Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ailenle Vakit Geçiriyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Arzu ettiğiniz huzur ve mutluluğa ulaşma şansınız olacak. Birlikte olduğunuz kişinin bazı hal ve hareketleri sizi rahatsız ediyor olabilir ancak bunlara takılı kalmamalısınız. Tartışmalara girmek yerine oturup konuşmalı ve orta yol bulmalısınız. Birbirinizin değerini ve kıymetini bilmelisiniz.

İşbirliği içerisinde olduğunuz kişilerle aranızdaki sorunları ve sıkıntıları gidermeyi başaracaksınız. Önünüzde herhangi bir engel olmayacak. İstediğiniz yönde adım atabilirsiniz. Sahip olduğunuz değerleri korumak isterken size yakışmayacak davranışlar da sergilememeniz sizin adınıza önemli olacaktır.

Maddi olarak çok daha verimli hissetmeye başlıyorsunuz. İçinde bulunduğunuz durumu nasıl değerlendireceğinizi çok iyi biliyorsunuz. İleriye yönelik herhangi bir adım atarken biraz daha planlı ve programlı hareket etmeniz gerekiyor. Fırsatları da mutlaka değerlendirmeye almalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kişisel bakımınız ve tarzınız konusuna fazla takılıyor olabilirsiniz. Bu yüzden geç kaldığınız yerler, kafa yoramadığınız işler birikebilir ve size sorun getirebilir. Kendinizi bu denli kasmak yerine neden buna ihtiyaç duyduğunuza odaklanmaksınız; rahatsızlıklarınız veya sorunlarınızı profesyonelce çözmenizde fayda var.

16 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunun mensupları için ilişkilerinizde daha dengeli ve uyumlu olacağınız bir gün olabilir. İletişim becerilerinizi kullanarak problemleri çözebilir ve sevdiklerinizle aranızdaki iletişimi güçlendirebilirsiniz. Ayrıca bugün kendinize zaman ayırarak hedeflerinizi gözden geçirebilir ve önemli kararlar alabilirsiniz. Kesinlikle mücadele etmelisiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

16 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün tüm aile sabah kahvaltısında toplanıyorsunuz. Tüm ailenin bir arada olması sana huzur veriyor. Güzel fotoğraflar çeker güzel günü ölümsüzleştiriyorsun. Eğitim hayatı devam eden Terazi burcuysan, boş zamanlarını makale okuyarak değerlendirmek isteyebilirsin. Kendini geliştirmeye büyük önem veriyorsun.

16 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınızdaki kararlarınızda, güven ve ruhsal sağlık önemlidir. Destek almak ve seçici olmak, çıkmazlardan çıkmanıza yardımcı olabilir. Enerjinizi koruyun, korkularınıza meydan okuyun ve ilerlemeye devam edin.

16 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken eve yönelik işler ve sizi duygusal anlamda ilgilendiren konular öne çıkmakta. Ailevi konularda daha sakin düşünmeye özen gösterin.

16 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde küçük kaçamakların zararı yoktur lakin süreci uzatırsanız kendi hayalleriniz ve hedeflerinizden bilinçli olarak uzaklaşabilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugünü kendine ayırmak ve kendi iç sesini dinlemek önemli olacak. Önemli adımlar atmadan önce kafanda, her şeyden emin olmalısın. Aşk ve ilişkiler konusunda yeni adımlar atmadan önce iç sesini dinlemen gerekecek bugün.

16 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün kendinize tutkulu bir macera bulmayı ve enerjinizi ona harcamayı tercih ediyorsunuz. Para konusundaki anlaşmazlıklar kendini gösterebilir ve komplikasyonlar mümkündür. Paylaşılan finansman, krediler veya borçlarla bağlantılı olarak liderlik yapmanız veya harekete geçmeniz gerekebilir. Nitekim, şu anda yapma eğiliminde olduğunuz gibi, mali veya özel bir konuyu aceleye getirmemek önemlidir. Nitekim eğer bir hedef belirlemeden ilerlerseniz, pek çok farklı şeye çok fazla enerji harcayabilirsiniz ancak hiçbir şeyle gerçekten bir yere varamazsınız.

16 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dış görünüşle alakalı değişimlere odaklandığınız bu günlerde kararsız kaldığınız durumlar olsa da değişim için doğru zamandasınız. İlişkilerinizle alakalı halledemediğiniz konuları çözmek için bugün harekete geçebilirsiniz. Zihinsel olarak uyum sağlayacağınız kişilerle yeni ve seviyeli başlangıçlar yapabilirsiniz.

16 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yıldızlar yüzünüze gülüyor. Neye el atsanız başarıyorsunuz ve sorunlar sanki kendiliğinden çözülüyor. Bu dönemde çok fazla yeniliğe kalkışmayın; bunun yerine günlük hayatın içinde sizi meşgul eden ve ayak bağı olan ufak tefek şeylere kapınızı kapatın. Haddinden uzun bir süredir omuzlarınızda taşıdığınız tüm yüklerden kurtulun. Yarım kalan projelerinizi tamamlayın, içinizden artık bir bağlılık hissetmediğiniz sorumlulukları bırakın. Her şeyin bu kadar iyi gitmeyebileceği günler için, kendinize nefes alabileceğiniz bir alan yaratın.

16 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün kendinize zaman ayırabilir ve iyi hissedebilirsiniz. Seyahat, eğitim ve uzak akrabalarınızla ilgili şanslı olacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Gününüz harika geçsin.

16 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün duygusallığınız doruklarla geziniyor. İş hayatınızdaki gerginlikler özel hayatınıza da yansıdığı için huzur bulmakta zorluk çekiyorsunuz. Yakın bir dostunuzdan alacağınız haber, geleceğe yönelik yatırımlar için harekete geçmenizi sağlayacak. Sağlığınız yerinde görünüyor.

16 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 37' 43" R
Ay
Koç
25° 55' 23" R
Merkür
Başak
18° 27' 42" R
Venüs
Terazi
26° 20' 18" R
Mars
Yengeç
08° 55' 24" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 55"
Satürn
Balık
15° 07' 34"
Uranüs
Boğa
27° 06' 54"
Neptün
Balık
28° 32' 25"
Plüton
Oğlak
29° 45' 16"
Chiron
Koç
22° 17' 47"
Lilith
Terazi
09° 09' 41"
True Node
Koç
06° 37' 12"
Son Güncelleme : 20/09/2024 05:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>