Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güvenmek İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 80%

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece her şeyin daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız.

Daha tutarlı olmaya çalışın. Karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışın. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Değer vermek sözde kolay olduğu gibi eylemde de kolaydır. Sadece karşınızdaki kişinin beklenti ve duygularını doğru anlamak, hislerinizin buna yetebileceğinden emin olmak yeterli gelecektir. İçinizden gelmeyen konuların sahte bir düzen oluşturmasına mahal vermeyin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Elbette! Terazi burcunun günlük burç yorumu şöyle; Bugün karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. İletişim konusunda başarılı olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal ilişkilerde tatlı sürprizlere açık olun. İyi bir denge kurarak sakin ve uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sanatla ilgilenen bir Terazi burcuysan, bu ilgini mesleğe dönüştürmek isteyebilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, partnerinin tutarsız tavırları senin güven duygunu zedeleyebilir. Partnerinin sosyal medya hesabını yakın markaja alabilirsin. Akşam saatlerinde arkadaşlarınla yapacağın plan iyi gelecek.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kararlar ve yeniplanları için bir fırsat sunuyor. Bankalarla ilgili sorunları çözebilir, birikimlerinizi yönetebilir ve miras veya gayrimenkul ile ilgili haberler alabilirsiniz. Eski alışkanlıklardan kopmak ve gelişimi seçmek önemlidir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından destek konularında gelişmeler yaşayabilirsiniz. Projeleriniz olgun yaştaki otorite figürleri tarafından desteklenebilir. Ancak bu durum istediğiniz sonuca hemen ulaşmanızı sağlamayabilir. Uygun koşulların oluşmasını beklemeniz gerekecek. Yeni projeleriniz için biraz daha sabırlı olmalısınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şartta aşkla ilgili şanslı olacaksınız. Sevgiyi dışa vurmak için bugün evren sizlere yeterince şans tanıyacak. Mutluluğunuz ve huzurunuz artacak.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün emek verdiğin şeylerin karşılığını alabilirsin. Bir süredir üstünde çaba gösterdiğin konular varsa bugün bu konularda başarılı olacaksın. Üretken olabileceğin ve bundan keyif alacağın bir gündesin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugünün erken saatlerindeki enerjiler kendinizi huzursuz hissetmenize neden olabilir ancak gün ilerledikçe, sizi karmaşık duygulara rağmen üretken olmaya teşvik eder. Aslında yakın bir ilişkide güven oluşturmak için mükemmel bir konumdasınız. Günün getirdikleri, iç dünyanızı veya duygularınızın inancını güçlendirmeye yardımcı olur. Belirli bir durumun katmanlarına bakıldığında öğrenilecek çok şey var. Kendini keşfetmek için mükemmel bir zaman olabilir. Gün artık aşk hayatınıza, iletişiminize ve ekip çalışmanıza da fayda sağlıyor. Desteği ve işbirliğini toplamak normalden daha kolaydır.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlar ve değer kavramları sizin için önemli ve bu nedenleçevrenizde kararsız, ortalıkta dolaşan arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler; para, kazançlar, maddi gelirlerinizle ilgili beklenmedik fırsatlar söz konusu olabilir. Gününüz şahane geçsin.

22 Mayıs 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizin size sunacağı tekliflerden yola çıkarak, kısa sürede isteklerinizi gerçekleştireceksiniz. Alışkanlıklarınızın sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ani değişimlere hazır olmalısınız.

22 Mayıs 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 13' 43" R
Ay
Koç
19° 45' 32" R
Merkür
Başak
17° 42' 09" R
Venüs
Terazi
25° 50' 20" R
Mars
Yengeç
08° 41' 34" R
Jüpiter
İkizler
20° 42' 23"
Satürn
Balık
15° 09' 23"
Uranüs
Boğa
27° 07' 16"
Neptün
Balık
28° 33' 05"
Plüton
Oğlak
29° 45' 31"
Chiron
Koç
22° 18' 47"
Lilith
Terazi
09° 06' 58"
True Node
Koç
06° 37' 01"
Son Güncelleme : 19/09/2024 19:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>