Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Pişmanlık Yaşamıyorsunuz Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ekim 2023, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Aşk ve ilişki hayatınızda karmaşa yaşanmasına müsaade etmemelisiniz. Sizi zorlayabilecek her ne varsa öncelikli olarak ondan uzak durmanız gerekiyor. Hata yapmamaya özen göstermeye çalışın.

Mesleki olarak toparlanma sürecine giriyorsunuz. Doğru bildiklerinizi uygulamaktan kaçınmamalı ve sağlam adımlar atmalısınız. Genel olarak her şeyin daha da iyiye gidebileceği bir gündesiniz.

Maddiyatla ilgili kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Kişisel amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizle olan iletişiminizden dilediğiniz gibi yarar sağlayabileceksiniz. Var olan olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Kendinizi doğru anlamda ifade edebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini de unutmayın.

29 Ekim 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Terazi burçları, bugün, kendi içsel huzurunuzu bulmanın ve meditasyon gibi rahatlatıcı aktivitelere yönelmenin vakti. İçsel dengeyi arayın ve içsel yolculuğunuza odaklanın.

29 Ekim 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Terazi burcuysanız, partnerinizin işiyle ilgili yaşadığı sıkıntıları ilişkinize de yansıtması canınızı sıkabilir. Maddi anlamda kendinize yeni bir yol haritası çizmek isteyebilirsiniz. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysanız, bugün arkadaş ortamınız aracılığı ile tanışacağınız kişiyle aranızdaki etkileşim uzun soluklu bir aşka dönüşebilir. Zamanında “keşke” dediğiniz duyguların şimdilerde “iyi ki ’ye” dönüştüğünü gözlemleyebilirsiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilere değer vermek, insanları önemsemek bir hayat tarzı olsa da bazen bu tarzı değiştirmek gerekebilir. Yanıldığınızı, aklınızı karıştıran bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız bu düşünceleri es geçmemelisiniz. Daha önce yapmadığınız konuşmalar yapabilirsiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizin para durumu ya da başkalarından size gelebilecek imkanlar olumlu bazı sonuçlara işaret ediyor. Karşılıklı konular sizi oldukça bağlamakta.

29 Ekim 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınıza yeniliği davet etmeyi seçebilir ve daha güzel bir düzen kurmayi isteyebilirsiniz. Geçmişin dramatik olaylarından sıyrılıp güçlü kararlar almayı tercih edebilirsiniz.

28 Ekim 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Geçmiş ile ilgili düşünüp nostalji yapmak için bol bol vaktin olacak. Eski güzel zamanları hatırlamak sana keyif verebilir. Bunları yaparken geçmiş hatalardan ders çıkarmayı da unutmamalısın. Daha çok tecrübe edinme fırsatı edinebilirsin.

29 Ekim 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendi zihinsel kalıplarınızın ne kadar bilincindesiniz? Şu anda başınıza geleceklerin ne kadar farkındasınız? Hayatınızın memnun olmadığınız alanları için kaderi veya etrafınızdaki diğer insanları suçlamak yerine bakışlarınızı içeriye çevirin. İçinizdeki bilgeliğin sesini ve sessizlik anlarında size neler açığa çıkardığını dinleyin. Gün size en yüksek ve en büyük halinize dönüşme bize hizmet etmeyen şeyleri takas etmek için harika bir fırsat sunuyor. İnsanlar arası ilişkiler söz konusu olduğunda dürüstlük önemlidir, özellikle de burada zor bir şey yapan tek kişinin siz olduğunuzu düşünüyorsanız.

29 Ekim 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizden başka hiç kimsenin düşünceleri önemli olmayacak. Takıntılı yönlerinizin sizi olumlu yönlendirdiğini biliyorsunuz. Mesleki konularda istediğiniz her türlü şartı karşı tarafa kabul ettireceksiniz.

29 Ekim 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her şey her zamankinden çok daha kolay geliyor, yaptığınız işlerden gerçekten keyif alıyorsunuz. Bunun yaparken arkanızdan karizmatik bir iz de bırakıyorsunuz. Tanıdığınız kişiler gelip sırlarını veya gizli fikirlerini sizinle paylaşırlarsa şaşırmayın. Kibirli davranmayın – farklı projelere gerçekten de katılın, bunlar kendi planlarınız için de esin kaynağı olabilir.

29 Ekim 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir ancak bazı sorunlar da gerçekleşebilir. Finansal konularda şans sizinle olacak. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

29 Ekim 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki düzensizlik kafanızın karışmasına neden oluyor. Ona karşı aşırı tepki vermekten kaçının. Dikensiz gül bahçesinin olmadığını hatırlamalısınız, o zaman karşınıza çıkacak güçlüklere, aksiliklere hazır olursunuz. Mesleki yaşamdaki kişisel katkılarınızla ilgili takdirler ve övgüler var. Gereksiz yere alçakgönüllülük göstermeyin ve takdirleri hak ettiğinizi bilin. Bir borç alacak meseleniz çözüme ulaşacak. Yeme içme alışkanlığınızı değiştirerek kilonuzu kontrol etmeniz mümkün

29 Ekim 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
28° 41' 38" R
Ay
Boğa
12° 06' 37" R
Merkür
Başak
20° 29' 10" R
Venüs
Terazi
27° 40' 03" R
Mars
Yengeç
09° 32' 03" R
Jüpiter
İkizler
20° 47' 52"
Satürn
Balık
15° 02' 45"
Uranüs
Boğa
27° 05' 53"
Neptün
Balık
28° 30' 36"
Plüton
Oğlak
29° 44' 38"
Chiron
Koç
22° 15' 08"
Lilith
Terazi
09° 16' 56"
True Node
Koç
06° 37' 53"
Son Güncelleme : 21/09/2024 07:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>