Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Cesursun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ağustos 2024, Perşembe

Aşk 60%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda yeni adımlar atabilirsiniz. Birlikteliğinizden yana ufak tefek sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelmeyi başaracaksınız. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmayı başarabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Mutluluk ve huzur çok uzağınızda değil.

İş birliği içerisinde olduğunuz kişileri yanlış anlayabilir ve sınırları gereğinden fazla zorlayabilirsiniz. Hata yapmaktan kaçındığınız sürece her şey daha da iyiye gitmeye başlayacak. Önceliklerinizi doğru anlamda belirlemeye çalışmalı ve elinizden geleni yapmalısınız.

Parasal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Maddi anlamda yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Fırsatları mutlaka değerlendirmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinize daha fazla odaklanabileceğiniz bir gün olabilir; bu süreçte kişisel kararlar almayı öğrenmeniz önemlidir. Zihninizin olumsuz konularla dolmaması, odağınızın kaybolmaması için bazı bağların kopması gerekebilir. Tatil ve günlük yaşam planları gibi konular sizi yenileyecek ve ilginizi yönlendirecektir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uzlaşmacı olmanız gerekebilir. Başkalarının fikirlerine daha açık olmak sizi daha dengeli ve huzurlu hissettirebilir. İletişim konularında da uyumlu olmaya özen göstermelisiniz. Bugün, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz, karşınızdaki kişiye daha fazla zaman ayırmak mutluluk getirebilir. Yaratıcı projeler veya sanatsal aktiviteler ile ilgilenmek keyifli olabilir. Ayrıca bugün kendinize zaman ayırarak ruhsal denge sağlayabilirsiniz. İyi bir gün geçirmenizi dilerim!

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan Terazi burcuysan, son günlerde partnerinin fazla ilgisizliğinden şikayetçi olabilirsin. Bu konuyu bir an önce erkek arkadaşınla konuşmak isteyeceksin. Ailesiyle birlikte ticaret işiyle uğraşan Terazi burcuysan ailene karşı kendini ispat etmek isteyişini, cesur kararlar almana neden olacak.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerdeki mesafeler ve değer verme eksikliği, sizi bazı kararlara zorlayabilir. Yeni insanlarla tanışma korkusunu yenmekle beraber mevcut ilişkileri farklı bir gözle değerlendirmekten artık kaçmamalısınız. Bazı ekonomik planlar için hazırlık yapabilir, standartlarınızı yükseltmenin önündeki engeller üzerinde çalışabilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle veya ortağınızla ilgili konularda dengede kalmaya çalışabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konulara yönelmek size iyi gelecek. Sizi uğraştıran durumlara karşı dikkatli olmalısınız. İşlerinize yaratıcılığınızı katabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak için çaba sarf edeceksiniz. İlişkilerinize özen göstermelisiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sıkıntılara politik bir tutum sergilerseniz problemleriniz etrafınızdan hızlıca dağılacaktır. Aşk hayatınızda verimli bir dönemdesiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gelişmeler açısından gayet olumlu enerjiler altındasınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberin de elinize ulaşma ihtimali var. Harekete geçmek için gerekli olan enerjinin tamamına sahipsiniz. Fırsatlar üzerinde etkinlik gösterme şansınız da bir hayli fazla. Ayrıca, ikili ilişkilerden yana da yeni gelişmeler gündeme gelebilir.

22 Ağustos 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün olumlu enerjilerde geçici bir düşüş mümkün. Tek bir plan üzerinde ısrar etmek yerine akışa uymaya çalışın. Birine yardım etmek için bir şey yapıyorsanız, sınırlarınızı aşmak ve küskünlük hissetmek yerine yalnızca adil olduğuna inandığınız şeyi yapın. Rutin işlerden bir mola verip kritik kararlar almayı daha sonraya bırakabiliyorsanız, bunu yapmak akıllıca olabilir. Yakın zamanda birçok büyük karar aldınız ve şimdi güvendiğiniz birinin fikrini öğrenmeyi arzuluyor olabilirsiniz.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat bazı tereddütleriniz var. Patik zekanız sayesinde; olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız Sürekli hareket halinde olmanız sizi mutlu ediyor.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kader sizi yine dolambaçlı yollara attı ve planladığınızdan çok daha farklı bir durumun içinde buldunuz kendinizi. Üzülmeyin. Her şey her zaman sizin planladığınız gibi gidecek olsa, hayatın beklenmedik sevinçlerini yaşayamazdınız. Strese girmeyin, bilakis yaşamın gizli güzelliklerini yakalayabilmek için gözlerinizi dört açın.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili teraziler, ilişkilerde bir türlü dengeyi oturtamadınız, çünkü iç dünyanızda kendinizle çatışıyorsunuz. Yakınlarınızla haklılık tartışmasına girmeyin, sorunu biraz kendinizde arayın. Olur olmaz yerlerde tepkisel tavırlarınız yakınlarınızı sizden uzaklaştırıyor.

22 Ağustos 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Yeni açılımlara hazır olmanıza rağmen, sizi kısıtlayan pürüzler konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bugün sinir gerginliklerine açıksınız.

22 Ağustos 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 34" R
Ay
Yengeç
21° 24' 09" R
Merkür
Akrep
15° 08' 02" R
Venüs
Yay
06° 56' 15" R
Mars
Yengeç
25° 33' 56" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 53" R
Satürn
Balık
13° 08' 56"
Uranüs
Boğa
26° 13' 16"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 37"
Lilith
Terazi
12° 51' 58"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:20

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>