Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Dengede Olmak İstiyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2024, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Duygusal olarak kendinizi geriye çekebilir ve birlikteliğinizden uzaklaşmanın daha doğru olacağını düşünebilirsiniz. Dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Sizi rahatsız edebilecek her türlü yaklaşımdan kaçınmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişinin de duygu ve düşüncelerine önem vermeniz gerekiyor.

Mesleki açıdan sizi rahatsız edebilecek durumlarla karşılaşabilirsiniz ve bu noktada mutlaka daha kontrollü olmanız gerekiyor. İşlerinizi kısa zaman içerisinde tamamlamak istiyor olsanız da hızlı hareket etmenin zaman zaman olmadık problemler doğurabileceğini de unutmamalısınız. Olgunluğunuza ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

Finansal durumunuzun daha iyiye gitmesi için elinizden geleni yapmak isteyecek ve çalışmalarınıza hız kazandırmanın yollarını arayacaksınız. Düşüncelerinize uygunluk gösteren şartlarla karşı karşıya kalma şansınız var. Dengeli olmanız size fayda sağlayacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı projelere ve hobilerinize odaklanabilirsiniz. Sanatsal faaliyetler, yenilikçi projeler veya eğlenceli aktivitelerle kendinizi daha iyi ifade edebilirsiniz. Romantik ilişkilerde açısından bu ifadelerin etkili ve önemli olabileceği bir gündesiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde dengeyi sağlamaya özen göstermelisiniz. Empati kurarak karşı tarafın duygularını önemseyin. İletişimde açık ve net olmaya gayret edin, karşınızdakine karşı anlayışlı yaklaşın. Kendinize zaman ayırarak duygusal dengeyi korumaya çalışın.alışılmadık durumlar karşısında sakinliğinizi korumalı ve mantıklı kararlar vermeye özen göstermelisiniz. Bugün karşınıza çıkabilecek fırsatları iyi değerlendirin ve harekete geçmekten çekinmeyin. Uyumlu ve dengeli bir gün geçirebilirsiniz.

23 Temmuz 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kısa zaman önce arkadaş olduğun bir kişinin hoş olmayan hareketlerine şahit olabilirsin. Bu kişiyle hemen arkadaşlığını sonlandırmak isteyeceksin. Ekonomini dengede tutmak için harcamalarını kontrol altına almak isteyebilirsin. Kendiyeri olan Terazi burcuysan, ofisinde tadilat işleri gündeme gelebilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fırsatları kaçırma endişesi size hata yaptırabilir. Kendiniz için koyduğunuz hedefleri, doğru bir zamanda ve stratejide uygulamanın önemli olduğunu fark etmelisiniz. Bugün parasal ya da teknik konularda yeni bilgiler edinmek, ailenizin ya da ortaklarınızın fikirlerini almak işinizi kolaylaştırabilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konulara yönelebilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullandığınız işlerinizde yoğunluk olabilir. Çocuklarınızla ilgili meşguliyetleriniz artabilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Aynı gruptan kişilerle zaman geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz şeyler için harcama yapabilirsiniz. Ticari konularda kısmetli bir gündesiniz. Mücadelenizi yanlış yerlere yapmayın.

23 Temmuz 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kötü olan ihtimalin de bilincinde tutun ancak iyiyi her zaman umun ve arayın. Özellikle yasal işlerinizde sakinlik başarı için önemli.

23 Temmuz 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk vehayatında yeni ve güzel gelişmeler yaşamaya başlayacağın bir döneme girmek üzeresin. Bu güzel enerjileri hayatına sokmak için biraz analiz yapman gerekebilir. Hayatında nelerin değişmesini istediğini dikkatle gözlemlemelisin bugün.

23 Temmuz 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, şimdi arkadaşlık ilişkilerine odaklanmış bir döneme giriyorsunuz. Gün, dikkatinizi sosyal aktivitelere ve bağ kurmaya çekecek. Bu süreçte, arkadaşlıklar ve projelerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Nitekim, bu dönemde bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Bir konuya fazla odaklanabilir ve bu durum, mutluluğunuzu ve gelişiminizi sınırlayabilir. Kendinize karşı dürüst olmak, sorunları aşmanıza yardımcı olabilir. Bu süreç, güvensizliklerinizi fark etmenizi ve bunlarla başa çıkmanızı sağlayabilir.

23 Temmuz 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Oldukça hassas bir gündesiniz. Çevrenizden fazlaca etkileniyor size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.

23 Temmuz 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hem kendi içinizde hem de yaptığınız işlerde büyük bir rahatlık içindesiniz. Başkaları da bunun farkına varacak ve bu rahatlığınız yakınınızdaki kişilere de bulaşacak. Sizinle aynı kafa yapısındaki kişilerle bağlantı kurmak için bu fırsattan yararlanın. Planlarınızı başkalarının fikirlerini de katarak zenginleştirin ve bu odaklanmış enerjinizle harekete geçin. Eskiden ulaşılmaz sandığınız hedefler artık çok yakınınızda olacak.

23 Temmuz 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi, eğlence konularıyla bağlantılı yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuksal konular gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

23 Temmuz 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yalnız kalmaktan hoşlanmadığınız için bugün bir çok dostunuzla bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Ay'ın bulunduğu konum, çevresel ilişkilerinizde olumlu bir rol oynuyor. Sanatsal olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renkleniyor.

23 Temmuz 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 52' 08" R
Ay
Akrep
09° 33' 35" R
Merkür
Aslan
28° 18' 06" R
Venüs
Terazi
11° 35' 29" R
Mars
Yengeç
01° 55' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 02' 24"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 57"
Lilith
Terazi
07° 49' 27"
True Node
Koç
06° 41' 52"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>