Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Streslisin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda birlikte olduğunuz kişinin üzerinizdeki hakimiyeti sizi biraz olsun rahatsız edecek. Duygularınızı ifade etmek istersen her şeyi dengelemeniz gerekiyor. Sorunların ve sıkıntıların geride kalmasını arzu ediyorsanız ona göre hareket edin.

Daha sorunsuz hareket etmek isteyeceksiniz. İçinde bulunduğunuz duruma uygun adımlar atmanız gerekiyor. Hata yapmamanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

Parasal sorunları masaya yatıracak ve çözüm arayışlarına yöneleceksiniz. Gelir ve gider arasındaki en kısa zaman içerisinde ortadan kaldırmanız gerekiyor. Dengeli harcamalar yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Mali konularda dengeli ve güvenli adımlar atmalısınız. Yatırımlar veya tasarruflar konusunda sağlam planlar yaparak finansal güvenliğinizi artırabilirsiniz. Gelmesine kesin gözüyle baktığınız ödemeler geldiğinde hareket etmeniz daha sağlıklı olabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kendinizi daha iyi ifade edebilir, karşınızdaki insanları etkileyebilirsiniz. İletişim becerileriniz sayesinde gereksiz anlaşmazlıklardan kaçınabilir ve uyumlu bir gün geçirebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmayı unutmayın, ruhunuzu besleyen aktivitelere yönelebilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Uyum sağlamak için çabalamaya devam edin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni tanıştığın ekip arkadaşların ile iyi bir iletişim yakalaman seni rahatlatıyor. İş yerinde başarılı olmak istiyorsun. Başarılı projeler ortaya koymak için çalışacaksın. Kendini bu denli sıkman strese girmene neden olabilir. Akşam saatlerinde yakın arkadaşının ısrarlarına dayanamayıp içinde yaşadıklarını onunla paylaşıyorsun.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizdeki ilişkilerde uyum sağlamak ve arkadaşlarınızla keyifli zaman geçirmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edeceğiniz yeni yöntemler bulabilir, insanların ilgisini çekebilirsiniz. Duygusal etkileşimlere açıksınız; duygularınızı cesaretle süsleyin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha olumlu düşünmeye ihtiyacınız var. Kimi zaman sizi duygusal açıdan bağlayan konular içinde hassas olabilirsiniz. Ortaklı işlere finansal konulara özen göstermek gerekiyor.

25 Ağustos 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal yaşamınızı ilgilendirecek gelişmeler yaşayabilirsiniz. İsteklerinizi daha belirgin dile getirmeniz gerekebilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal mecraları kullanmak, arkadaş edinmek, bir fikri paylaşmak sadece araçları değil o araçları kullanmayı bilmeyi de gerektirir. Kendinizi bu bilme konusuna ne kadar yaklaştırırsanız çözülmez sandığınız her şeyin çözülebileceğini görebilirsiniz. Size bir getirisi olmayan, enerjinizi aşağıya çeken insanlarla olan mesafenizi yeniden belirlemelisiniz.

25 Ağustos 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün özel ilişkilerinizde anlamlı bir ilerleme kaydedebilirsiniz. Özellikle birinin sizi motive etmesiyle, hayatınıza olumlu bir adım atma şansınız olacak. Fikir alışverişi ve bilgi paylaşımı bugün sizin için önemli. Günün enerjisi, harekete geçmek ve sorunları çözmek için size cesaret verecek. Çevrenizden destek görmek, kendinize olan güveninizi artıracak. Ayrıca, bugün duygusal olarak daha derin ve yoğun hisler içinde olabilirsiniz. İç dünyanızı anlamak ve duygusal ihtiyaçlarınıza odaklanmak için zaman ayırmak iyi bir fikir olabilir.

25 Ağustos 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık sorunlarınızın tetiklenebileceği bir gündesiniz sevgili teraziler. Beklenmedik konuların gündeme gelmesi canınızı sıkabilir. Ne kadar iyi olmaya çalışsanız da değer görmediğinizi hissetmek ilişkilerinizi sorgulamanıza sebep oluyor. Sağlığınızı önemseyin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başka insanların size herhangi bir engel çıkarma ihtimali düşük. Hızla ve kolayca yeni insanlarla tanışacaksınız. Bilinçli davranırsanız, tatmin edici arkadaşlıklar gelişebilir ve uzun süre devam edebilir. Bugün çözemeyeceğiniz hiçbir sorun yok gibi görünüyor. Keyfiniz ve iyimserliğiniz sayesinde geleceğe güvenle bakabileceksiniz. Tek yapmanız gereken, günlük hayatın stresini arkanızda bırakmak.

25 Ağustos 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün sağlık, özel hayat ve finansal konularda ani sürprizlerle karşılaşabilirsiniz ve bilhassa beklenmedik destekler ve gelişmeler gerçekleşebilir. Rüyalarınız ve sezgileriniz size rehberlik edebilir. Gününüz şahane geçsin.

25 Ağustos 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, iletişim konusunda son derece başarılı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Yakın dostlarınızın size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor.

25 Ağustos 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 37' 59" R
Ay
Yengeç
21° 29' 33" R
Merkür
Akrep
15° 08' 40" R
Venüs
Yay
06° 56' 45" R
Mars
Yengeç
25° 34' 06" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 52" R
Satürn
Balık
13° 08' 55"
Uranüs
Boğa
26° 13' 15"
Neptün
Balık
27° 40' 31"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Terazi
12° 52' 01"
True Node
Koç
06° 23' 25"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:30

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>