Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Motivasyonun Artıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Haziran 2024, Pazartesi

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Düşündüklerinizi uygulama konusunda sorun yaşanmayacak. Her şeyin istediğiniz gibi sonuçlanma ihtimali var. Hata yapmamaya çalışın.

Olumsuzlukları geride bırakmaya çalışın. Yolunda gitmeyen her ne varsa üzerine gitmeli ve çözüm arayışlarına yönelmelisiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Elinize geçen fırsatları mutlaka değerlendirmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendi imkanlarınızla hayata nasıl katkı sağlayacağınızı düşünebilirsiniz. Bir sosyal medya mesajı, bir yazı, bir resim, güçlü bir fotoğraf bile yeterli olabilir. Toplumsal ve bireysel imkanların, herkesin faydasına olacak konularda kullanılmasına öncülük etmek isteyebilirsiniz.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunun insanlar için ilişkilerde daha anlayışlı ve uyumlu olmanın önemli olduğu bir gün olabilir. Karşınızdaki insanları dinlemek, anlamak ve destek olmak için daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Duygularınızı ifade etmekten çekinmeyin ve açık iletişim kurmaya çalışın. Ayrıca bugün, duygusal dengeyi sağlamak için kendinize zaman ayırmayı unutmayın. Umarım bugün size olumlu gelişmeler getirir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni aldığın kozmetik ürünleri cildini tahriş edebilir. Bu durum marka tercihinde değişikliğe gitmene neden olabilir. Kişisel bakımına önem veriyorsun. İş arkadaşlarınla iyi anlaşman işine karşı olan motivasyonunu arttırıyor. İş çıkışı arkadaşlarınla beraber vakit geçirmek için plan yapıyorsun.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş deneyimlerinizin de etkisiyle kariyerinizde önemli fırsatlar ve desteklerle karşılaşabilirsiniz. Aile desteği ve işbirlikleri, gelecekteki adımlarınızı güçlendirebilir. Sezgilerinizin rehberliğinde, yeni imzalar atma ve dikkat çekme şansı elde edebilirsiniz.  

24 Haziran 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız konularda kendinizi daha yaratıcı hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizi büyütmek için fırsatlar yakalayabilirsiniz. Gün içinde çocuklarınızla ilgili konular sizi oyalayabilir. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Ani karar vermeniz gereken olaylarla karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi etkileyebilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Etrafınızdaki kişilere güven teşkil ettiğiniz bir gündesiniz ancak etrafınızdakiler size o kadar hızlı güven teşkil etmeyebilir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınla aranda keyifli muhabbetler olabilir. Ancak bu keyifli durumun karşı tarafın kendi çıkarına göre seni kullanması olarak değişmemesi için bir denge yakalaman gerekecek. Sevdiğin insanlara verdiğin değeri abartmamalısın bugün.

24 Haziran 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uzlaşmacı olmanız gerekebilir. Karşılaştığınız sorunları sakin bir şekilde çözmeye çalışın ve karşınızdaki insanların duygularını önemseyin. Anlaşmazlıklarda dengeli ve adil bir tutum sergilemek önemlidir. Bugün, içsel denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Kendinize zaman ayırarak ruhsal olarak huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Bu, bir süredir sizi rahatsız eden sorunlarla nihayet vedalaşma zamanı!

24 Haziran 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk yaşantınızla ilgili ilginç olaylar gündeme gelecektir. Bugün partnerinizin sizden beklediği ilgiyi ona göstermelisiniz. Ortak çalışmalar içinde olmak onu mutlu edecek ve aktivitelerini sizinle birleştirmek isteyecektir.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gitgide daha fazla beklenmedik ve zor olayla karşılaşabilir ve sorumlu olsalar da olmasalar da ilk başta suçu başkalarının üzerine atmaya kalkışabilirsiniz. Belki de hata sizdedir. Bunun yerine, sakin ve rahat olmaya çalışın ve tüm güçlükleri, bu meselelerin çözümlerine yeni bir yaklaşım bulma fırsatı olarak görün. Dinginliğinizi yeniden keşfedin ve bu dönemden çok daha güçlenmiş şekilde çıkın.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgili ani yurt dışı, eğitim ve seyahat kararı alabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

24 Haziran 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aile içinde kendinizi çok iyi ifade edebileceğinize inanıyorsunuz. Geleneksel yapınızı ve eski alışkanlıklarınızı kolay sentezleyebileceğiniz bir gün içindesiniz. Bireyselliğinizi çok sık kullandığınız için çoğu kez yanlış anlaşılma riski yaşıyorsunuz.

24 Haziran 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
27° 31' 37" R
Ay
Koç
24° 21' 33" R
Merkür
Başak
18° 16' 07" R
Venüs
Terazi
26° 12' 41" R
Mars
Yengeç
08° 51' 53" R
Jüpiter
İkizler
20° 43' 32"
Satürn
Balık
15° 08' 01"
Uranüs
Boğa
27° 06' 60"
Neptün
Balık
28° 32' 35"
Plüton
Oğlak
29° 45' 20"
Chiron
Koç
22° 18' 03"
Lilith
Terazi
09° 08' 60"
True Node
Koç
06° 37' 09"
Son Güncelleme : 20/09/2024 03:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>