Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Eksiklikleri Belirliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2024, Cuma

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 90%

Bugün, duygusal karmaşıklık yaşanabilir. Tam olarak nasıl hareket etmeniz gerektiğine karar veremeyebilirsiniz.

Mesleki olarak ön planda olmaya hazırlıklı olun. Her şey sizin üzerinize çıkabilir. Dengeli ve anlaşılabilir olmanız gerekmekte.

Maddiyatla ilgili bazı problemler gündeme gelebilir. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece pek sorun yaşanmayacak olması da önemli.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir sevgili teraziler. Anlaşmazlıklar, fikir çatışmaları canınızı sıkabilir. Üzeri kapanmış konuların tekrar açılması hoşunuza gitmese de sorunları geçiştirmeyin.  Yakınlarınızın sizden beklentilerini karşılamaya çalışın.

19 Temmuz 2024, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün Terazi burcu için iletişim ve sosyal ilişkiler ön planda olabilir. Duygularınızı net bir şekilde ifade edebilirsiniz ve çevrenizle olan iletişiminiz oldukça olumlu olabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek, hoş sohbetler etmek keyif verebilir. Duygusal dengeyi korumak ve iç huzuru sağlamak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Eğlenceli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır mental sorunlarla boğuşan bir Terazi burcuysan, sorunlarını daha rahat çözüme kavuşturmak adına alanında uzman kişilerden destek almaya karar verebilirsin. Gizliden gizliye hoşlandığın birisi varsa, bu kişinin davranışları kafanı karıştırabilir. Bir süredir enerjinin düşük olduğunu hissediyorsan, ruh halinin olumlu yönde değiştiğini fark edebilirsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel imajınız ve kendinizi ifade etme şeklinize özen göstermek iyi bir özelliktir. Fakat bu bazen insanların ne dediklerini anlamanızı zorlaştırabilir, beklentilerin ya da önerilerin farkına varmanızı engelleyebilir. Kendi kendinize koyduğunuz kuralların, zamana ve ihtiyaçlarınıza uymayacağı durumlarda daha esnek ve açık görüşlü davranmanız gerekebilir. 

19 Temmuz 2024, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarının katılımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Çalıştığınız konularla ilgili yazışmalarınıza önem vermelisiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizdeki olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. İşlerinizdeki tamamlanmalar nedeniyle rahatlamış hissedebilirsiniz. Mücadele ettiğiniz konularda destek görebilirsiniz.

19 Temmuz 2024, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güneş'in hayat veren enerjisi söylediğiniz ya da düşündüğünüz her şeye iyi ya da kötü ayırt etmeksizin hayat verebilir, pozitif kalmaya çalışın.

19 Temmuz 2024, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Rahat edeceğin bir gündesin. Hayatında çok büyük önem gerektiren veya aciliyeti olan durumlarla ilgilenmek zorunda olmayacak ve kafanı dinleyebileceksin. Geleceğin için güzel planlar yapabilecek bir zamanın olacak bugün.

19 Temmuz 2024, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ve yarın hareketli günler olabilir, özellikle zihinsel seviyelerde ama aynı zamanda duygularda da. Zihninize, bedeninize ve ruhunuza iyi bakmadığınız sürece başarılarınızdan tam anlamıyla memnun kalmayacağınızı bilmelisiniz. Bugün istihbarat topluyor, iletişim kuruyor ve hayata ilgili kalıyorsunuz. Gün ilerledikçe ilham veren ve iyi hissettiren anlar yaşayabilirsiniz. Her zamanki rutininizi değiştirmek şu anda canlandırıcı olabilir ve doğaçlama yapmanız gerekebilir, bu eğlenceli ve muhtemelen eğitici olabilir. Bir durgunluğun üstesinden geldiğiniz ve bir ilişkiyi daha iyi anladığınız konusunda sağlam bir his elde edebilirsiniz. Hedeflerinizi ilerletmek için yenilikçi yöntemler ilgi odağı olabilir.

19 Temmuz 2024, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konulardabirliğine ihtiyacınız olabilir. İsteklerinizi karşı tarafa aktarırken zorluk çekmeyecek ve atılımcı davranışlarınızla göz dolduracaksınız. Amacınıza uygun hareket ettiğiniz zaman çalışmalarınız ses getirecek.

19 Temmuz 2024, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işyerindeki çalışmalarınız bir sınamadan geçecek. Kapasitenizi gösterebildiğiniz sürece endişelenmenize gerek yok. Özel hayatınızda da test ediliyorsunuz ve bu sefer kendi bakış açınızı savunmanız gerekecek. Bazı kararların verilmesi zor olsa da, gerçekte ulaşmak istediğinizin ne olduğunu asla aklınızdan çıkarmayın. Her türlü sağlık sorununuzla dinlenerek başa çıkabilirsiniz. Hayat bir yarış değil – kazanmak için hep bu kadar sıkı savaşmanıza gerek yok.

19 Temmuz 2024, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgili bazı sorunlar, beklenmedik haberler alabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

19 Temmuz 2024, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz konuların size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirin. Fikirlerinizi karşı tarafa kabul ettirmeye çalışırken temkinli olun.

19 Temmuz 2024, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 24' 11" R
Ay
Balık
05° 55' 07" R
Merkür
Başak
12° 23' 27" R
Venüs
Terazi
22° 18' 23" R
Mars
Yengeç
07° 02' 58" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 38" R
Satürn
Balık
15° 22' 20"
Uranüs
Boğa
27° 09' 39"
Neptün
Balık
28° 37' 54"
Plüton
Oğlak
29° 47' 24"
Chiron
Koç
22° 25' 40"
Lilith
Terazi
08° 47' 44"
True Node
Koç
06° 38' 01"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>