Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düşüncelerin Netleşiyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Haziran 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece her şeyin daha iyi olabileceğini de unutmamalısınız.

Daha tutarlı olmaya çalışın. Karmaşık durumlardan uzak durmaya çalışın. Dengeleri çok fazla zorlamadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Finansal durumunuzla ilgili bazı sorunlar gündeme gelebilir. Adım adım ilerlemeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev ve aile konuları gündemizde olabilir. Aile üyeleriyle olan iletişimde dikkatli ve anlayışlı olmalısınız. İhtiyaçlar ve sorumluluklar konuşulduğunda,bölümü yapıldığında evde daha huzurlu bir ortam kurabilirsiniz.

23 Haziran 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün ilişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Karşı tarafın duygularını anlama ve empati kurma konusunda başarılı olabilirsiniz. Adalet duygusu ön planda olacak ve uzlaşmaya yönelik adımlar atabilirsiniz. Ancak, karar verme süreçlerinde tereddüt yaşayabilirsiniz. Dengede kalmaya ve açık iletişim kurmaya özen göstermeniz önemlidir. Umarım günlük burç yorumunuz size yardımcı olur.

23 Haziran 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işinin sahibi Terazi burcuysan, ofisinin lokasyonunu değiştirmek isteyebilirsin. Daha merkezi bir konuma geçme niyetindesin. İstediğini en kısa zamanda bulmak için bir emlakçıya danışman gerekebilir. Yeni bir birlikteliğe adım atmış Terazi burcuysan, karşındaki kişiyle farklı hayat görüşlerine sahip olduğunu düşüne bilirsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel bakımınız ve tarzınız konusuna fazla takılıyor olabilirsiniz. Bu yüzden geç kaldığınız yerler, kafa yoramadığınız işler birikebilir ve size sorun getirebilir. Kendinizi bu denli kasmak yerine neden buna ihtiyaç duyduğunuza odaklanmalısınız; rahatsızlıklarınız veya sorunlarınızı profesyonelce çözmenizde fayda var.

23 Haziran 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve ya da ailenize yönelik işler, toprakla ilgili konular kararlı davranmayı gerektiriyor olabilir. Aşırı hassasiyet gösterdiğiniz konularda olayları akılcı bakmalısınız.

23 Haziran 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün maddiyatınızla alakalı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Maddi gelir giderlerinizi iyi analiz etmek sizler için iyi olacak.

23 Haziran 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine odaklanmak ve enerjini yükseltmek için keyif aldığın konulara vakit ayırmak sana daha iyi gelebilir. Önceliği kendine vermen, gireceğin önemli biröncesi yeterli enerjiyi toplamana da vesile olacak. Bugün kendin için bir şeyler yapmalısın.

23 Haziran 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, kariyer ve sorumluluklar konusunda güçlü bir dönemdesiniz ancak günün erken saatleri sizi biraz geri çekebilir. İdeal olarak bu enerji, dikkatinizi iyileştirmeler yapabileceğiniz alanlara yönlendirmenize yardımcı olur. Zamanınıza daha fazla talep gelebilir ve bu da ilgi alanlarınızı takip etmek için size daha az fırsat bırakabilir. Gerçekten kontrol edemediğiniz şeyler hakkında da endişelenebilirsiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirme veya başkalarının standartlarını karşılama konusunda endişe duyabilirsiniz. Bu enerjiyi, korkularınızın ve endişelerinizin sizi aşağı çekmesine izin vermek yerine bunların üstesinden gelmenize yardımcı olacak planlar ve programlar üzerinde çalışmak için kullanmak en iyisidir.

23 Haziran 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, yapacağınız geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz. Karşı tarafın temposunun ağır olması canınızı sıkıyor.

23 Haziran 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

23 Haziran 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile ve gayrimenkul konularında kalıcı gelişmeler yaşayabilir ve ev düzeninizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

23 Haziran 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal problemlerine olumlu yaklaşmanızla, sizi destekleyenlerin sayısı artacaktır. Bugün çalıştığınız kişilerle aranızda derinleşen ilişkilerin altından aşk çıkabilir. Konuşmaktan çekindiğiniz için sizi anlamaları zor oluyor.

23 Haziran 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 32' 01" R
Ay
Koç
24° 27' 49" R
Merkür
Başak
18° 16' 53" R
Venüs
Terazi
26° 13' 11" R
Mars
Yengeç
08° 52' 07" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 34"
Satürn
Balık
15° 07' 59"
Uranüs
Boğa
27° 06' 59"
Neptün
Balık
28° 32' 34"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 02"
Lilith
Terazi
09° 09' 02"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>