Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendine Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 70%

Duygusal olarak kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Ufak tefek sorunlara çok fazla takılı kalmadığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak kendinizi önde görmek isteyeceksiniz. Önceliklerinizin yeniden belirlenebileceği bir süreçtesiniz. Hata yapmamaya çalışın.

Maddiyatla ilgili yeni gelişmeler yaşanabilir. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandasınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konularda ailenizle birlikte net bir planlama yaparak herkesin aklına yatacak bir düzen kurabilirsiniz. Evlilik ve yeni bir yaşam düzeni gibi konularda bakış açınız değişebilir. Haziran ayında yaşadıklarınız size bu konuda ustaca bir ders vermiş olabilir; fark ettiklerinizi unutmayın.

21 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcu için ilişkilerinizde denge ve uyum sağlamak önemli olacak. Açık ve dürüst iletişim kurarak karşı tarafı anlamaya çalışın. Kendinizi ifade etmekten çekinmeyin ve duygularınızı paylaşın. Bugün doğru kararlar almak için içgüdülerinize güvenebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla beraber olmak seni her zaman rahatlıyor. Onlarla daha çok vakit geçirmeye özen göstereceksin. İnternet üzerinden yaptığın alışverişte sorunlar yaşayabilirsin. Müşteri hizmetleriyle uzun telefon görüşmeleri yapsan da sorunu bir türlü çözemiyorsun. Cilt bakımına özen göstermeye başlıyorsun.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yorgunluğunuzu görmezden gelmemelisiniz. Fiziksel ve mental açıdan kendinizi zorlama alışkanlığınızdan vazgeçmelisiniz. Hayatınıza yeni gündemler katmak, beslenmenize ve alışkanlıklarınıza düzenlemek yapmak için bugünü değerlendirin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay özellikle evde ve aileyi ilgilendiren konularda toprakla ilgili işlerde bazı kritik durumlara değişikliklere işaret edebilir. Akşam saatlerinde daha pozitif düşünebilirsiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size yakın birisinin krizden dram yaratması kaçınılmazdır ve yapabileceğiniz tek şey başınızı öne eğmek ve onların histerik saçmalıklarının sizi etkilemesine izin vermemektir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün etrafındaki insanların sayısında bir artış olabilir. Daha fazla insan ile muhatap olmak zorunda kalabilirsin. Bu durum seni yorsa da kendin için güzel fırsatlar ve ilginç detaylar yakalamak için şansın da artacak.

21 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, güne başlarken ilişki odaklı olabilirsiniz ve insanlar da size özel bir ilgi gösterir. Nitekim şu anda sadece insanlarla yetinmiyorsunuz çünkü aktif olmak ve işleri halletmek eğilimindesiniz. Gün, romantik veya sosyal bağlantılarınızı canlandırır ve kişisel çekiciliğinizi artırabilir. Bir ilişkinin geleceği özellikle büyüleyici ve şu anda güçlü bir odak alanı. Bu durum size ihtiyacınız olan cesareti verebilir. İşiniz veya bir hizmet aracılığıyla da tazelenme arayabilirsiniz. Gün ilerledikçe, iç rehberinize güvenmek ilham verici araştırmalara ve sağlıklı çözümlerin peşinde koşmaya yol açabilir. Bir duruma daha fazla katman görmek değerli olabilir.

21 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün düşüncelerinizi toparlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Bilinçaltınız karışık ve sizden bekledikleri performansı sunmakta zorlanabilirsiniz. Belli etmiyorsunuz ama, doğanız gereği her şeyi irdeliyorsunuz.

21 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk, hobi, eğlence konularında şanslı olacaksınız. Yurt dışı, eğitim, seyahat konuları gündeme gelebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yönetilmekten nefret ettiğiniz için işinizi kusursuz yapmaya gayret ediyor ve başarılı oluyorsunuz. Bugün her türlü yeteneğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Duygusal konularda kendinizi gizlemekten vazgeçmelisiniz.

21 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 52' 08" R
Ay
Akrep
09° 33' 35" R
Merkür
Aslan
28° 18' 06" R
Venüs
Terazi
11° 35' 29" R
Mars
Yengeç
01° 55' 28" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 11"
Satürn
Balık
16° 02' 24"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 57"
Lilith
Terazi
07° 49' 27"
True Node
Koç
06° 41' 52"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>