Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Rahatlıyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Haziran 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Aşırı kıskançlık ortaya koyabilir ve birlikte olduğunuz kişinin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışabilirsiniz. Sergilediğiniz olumsuz davranışlarınızın birlikteliğinize olumsuz anlamda etkisi bulunabileceğini kabullenmelisiniz. Partnerinizi bunaltabilecek yaklaşımlardan kaçınmanız gereken bir gün.

İşbirliği içerisinde bulunduğunuz kişilerin üzerinizde hakimiyet kurmasına müsaade etmeyeceksiniz. Liderlik sergilemek isteyeceğiniz bugün içerisinde sorun ve sıkıntıların artış gösterme ihtimali var. Tahammül seviyenizin yeniden test edilebileceği bugün içerisinde risklerden uzak durmalısınız.

Maddiyatla ilgili konularda yaşadığınız tüm olumsuzlukların üstesinden gelmenizi sağlayacak etkiler alıyorsunuz. Koşullara ayak uydurma noktasında sorun ve sıkıntı yaşanmayacak. Gerekli olanlar için para harcamaktan kaçınmayacak, gereksiz olanlardan da uzak durabileceğiniz bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konularla ilgili yeni planlarınız olabilir. Kendinizi bu konuda sorumluluk altında hissedebilirsiniz. Tedbirli olmak elbette sizi kazançlı kılar ama bu durum kendinizi ve hayatınızı gereksiz kısıtlamalar altında tutmanıza da sebep olmamalıdır.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için ilişkilerinizde denge ve uyumu korumanız önemli olabilir. Aşk hayatınızda iletişim becerilerinizi konuşturarak sevgilinizle daha derin bağlar kurabilirsiniz. İş hayatınızda ise kararlarınızı dengeli bir şekilde almalı ve çevrenizle uyum içinde çalışmalısınız. Kendinizi ifade etme ve tartışma konularında sakinliğinizi korumaya özen göstermelisiniz. Uyumlu ve adaletli davranarak bugünü olumlu şekilde geçirebilirsiniz. Umarım güzel ve pozitif bir gün geçirirsiniz!

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeteneklerini kullanarak yeni hobiler edinebilirsin. Yeni edineceğin hobiler hem fiziksel hem de zihinsel anlamda seni rahatlatabilir. İlişkisi olmayan Terazi burcuysan, yeni tanışacağın kişiyle keyifli sohbetler edebilirsin. Bu kişiyi yakından tanımak için bir şans vermek isteyebilirsin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişten, dünden gelen yüklerden artık kurtulmak isteyebilirsiniz. Neden taşıdığınızı bilmediğiniz ama garip bir zorunluluk içinde olduğunuz sorumlulukları muhataplarıyla konuşarak devretmelisiniz. İş ortaklığı veya sosyal konularda maddelerinden, sürecinden emin olmadığınız durumlar için zaman isteyin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Yazışmaların ve konuşmaların yoğun olduğu zamanlar var. Gün ortasında kendinizi biraz karışık hissedebilirsiniz. Dikkat eksikliğinden dolayı hata yapmamaya özen gösterin. Kulağınıza yeni haberler gelebilir. İlerleyen saatlerde sorumlu olduğunuz konularda yeni kararlar almanız gerekebilir.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Söyledikleriniz başka yerlere bilinçli olarak çekilebilir ya da yanlış anlaşılabilirsiniz. Her şartta günün sorumluluğunu almak sizin için önemli olacak.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kariyerinizi şekillendirirken sadece işinizle değil insani değerlerinizle de bunun altını doldurabilirsiniz. İyi niyetinizin suistimal edildiğini görünce bundan vazgeçmek yerine bunu ortaya koyduğunuz yerleri değiştirmeniz gerektiğini unutmayın. Kazanmak kadar bunu sürdürmek de önemli olacaktır.

19 Haziran 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özellikle bakış açınız, yetenekleriniz ve genel performansınız insanların ilgisini çekebilir. Buna karşılık, bunları geliştirmek için motive olabilirsiniz! Bugün yaşanan olaylar hırsınızı harekete geçirebilir ve sizi yavaşça elinizden gelenin en iyisini yapmaya itebilir. Gün aynı zamanda heyecan verici sosyal veya romantik fırsatların ortaya çıkma ihtimalini de barındırıyor. Şimdi işinizden ve sorumluluklarınızdan daha çok keyif alabilirsiniz. Nitekim günün ilk yarısında bazı kırgınlıklar veya korkular sizi önceliklerinizden uzaklaştırabilir. Eğer durum buysa, olumsuz düşünceleri olumlu olanlarla değiştirmeye çalışın. Herkesi memnun edemeyeceğinizi aklınızda tutmanız yararlı olabilir!

19 Haziran 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar zaman zaman yanlış kararlar alıyor olsanız da genel olarak şanslı bir insansınız. Rehavete kapılmayın. Hayat her zaman bu kadar şans getirmeyebilir. Elinizdeki fırsatları şimdiden iyi değerlendirmeye bakın.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün herkesle iyi anlaşıyorsunuz, sizinle ilgileniyorlar ve siz de karşılığında onlara yardım ve destek vermeye hazırsınız. Alma ve verme arasındaki hoş dengeye ulaşılmış ve herkes hedeflerine varmaya çok daha yakın. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek. Biraz mola alın, kendiniz hakkında dikkatle düşünün ve işlerin şimdiki kadar iyi yürümeyebileceği zamanlar için hazırlık yapın.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün maddi kaynaklar ve paranızla ilgili ani gelişmeler olabilir. Gününüz harika geçsin.

19 Haziran 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gücü seviyor ve dostlarınızı ihmal etmek istemiyorsunuz. Onlarla ortak çalışmalar için, bazı planlarınız var ve çevresel koşullarında aynı paralellikte olmasına dikkat etmelisiniz.Venüs burcunuzda ilerlerken, uçuk düşünceler içinde olacak ve ilgi göreceksiniz.

19 Haziran 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 38' 56" R
Ay
Koç
26° 14' 08" R
Merkür
Başak
18° 30' 01" R
Venüs
Terazi
26° 21' 50" R
Mars
Yengeç
08° 56' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 44' 00"
Satürn
Balık
15° 07' 28"
Uranüs
Boğa
27° 06' 53"
Neptün
Balık
28° 32' 23"
Plüton
Oğlak
29° 45' 15"
Chiron
Koç
22° 17' 44"
Lilith
Terazi
09° 09' 49"
True Node
Koç
06° 37' 13"
Son Güncelleme : 20/09/2024 06:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>