Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güçlü Hissediyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, ufak tefek sorunlar yaşanabilir. İlişkinize zarar verebilecek her ne varsa ondan da uzak durmalısınız.

Mesleki olarak biraz daha tutumlu ve bilinçli olmaya çalışın. Sorumluluklarınız doğrultusunda hareket ettiğiniz sürece pek sorun yaşanmayacak.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmanız gerekmekte. Adım adım hareket etmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün üzeri geçmişte kapatılmış olan ailevi konular gündeme gelebilir sevgili teraziler. Anlaşmazlıklar ve laf kalabalığı sizi yorabilir. Eski defterlerin açılması hoşunuza gitmese de konuları hallederek ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. Problemleri geçiştirmeyin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha dengeli davranabilir, karşınızdaki kişilerle anlaşmazlıkları çözmek için yapıcı bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi sağlamak ve iç huzuru bulmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Bugün, çevrenizdeki güzelliklere daha fazla dikkat ederek keyif alabilir ve duygusal anlamda beslenerek enerjinizi yükseltebilirsiniz.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihinsel olarak derin düşüncelere dalabilirsin. Finansal meseleler ve kişisel güvenlik konularında daha fazla farkındalık geliştirmek isteyebilirsin. Bir yatırım planı yapmak veya tasarruf etmek için yeni stratejiler oluşturmak gibi somut adımlar atabilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, sevdiklerinle derin ve anlamlı konuşmalar yaparak duygusal bağını güçlendirmek isteyebilirsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Nasıl davranacağınıza karar vermekte zorlanabilirsiniz. Hisleriniz ve mantığınız arasında bir çelişki olması, bazı ilişkileri zorlayabilir. Bugün zamanı kendinize ve yaşadıklarınızı objektif bir şekilde düşünmeye ayırın.  

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eve yönelik işler ve sorumluluklar nedeniyle bugün oldukça meşgul olabilirsiniz. Hayır çok kendi iç dünyanıza dönmeniz için de bazı fırsatlar var.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşle alakalı verilen sözlerin havada kaldığını görebilirsiniz. Teklifleri iyi değerlendirmeli ve karar alırken fazla fikir alarak karışıklığa sebep olmamalısınız.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların dikkatini çekmek kolaylaşacak bugün. Etrafındaki kişileri kendine hayran bırakabilirsin. Bu güzel ilgiyi iyi değerlendirmek ve halletmen gereken mevzuları hızlandırmak sana iyi gelebilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ilişki odaklısınız ve insanlar size özel bir ilgi gösteriyor. Romantik veya sosyal bağlantılarınızı canlandırabilir ve kişisel çekiciliğinizi artırabilirsiniz. Bir ilişkinin alıp verme dengesi üzerinde duracaksınız ve bunu başarmak için cesur adımlar atacaksınız. İç rehberliğinize güvenerek ilham verici araştırmalar yapabilir ve sağlıklı çözümler bulabilirsiniz. Bu, daha duygusal odaklı bir gün olduğu için istediğiniz kadar somut ilerlemeler kaydetmeyebilirsiniz ancak zihninizde ve kalbinizde her şey yoluna girecektir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Şimdiye kadar kişiliğinizi ön plana çıkaracak işler denemediğiniz için, artık cesur kararlar vermenin zamanının geldiğini sezgisel bir biçimde hissedeceksiniz. Bugün yapmanız gereken işlerinizi bir an önce toparlamalısınız.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

20 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendi düşüncelerinizi ısrarlı bir şekilde savunmak zorunda kalabilirsiniz. Sabit fikirli olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrılarınız olabilir.

20 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
15° 51' 44" R
Ay
Akrep
09° 28' 38" R
Merkür
Aslan
28° 17' 34" R
Venüs
Terazi
11° 34' 58" R
Mars
Yengeç
01° 55' 13" R
Jüpiter
İkizler
19° 46' 08"
Satürn
Balık
16° 02' 26"
Uranüs
Boğa
27° 14' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 14"
Plüton
Oğlak
29° 54' 17"
Chiron
Koç
22° 44' 58"
Lilith
Terazi
07° 49' 24"
True Node
Koç
06° 41' 51"
Son Güncelleme : 08/09/2024 03:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>