Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2019, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Güzellik olarak algılamayı başaracağınız şeyler anlam değiştirmekte gecikmeyecek. Birçok yaşanacak şeyin sevgiliniz tarafından saptanması sizi sıkıyor olsa da bunun sevimli yanlarını da görmelisiniz.

Kendinizi çok yönlü geliştirme çabalarınız ilgiyle izleniyor. Düzenli ve toparlayıcısınız. Gerginlik nedeni olarak görülen birçok şey karşısındaki serinkanlılığınız, özelliklerinizin tamamlayıcısı.

Önümüzdeki günler içinde yeni sevinçleriniz olabilir. Küçük birikimlerinize karşı sürekli kışkırtılıyorsunuz. Birtakım tedbirlerle koşullarınızın göründüğü kadar olumsuz olmadığını göreceksiniz.

Engellerinin önüne geçerek yaşamını kolaylaştırmaya çalıştığınız kişiye karşı, artık yeni, daha gerçekçi bir yöntem izlemeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ev içinde bazı düzenlemeler yapma isteğiniz var. Ama konuyla ilgili maddi bilanço sizi biraz kararsızlığa sokacak. Hayata karşı çok istekli, çok heveslisiniz. Bu özelliğiniz, sizde sürekli olarak yenilikler yapma arzusu yaratıyor. Bu yenilikçi görüntünüz, iletişim kurmada yararlı bir malzeme. Fakat yeniliğe kapalı olduğunuz yanlarınızı gizlememelisiniz.

28 Mart 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay Oğlak burcundaki hareketini sürdürmeye devam ediyor. Aile ve ev hayatınızla ilgili durumlara vakit ayırabilirsiniz. Eğer kive aile arasında ibrehayatınıza kaymışsa, yakınlarınızdan sitem duyabilirsiniz. Ay-Güneş gergin açısıyla da aile bireyleri arasında tansiyonun yükseleceği tartışmalar olabilir. Bunu unutup, bugünün güzel haberine bakarsak, saat 16:58 itibariyle Merkür retrosu artık bitiyor. Hemhayatınızdaki hem sağlığınızdaki sorunlar artık yakanızı bırakıyor. Sevgiler, Astromeri

28 Mart 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hoş tesadüfler seni bekliyor!Bazı bitişler yaşamış olabilirsin ve bunun etkisiyle kendini durgun hissediyor olabilirsin. Fakat unutma çevrendekiler bu hallerine alışık değil. Kafanı dağıtmak yapabileceğin en güzel şey. İş ya da okul çıkışı arkadaşlarınla bir yerlere gitmen seni keyiflendirecektir. Kim bilir belki de gittiğin yerde hoş tesadüfler yaşayabilirsin, gelecek günler adına. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, hayatının aşkıyla karşılaşmaya hazır ol! Evliliğinde son zamanlarda artan sorunlar varsa, bunun dönemsel sıkıntılar olabileceğini unutma. Daha anlayışlı, daha dinleyen bir pozisyonda olmanın avantajını göreceksin. Akşam saatlerinde film keyfi yapabilir, dinlenebilirsin.

28 Mart 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İdealleriniz için mücadele vereceğiniz kendi fikirlerinizi daha net ortaya koyacağınız bir zaman dilimi içersindesiniz.Sosyal ilişkilerinizi güçlendireceğiniz bir gün.

28 Mart 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizde geçmişe ait konular tekrar gündeme gelebilir. Gelenekler ve sorumluluklarla ilgili uğraşlar içine girebilirsiniz. Güven arayışı içine girebilirsiniz bunu ikili ilişkilerinizde bulabilirsiniz. Aşkta da hassasiyetler söz konusu. İki tarafta korunma ihtiyacı içinde olabilir. İş hayatınızdaki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

28 Mart 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olumsuzlukları aştığınız taktirde oldukça verimli sonuçlar elde edeceksiniz. Cümlelerinize dikkat etmek ve olumlu cümleler kurmakta süreçte önemli olacak.

28 Mart 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte önümüzdeki bir aylık süre boyunca, kendinizi sağlık açısından daha iyi ve zinde hissedebileceğiniz bir dönem başlıyor. Gündelik yaşamınızda, çalışma ortamınızda size destek olanlar artarken kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

28 Mart 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birlikte çalıştığınız insanlarla ilgili haberler sizi memnun edecektir. Çalışma ve üretim konularında gelişmeler, huzurlu bir ortam yaratma imkanları beliriyor. Yarım kalan eğitimler, seyahat planlarını gözden geçirebilirsiniz.

28 Mart 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs arasındaki destekleyici görünüm sizi orijinal fikirlerle hareket eden bir topluluğun için çekecektir. Şimdiye kadar deneyimlemediğiniz ilişkiler ilginizi çeker. Bir sanat akımındaki orijinallik sizi adeta cezbedebilir. Sıra dışı olan her türlü konuya bugün ilgi duyun.

28 Mart 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, sosyal iletişiminizde artış olmasını bekleyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla kuracağınız diyaloglar, size yeni fikirler verebilirler ve işlerinizi yapma yöntemlerinizi gözden geçirip yeni yaklaşımlar benimsemenizi sağlayabilirler.

28 Mart 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 32' 16" R
Ay
Boğa
09° 45' 44" R
Merkür
Başak
20° 11' 22" R
Venüs
Terazi
27° 28' 22" R
Mars
Yengeç
09° 26' 42" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 19"
Satürn
Balık
15° 03' 27"
Uranüs
Boğa
27° 06' 02"
Neptün
Balık
28° 30' 52"
Plüton
Oğlak
29° 44' 43"
Chiron
Koç
22° 15' 31"
Lilith
Terazi
09° 15' 52"
True Node
Koç
06° 37' 46"
Son Güncelleme : 21/09/2024 03:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>