Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Farkındalık Kazanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Ocak 2024, Pazartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Etkin adımlar atmanızın aslında çok da zor olmayacağı bir süreçten geçiyorsunuz. Anlaşabilir adımlar atmanın önemini de unutmayın.

Daha sabırlı ve kontrollü olmalısınız. Önceliklerinizi belirleme konusunda ufak tefek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmaktan kaçınmalısınız. Hata yapmamanız gereken bir gün.

Maddi harcamalar konusunda kendinize herhangi bir sınır koymayacaksınız. İstediklerinize ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacınız var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, duyumlar karşısında aklınızdaki bazı soru işaretleri netlik kazanabilir. Boş yere şüphelenmediğinizi görmek sizi tedbir almaya itebilir ve mesafeleri değiştirebilirsiniz. Sağlık sorunlarınızı, küçük rahatsızlıklarınızı ihmal etmeyin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Terazi burcu için bugün, ilişkiler ve ortaklıklar ön planda olacak. Bugün, ilişkilerinizde denge ve adalet arayışı içinde olabilirsiniz. Özellikleortamında, işbirlikleri ve ortaklıkların getirdiği dengeye dikkat etmelisiniz. Doğru kararlar almak adına objektif olun ve diğer tarafların perspektifini de göz önünde bulundurun. Ayrıca, bugün iletişimde anlayışlı ve diplomasi yeteneğinizi kullanarak sorunları çözme yolunu seçmelisiniz. Sevgi ve uyumun ön planda olduğu bir gün geçirmeniz dileğiyle!

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrendeki insanlara karşı sert davranıyorsun. Sözlerinin başkalarını nasıl etkilediğinin farkında olmalısın. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, bugün onlarla vakit geçirmek isteyebilir, sinemaya gidebilirsin. Ailesinden uzakta yaşayanlardansan artık bir araya gelmeyi düşünebilirsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Başınıza gelen hiçbir şey öylesine değildir. Buradan almanız gereken mesajı aldığınızda sıradaki ders önünüze gelir. Tekrar eden bir şeyler olduğunda neye önem vermediğinizi, neyin gerekliliklerini tamamlamadığınızı düşünmenizde fayda var.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyfinizi kaçıran olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sizi zor durumda bırakan olaylar gündeme gelebilir. Bazı durumları kabullenmek zorunda kalabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden feragat edebilirsiniz. Sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. Gündelik rutininizden çıkmamaya çalışın. Değişiklikler sizi keyifsiz kılabilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda problemlerinizi çözmek için daha realistik düşünmelisiniz. Geçmişi bitirmek sizin için verimli sonuçlar doğuracak.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlk görüşte aşka inanan bir insan değilsin. Ancak bugün sen bile şaşırabilirsin olanlara. Aşka karşı duyarlılığın artacak. Bu durum da karşına çıkan bir insana karşı duygular beslemene vesile olabilir.

29 Ocak 2024, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sizi neyin motive ettiğini öğreniyorsunuz. Gün, kendinizle daha derin ve dürüst bir iletişim için güçlü. Bu, meseleyi daha derinlemesine düşünerek veya sevdiklerinizle veya onlar hakkında tartışarak gerçekleşebilir. Bugün kendinizi enerjik, coşkulu ve pozitif hissedebilirsiniz. Gün, evle ilgili sorunlara yaratıcı çözümler ve sevdiklerinizle yeni yaklaşımlar yaratmanıza yardımcı olur. Önünüzde olana odaklanmak için endişelerinizi arkanızda bırakmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Bir kişi veya projeyle olan daha derin bağlantılarınızdan, özel meselelerinizden, aile bağlantılarınızdan ve psikolojik konularla ilgili farkındalıklardan veya keşiflerden ilham alabilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizin isteklerini çok çabuk hissedebileceğiniz bir gün. Ailenizin ve dostlarınızın aykırı düşünceleri aklınızı karıştırabilir. Bugünlerde duygusal yaşamınızla ilgili konuları ailenizle paylaşmak zorunda kalabilirsiniz.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğer hayatınızda belirsizlikler varsa, bunları netleştirmek ve yaşamınızı daha istikrarlı bir çerçeveye oturtmak için doğru zamandasınız. Hiçbir yeni engelle karşılaşmayacağınız gibi, insanlar sözünüzü dinleyecek ve size saygı gösterecek. Şimdi düzene sokacağınız konular, ileride yıldızların bu denli elverişli olmayacağı zamanlarda da rahat etmenizi sağlayacak. Kendinizden son derece emin olma eğilimindesiniz, ama bu konuda biraz ölçülü davranmalısınız.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Terazi; bugün hastane, sağlık, gündelik rutinlerde sorunlar gerçekleşebilir. Duygularınızı içe atmak ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Ev, aile konularında ise şanslı olacaksınız. Gününüz şahane geçsin.

29 Ocak 2024, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok hoş olduğu halde yaşadığınız ilişkinin tadını yeterince çıkartamıyorsunuz. Aklınızdan hala çıkartamadığınız birisi var gibi. Çevrenizdekiler her şeyin yolunda olduğunu sanıyor. Bugün sezgilerinize güvenebilir, işinizle ilgili yeni atılımlarda bulunabilirsiniz. Girişimde bulunmasanız bile geleceğe yönelik programlar tasarlayabilir ve harekete geçmek için gereken çalışmayı yapabilirsiniz. Ödemelerle ilgili çıkacak sorunlar karşısında hemen paniğe kapılmayın.

29 Ocak 2024, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Başak
26° 35' 28" R
Ay
Koç
09° 52' 42" R
Merkür
Başak
16° 29' 43" R
Venüs
Terazi
25° 02' 34" R
Mars
Yengeç
08° 19' 28" R
Jüpiter
İkizler
20° 39' 52"
Satürn
Balık
15° 12' 17"
Uranüs
Boğa
27° 07' 51"
Neptün
Balık
28° 34' 10"
Plüton
Oğlak
29° 45' 55"
Chiron
Koç
22° 20' 21"
Lilith
Terazi
09° 02' 38"
True Node
Koç
06° 36' 51"
Son Güncelleme : 19/09/2024 04:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>