümlülüğünüz haline gelmiş bir sürü yarım işlerle karşı karşıya kalmanız kaçınılmaz olacak.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklar, para ve giderlerinizle ilgili konuları dengelemeniz tavsiye edilir. Gününüz harika geçsin.

17 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yardımsever duygularınız atakta. Bugün, partnerinizin etkisinde kalacak ve sosyal yaşantınızda gereken desteği göreceksiniz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.

17 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 08" R
Ay
Koç
26° 01' 38" R
Merkür
Başak
18° 28' 29" R
Venüs
Terazi
26° 20' 49" R
Mars
Yengeç
08° 55' 38" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 57"
Satürn
Balık
15° 07' 32"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 24"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 46"
Lilith
Terazi
09° 09' 44"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>