Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sorunlarını Çözüyorsun! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda ne kadar sorun varsa üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri lehinize çevirmeyi başardığınız takdirde ufak tefek sorunlar da gündeme gelebilir.

Bildiklerinizi uygulama konusunda zorluk yaşanabilir. Disiplini elden bırakmadığınız sürece istediklerinize daha rahat ulaşma şansı elde edebilirsiniz. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan da kaçınmanız gerekiyor.

Finansal durumunuzu zorlayabilecek her ne varsa ondan uzak durmalısınız. Gelir ve gider arasındaki dengeyi korumayı başardığınız sürece her şey daha iyiye gidebilir. Sınırları gereğinden fazla zorlamaktan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hangi konulardan korktuğunuzu düşünebilirsiniz. Bunlardan neden çekindiğinizi bildiğinizde aslında huzuru yakalamanın o kadar zor olmadığını göreceksiniz. Bugünlere kolay gelmediğinizi unutmayın; kişisel yaşamınıza yönelik yenilikler yapmak veya hobilerinize zaman ayırmak size iyi gelebilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün, Terazi burcu için iletişim konularına odaklanmanın ve özellikleilişkilerinizde daha açık ve net bir iletişim kurmanın önemli olacağı bir gün olabilir. Başkalarıyla duygularınızı paylaşmak ve anlaşmazlıkları çözmek için uygun bir gün olabilir. Aynı zamandaarkadaşlarınızla işbirliği yapmak ve projeleri birlikte yürütmek için de fırsatlar olabilir. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çalışma arkadaşların ile kurduğun doğru iletişim sayesinde işindeki problemleri bir bir çözüyorsun. İşini sevmendearkadaşlarının önemli bir rol oynadığını çok iyi biliyorsun. Maddi olarak kendini güvende hissetmek istiyorsun. Birikimlerini farklı bir alanda değerlendirebilirsin. Finansal olarak yatırımlarına yön vereceğin bir gün olabilir

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev ve aile konuları gündemde olabilir. Evde düzenleme yapmak, aile üyeleriyle vakit geçirmek ve geçmişle ilgili meseleleri çözmek için uygun bir gün olabilir. Duyguların, hırsların dengelenmesiyle aslında büyütülecek durumlar olmadığını daha iyi anlayabilirsiniz.     

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizi psikolojik açıdan bağlayan hassasiyetler ve güvensiz kılabilecek olaylar gündeme gelebilir. Parasal konularda daha fazla uğraşmanız gerekiyor olabilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi olumlu hissettiğiniz bugünlerde aşk hayatınızdaki gelişmeleri daha hızlı kendinize çekebilirsiniz. Maddi ve manevi fırsatlar ayağınıza kadar gelecektir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kullandığınız araçların bakımıyla ilgilenmek, kendinizi güvende tutmak için bazı işleri artık ertelememelisiniz. Bugün zamanınızı hep elinizin altında olan eşyalara ayırmak, size bazı insanlardan daha iyi gelebilir. Bu sayede keyif aldığınız durumları yeniden hatırlayıp ona göre yaşamanız da kolaylaşacaktır.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün bazı şeyleri fazla düşünme eğilimi olsa da bunu çok ileri götürmemeye çalışın. Yine de bir plan, konu veya fikir konusunda oldukça hevesli olabilirsiniz. Sabırsızlığa dikkat edin ancak şimdi her zamanki sınırlarınızı bir miktar zorlamayı düşünün. Bu, aklınızın kalbinizden daha çok direksiyonda olduğu bir gün. Geçmişe odaklanıyorsunuz ve onu yüceltiyorsunuz veya güzelleştiriyor, iyi zamanları hatırlıyorsunuz. Romantik ilişkiler de bundan payını alıyor!

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkilerinizde yaşadığınız sıkıntılı süreçlere her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Uyumlu ve aşırı insancıl tavırlarınızı biraz dengelerseniz daha kıymetli olacaksınız. Çok tavizkar davranmayın. Parasal konularda yeni teklifler alabilirsiniz. Düşünerek adım atın.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün nihayet kendinizi iyi hissedeceksiniz. Davranışlarınız sayesinde başkaları da bunun farkına varacak. İşyerinde arkadaşlarınız danışmak için size gelecek. Özel hayatınızda da durum farklı değil. Ancak aldıklarınızla verdikleriniz arasında denge olmasına özen gösterin, çünkü ancak bu sayede arkadaşlıklarınızdan siz de fayda görebileceksiniz. Bu dengeyi tutturabilmek için biraz kendinize dönük olmalısınız. Meditasyon faydalı olabilir.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, sağlık, özel hayatınızda beklenmedik gelişmeler sizi huzursuz hissettirebilir. Boyun, boğaz bölgesi rahatsızlıklarına dikkat. Gününüz şahane geçsin.

24 Ağustos 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özgür çalışmaya ihtiyacınız var. Bugünimkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha verimli hissedeceksiniz. İlginç fırsatlar sizi bekliyor seyahati bol birteklifi alabilirsiniz.

24 Ağustos 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Akrep
00° 38' 24" R
Ay
Yengeç
21° 34' 58" R
Merkür
Akrep
15° 09' 17" R
Venüs
Yay
06° 57' 15" R
Mars
Yengeç
25° 34' 17" R
Jüpiter
İkizler
20° 59' 50" R
Satürn
Balık
13° 08' 54"
Uranüs
Boğa
26° 13' 14"
Neptün
Balık
27° 40' 30"
Plüton
Oğlak
29° 40' 26"
Chiron
Koç
20° 48' 35"
Lilith
Terazi
12° 52' 04"
True Node
Koç
06° 23' 24"
Son Güncelleme : 23/10/2024 16:40

Astroloji Gündemi

23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri 22 Ekim 2024, Salı 23 Ekim 2024 01:15’de Güneş Akrep Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 23 Ekim'de Güneş'in Akrep burcuna geçişiyle beraber aklınızdaki ve hayatınızdaki... Devamını Oku >>