Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2024, Salı

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 70%

Karmaşık durumlar yaşanabilir. Gelişmeleri yakından takip etmek isterken beklenmedik problemlerle karşılaşabileceğinizi de unutmamalısınız. Daha sabırlı olmanız gereken bir gün.

Ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeler sürekli olarak değişim gösterebilir. Doğru zamanda doğru olanı yaptığınız takdirde herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece hata yapmayacağınız bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ekonomik özgürlüğünüzün olması kendinizi daha rahat hissetmenize yardımcı olabilir. Bu özgürlüğü nasıl değerlendirdiğiniz, nasıl bir kaynağa dönüştürdüğünüz önemlidir. Kendinize sağladığınız imkanlar konusunda bazı yeniliklere gidebilir, yeni planlar yapabilirsiniz; ancak bu konuda kısa bir süre de olsa sessiz ilerlemeniz faydalı olacaktır.

21 Mayıs 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için ilişkilerinizde denge ve uyumu sağlamanın önemli olacağı bir güne uyanabilirsiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi kuvvetlendirmek ve anlayışlı olmak için çaba göstermelisiniz. Kendinize zaman ayırarak duygusal dengeyi korumaya özen gösterin. Kararlarınızı dengeli bir şekilde vermeye çalışın ve uyumlu bir gün geçirmenizi sağlayacak aktivitelere zaman ayırın. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

21 Mayıs 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirmek için bir kursa yazılmak isteyebilirsin. Hobilerini daha profesyonel yapmak istiyorsun. Özel sektörde çalışan bir Terazi burcuysan,yerinde seni çok şaşırtacak değişiklikler olabilir. Yeni düzene adapte olma konusunda birtakım sıkıntılar yaşayacak olsan da alacağın destekle bu konuyu kısa sürede atlatacaksın.

21 Mayıs 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Mecburi katılım sağlamanız gereken ortamlar, davetler söz konusu olabilir. "Ayıp olmasın" diye idare ettiğiniz, görmezden geldiğiniz her şey, kendinize ayıp etmenize neden olabilir. Bugün iyi yönlü bir bencillik yapmak, kendi sınırlarınız doğrultusunda hareket etmek yanlış anlaşılmaları ve kırgınlıkları önleyerek sorunu çözebilir.

21 Mayıs 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ve para konularında hareketlilik gözüküyor. Taşınmaz mülklere dair alım satım işlerinizi tamamlama uğraşı içinde olabilirsiniz. Beklediğiniz bazı ödemelerde gecikmeler meydana gelebilir. Hemen moralinizi bozmayın. Zekânız sayesinde maddi açıdan sizi rahatlatacak çözümler bulacaksınız. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor.

21 Mayıs 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş'in hayat veren enerjisi söylediğiniz ya da düşündüğünüz her şeye iyi ya da kötü ayırt etmeksizin hayat verebilir, pozitif kalmaya çalışın.

21 Mayıs 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün planlarını ve önceliklerini dikkatle belirlemen gerekecek. Bazı konularda gecikmeler yaşanması mümkün. Bu durumlarda daha farklı konuları listenden çıkarmak sana daha iyi bir hava katabilir.

21 Mayıs 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün sıradanlığın ötesinde deneyim arayışı hayatınızda daha büyük bir öncelik haline geliyor. Gün, yaşam deneyimi, öğrenme, paylaşma ve heyecan ihtiyaçlarınızı ön plana çıkarır. Macera yoluyla zihninizi genişletmenin yollarını arayabilirsiniz. Etrafınızdaki dünyaya dair anlayışınızı artıran her şey artık çok çekici geliyor ve bu durum daha da gelişecek. Büyük resmi daha iyi düşünebilmeniz için küçük de olsa alışılagelmiş rutinlerinizin ötesine bir adım atın. Bugün, hayallerinizin peşinden gitmek için daha fazla cesaretiniz var.

21 Mayıs 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizden çok fazla talep içinde olduğunuz bugün içinde, alıngan ve kırılgan tavırlarınızla ilginç bir tablo çiziyorsunuz. Çevrenizdeki her şeyin dengeli olmasına dikkat ederseniz başarıya daha çabuk yaklaşırsınız.

21 Mayıs 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öyle enerji dolusunuz ki, size kalsa tüm dünyayı keşfe çıkacaksınız. İçinizdeki sese kulak verin ve birkaç haftalığına sürpriz bir tatile çıkın. Dünyayı dolaşın; içinizdeki heyecanla yepyeni şeyler keşfedecek, yepyeni işlere kalkışacaksınız. İnsanlarla tanışın, çekinmeyin; doğanın güzelliklerini huşu içinde seyredin. Deneyimler, dostluklar ve unutulmaz yerlerin size yaşatacağı güzelliklerin hayatınızda zengin ve kalıcı bir etkisi olacak.

21 Mayıs 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler; para, kazançlar, maddi gelirlerinizle ilgili yeni anlaşmalar ve önemli fikirler ön plana çıkabilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mayıs 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylar karşısında tepki vermekten hoşlanmıyorsunuz. Önemli anlaşmalar sizi bekliyor. Kendinize güvenmenize rağmen, kuruntularınız yüzünden problemlerinizi abartmaya başladınız. Bugün, engellere takılabilirsiniz.

21 Mayıs 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 25' 31" R
Ay
Koç
22° 47' 35" R
Merkür
Başak
18° 04' 32" R
Venüs
Terazi
26° 05' 04" R
Mars
Yengeç
08° 48' 22" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 09"
Satürn
Balık
15° 08' 29"
Uranüs
Boğa
27° 07' 05"
Neptün
Balık
28° 32' 45"
Plüton
Oğlak
29° 45' 24"
Chiron
Koç
22° 18' 18"
Lilith
Terazi
09° 08' 18"
True Node
Koç
06° 37' 06"
Son Güncelleme : 20/09/2024 00:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>