Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Bugün, duygusal enerjiniz üst seviyelere çıkmakta. Dengelerin tam da istediğiniz gibi olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz. Birlikteliğiniz olsun ya da olmasın, kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Güzel gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir gün.

İşlerden biraz olsun uzaklaşmak ve kendi başınıza hareket etmek isteyeceksiniz. Davranışlarınız konusunda daha tutarlı olmanız gerekmekte. Hata yapmadığınız sürece istediklerinize ulaşma şansınız daha fazla. Sorumluluklarınızın farkındasınız ve mutlaka ona göre hareket etmeniz gerekiyor.

Maddi durumunuzdan yana beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırlarınızı çok fazla zorluyorsunuz ki bu da her şeyin daha karmaşık olmasına neden olmakta. Elinizden gelenin en iyisine ihtiyaç duyabileceğiniz bir süreçtesiniz. Hata yapmamanın yollarını aramalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızdaki insanlarla aranızda bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Bunları büyütmeden ama birbirinize zaman tanıyarak çözmeye çalışmalısınız. Bitiş ve başlangıçlar için acele etmemelisiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün Terazi burcunu, ilişkilerinde daha anlayışlı ve dengeli olmaya teşvik eden bir enerji hissedebilirsin. İletişimde doğru dengeyi kurmak ve karşındakini anlamaya çalışmak, bugün senin için daha olumlu sonuçlar doğurabilir. Ayrıca bugün farkındalık ve denge arayışına odaklanmak sana iç huzuru getirebilir. Keyifli bir gün geçirmeni dilerim!

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş ortamındaki kaos artık seni bunaltıyor. Olayları akışına bırakıp uzaktan izlemeyi tercih edeceksin. Arkadaşından gelen bir telefonla kendini yeni açılan tatlıcıda bulabilirsin. Yediklerine dikkat etmediğin bir gün olabilir. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan gittiğin mekânda eski bir tanıdıkla karşılaşabilirsin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı alanlardan insanlarla tanışabilir, bilgi ve tecrübenizi geliştirebilirsiniz. Var olan hukuksal sorunların devamı niteliğinde başka can sıkıcı gündemleriniz olabilir. Ailevi konular olsa bile profesyonel düşünmek, destek almakta fayda var.   

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İlişkilerde ve karşılıklı konularda sabırlı olmak ve gerekli adımları atmak gerekiyor. Dengede kalmaya çalışmalısınız.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İyi bir planlama ile mesleki konularda önünüzü açabileceksiniz. Hoşunuza gitmeyen durumları değiştirmek ve dönüştürmek için uygun bir gün.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Romantizm ile alakalı durumlarda kendini geri çekmemelisin. Kendine güvenerek hareket etmek ve aşk konularına öncelik vermek genel olarak hayatında daha iyi bir etki yaratabilir. Bugün aşka daha fazla vakit ayırmalısın.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün ilişkilerle ilgili iyileşme veya daha fazla inceleme ihtiyacını işaret ediyor. Başkaları için çok fazla fedakârlık yaptıysanız, dengesizliği şimdi fark edeceksiniz. Kendiniz için daha fazlasını yapmanızı engelleyen korkularınızın veya hasarlarınızın özüne inebilir ve bu da sizi iyileşme yoluna sokabilir. Bu, ilişki ihtiyaçlarınızı öğrenmek için iyi bir zamandır. Şimdi, sabırlı olmak gerekir. Verdiğinizi aldığınızı unutmayın ancak her zaman anında değil! İletişimlerde gizli bir gündem olduğundan şüphelenebilirsiniz veya kendi gündeminiz olabilir. Sonuçları veya durumları çok fazla kontrol etme eğilimine dikkat edin çünkü bu sizi tüketir.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Oldukça hassas bir gündesiniz. Çevrenizden fazlaca etkileniyor size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşyerinizdekiler size her zamankinden daha olumlu bir şekilde yaklaşıyor. Bu elverişli dönemi, ekibinizle birlikte zor işlere girişip başarmak için kullanın. Ekibinizde oluşacak dinamik sayesinde en çetrefilli işlerin bile kolayca üstesinden geleceksiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partnerinizle, ortağınızla zaman geçirebilirsiniz ayrıca sosyal çevrenizle ilgili gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Temmuz 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sezgileriniz çok yüksek. Koşullarınızı yeniden yapılandırmak isteyebilirsiniz fakat kısa vade çözümler yerine beklemeyi tercih etmelisiniz. Alışkanlıkların sizi zorlamasına izin verdiğiniz müddetçe, gecikme yaşayabilirsiniz.

27 Temmuz 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 25' 24" R
Ay
Balık
06° 13' 50" R
Merkür
Başak
12° 25' 43" R
Venüs
Terazi
22° 19' 55" R
Mars
Yengeç
07° 03' 40" R
Jüpiter
İkizler
20° 30' 44" R
Satürn
Balık
15° 22' 14"
Uranüs
Boğa
27° 09' 38"
Neptün
Balık
28° 37' 52"
Plüton
Oğlak
29° 47' 23"
Chiron
Koç
22° 25' 37"
Lilith
Terazi
08° 47' 52"
True Node
Koç
06° 37' 60"
Son Güncelleme : 16/09/2024 22:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>