Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sakin Kalman Gereken Bir Gün Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün, duygusal yoğunluğunuz üst seviyelere çıkmakta. Arzu ettiğiniz huzura ve mutluluğa ulaşmanız sandığınız kadar zor olmayacak. Her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gündesiniz.

Hata yapmaktan kaçınmalı ve size verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmalısınız. İstediklerinize adım adım ulaşmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz.

Maddiyatla ilgili olumsuzlukları gözünüzde çok fazla büyütebilirsiniz. Hata yapmamak için daha dengeli ve mantıklı hareket etmeniz gerekiyor. Amaçlarınızın dışına çıkmamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Beslenme düzeninize dikkat etmeli ve güvenilir olmayan yerlerden alışveriş yapmamalısınız. Duygusal ve fiziksel zehirlenmeler, gününüzün kötü geçmesine neden olabilir. Hayatınıza yeni gündemler girebilir; bu yüzden dikkatli ve tetikte kalmaya özen gösterin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal ilişkilerinizde dengeleri korumaya özen göstermelisiniz. Sevdiklerinizle iletişiminizi güçlü tutmak için açık ve net bir şekilde hislerinizi ifade etmelisiniz. İş hayatınızda odaklanmanız gereken konular olabilir, bu nedenle planlarınızı gözden geçirmekte fayda var. Kendinize zaman ayırarak ruhsal dengeyi korumalı ve iç huzuru sağlamalısınız.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, anlaşmalar, sözleşmeler açısından uygun bir günde olmayabilirsin. İnsanlarla ortak bir noktada buluşmak zor olabilir. İlişkilerini zorlamamanda fayda var. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan aşk sana uzak değil. Yakın çevrenden bir itiraf alabilirsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile içinde parasal konular gerginlik yaratabilir. Mevcut kaynaklarınızı değerlendirerek hareket etmek isteyebilirsiniz. Hangi hedefler için çabaladığınızı ve bu hedeflere nasıl ulaşacağınızı dikkatlice değerlendirerek, ortak kararlar almak faydalı olabilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda sorumluluklarınız artabilir. İlişkide olduğunuz kişilerle çatışma içinde olabilirsiniz. İşlerinizle ilgili dikkatsizlik söz konusu olabilir. Sorumlu olduğunuz işleri detaylandırmak zorunda kalabilirsiniz. Konu hakkında bilgili kişilerden destek alabilirsiniz. Günün ikinci yarısı eşiniz veya ortağınızla ilgili konular sizi meşgul edebilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aklınıza hızlı fikirler gelebilir ve hızlıca onları hayatınıza geçirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca işlerinizi yetiştirmekte problem çekebilirsiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bazı konularda yeni haberler alabilir ve bu yüzden panikleyebilirsin. Ancak sakin kalmak ve karşına çıkan meselelerle sakin bir şekilde başa çıkmak seni daha iyi bir noktaya getirebilir. O yüzden aceleci olmamalısın bugün.

25 Temmuz 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi neyin mutlu ettiği ve başkalarına nasıl uyum sağladığınız veya katkıda bulunduğunuzla daha fazla ilgileniyorsunuz. Başkalarıyla idealleri veya vizyonları paylaşmak size bir destek verir. Bu günlerde daha kendinize güvenen ve dışa dönük biri olduğunuz için arzularınızı takip etmek için güçlü bir formdasınız. Nitekim bugün ilerleyen saatlerde, heyecan verici bir fikir veya sonuca varmak zor olabilir. Sosyal etkileşimler veya sorunlar işinizin önüne geçebilir, bu durum geçicidir. Dikkatinizin kolayca dağılması olasıdır. Başkalarının fikirleri hakkında endişelenmek zaman ve enerji israfı olabilir.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Bugün alınganlıktan vazgeçmelisiniz. Oldukça hassas bir gündesiniz. Çevrenizden fazlaca etkileniyor size söylenen her sözün etkisinde kalıyorsunuz.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İçiniz rahat, özgüveniniz tam ve çevrenize hem iç huzuru hem de enerji ve heyecan yayıyorsunuz. Dışadönük tutumunuz sayesinde çevrenizdeki kişiler sizin yanınızda kendilerini çok rahat hissedecek. Özgüveniniz ve yaşam tutkunuzdan etkilenerek, hemhem özel hayatınızdan arkadaşlarınız size gelerek sırlarını açabilir ve önemli konular hakkında tavsiyenizi isteyebilirler.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün partner veya ortağınıza odaklanabilirsiniz. Çocuk, hobi, aşk, tatil alanlarında sürprizlerle karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

25 Temmuz 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın desteğini göreceksiniz.

25 Temmuz 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Terazi
25° 16' 33" R
Ay
Boğa
05° 09' 44" R
Merkür
Akrep
06° 54' 02" R
Venüs
Yay
00° 26' 18" R
Mars
Yengeç
23° 13' 54" R
Jüpiter
İkizler
21° 12' 20" R
Satürn
Balık
13° 22' 40"
Uranüs
Boğa
26° 24' 34"
Neptün
Balık
27° 47' 55"
Plüton
Oğlak
29° 39' 03"
Chiron
Koç
21° 03' 16"
Lilith
Terazi
12° 16' 12"
True Node
Koç
06° 35' 59"
Son Güncelleme : 18/10/2024 07:10

Astroloji Gündemi

17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 12 Ekim 2024, Cumartesi 17 Ekim 2024 Koç Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Sevgili Koçlar dolunay burcunuzda gerçekleşiyor. İlişkilere, kariyere, dış dünyadak... Devamını Oku >>