Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Meraklısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2024, Pazar

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 90%

Daha bilinçli olmaya çalışın. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızda sorun varsa çözüm yolları aramanız gerekiyor. Hata yapmadığınız sürece mutluluğa ulaşmanız da çok zor olmayacaktır. Daha bilinçli olmanız gereken bir gün.

Hata yapmamanın yollarını bulmalısınız. İçinde bulunduğunuz durum sürekli olarak değişim gösteriyor olsa da ayak uydurmanız gerekmekte. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya odaklanın.

Maddi durumunuzu yakından ilgilendiren bir haber alacaksınız. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bugün içerisinde gereğinden fazla para harcamaktan da kaçınmanız gerekiyor. Daha bilinçli olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Parasal konulara öncelik verebilirsiniz. Yeni aya girmeden bir harcama dağılımı yapmak, önümüzdeki günleri nasıl geçirmeniz gerektiği konusunda bilgi verecektir. Keyfi harcamalarınızı sınırlamak, alacak verecek konularını muhataplarınızla görüşmek elinizi güçlendirebilir.

28 Temmuz 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerinizde denge ve uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Karar verirken duygularınızı ve mantığınızı dengede tutmaya çalışın. Etrafınızdaki insanlara daha anlayışlı ve nazik davranarak iletişiminizi güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda bugün kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu sağlayacak aktivitelere yönelebilirsiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olan bir Terazi burcuysan partnerini ne kadar çok sevdiğini derinden hissediyorsun. Aranızdaki bu güzel ilişkinin evlilik ile taçlanmasını isteyeceksin. Partnerinin de bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorsun. Kardeşinle aranızdaki uyumsuzluk seni rahatsız edebilir. Sabrının son demlerini yaşıyorsun.

28 Temmuz 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularda ailenizle birlikte net bir planlama yaparak herkesin aklına yatacak bir düzen kurabilirsiniz. Evlilik ve yeni bir yaşam düzeni gibi konularda bakış açınız değişebilir. Haziran ayında yaşadıklarınız size bu konuda ustaca bir ders vermiş olabilir; fark ettiklerinizi unutmayın.

28 Temmuz 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizin ya da ortağınızın maddi durumu ya da yatırımlarla ilgili konular bugün sizi daha fazla meşgul edebilir. Aynı zamanda paylaşımlı konularda dikkat çekiyor.

28 Temmuz 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar iyi özelliklerinizi ön plana çıkartmanız insanların taktirini kazanmanıza vesile olacaktır. Dikkatli ve doğal olmanız çok önemli.

28 Temmuz 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun süreli planlar yapmak için iyi bir gündesin. Geleceğini göz önünde bulundurarak alacağın kararlarda daha sağlam adımlar atabilirsin bugün. İleriye yönelik hareketlerinin sana çok güzel etkisi olabilir bugün.

28 Temmuz 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Terazi, bugün dikkatinizi ilişkilerinize çekiyor, bununla birlikte gözlemleme ve düşünme ihtiyacınız ortaya çıkıyor. Duygularınızı harekete geçiren durumlara, insanlara ve projelere yöneliyorsunuz. İç dünyanızı ifade etmek için iyi bir zaman. Bu dönem, geriye dönüp bakmak ve önemli düşüncelere ilgi göstermek için iyi bir zaman. Şimdi sıradan şeyleri daha farklı görüyorsunuz. Zihinsel huzur için yalnız geçirilen zaman faydalı olabilir. İnsanlarla özel konular hakkında konuşmak daha kolay ve gerekli olabilir. Bu, çok eğleneceğiniz bir gün olmasa da yatın yaptıklarınız için kendinize teşekkür edeceksiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlık sorunlarınızın veya ekonomik sıkıntılarınızın tetiklenebileceği bir gündesiniz sevgili teraziler. Beklenmedik konuların gündeme gelmesi enerjinizi düşürebilir. Yakın ilişki içerisinde olduğunuz kişilere tam anlamıyla güvenemiyor olabilirsiniz. Biraz zaman verirseniz bütün taşlar yerine oturacak.

28 Temmuz 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İster yeni ister eski olsun, her türlü kişisel ilişki için umut vadeden bir dönemdesiniz. Çevrenizdeki kişilerle görüşmelerinizin, kendi fikirlerinizi zenginleştirdiğini ve esin kaynağı olduğunu göreceksiniz. Yine de, sadece bu bağlantılarınızın size faydalarını düşünmekle kalmayıp, duygusal düzeyde de ilişki kurun. Aksi takdirde bu bağlantıların faydası da, uyumu da fazla uzun sürmeyecek.

28 Temmuz 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün finans, sağlık, özel hayatınızla ilgili yeni gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

28 Temmuz 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Disiplin gerektiren işlerde, kendinizi cesurca ortaya koyacak ve gözlemciliğinizi özel bir şekilde aktaracaksınız. Bugün Ay'ın konumu sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz.

28 Temmuz 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
24° 40' 02" R
Ay
Balık
09° 58' 58" R
Merkür
Başak
12° 52' 54" R
Venüs
Terazi
22° 38' 13" R
Mars
Yengeç
07° 12' 15" R
Jüpiter
İkizler
20° 31' 48" R
Satürn
Balık
15° 21' 07"
Uranüs
Boğa
27° 09' 27"
Neptün
Balık
28° 37' 27"
Plüton
Oğlak
29° 47' 13"
Chiron
Koç
22° 25' 02"
Lilith
Terazi
08° 49' 32"
True Node
Koç
06° 37' 43"
Son Güncelleme : 17/09/2024 04:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>